Şimdi Ara

HP Pavilion DV7-5000ET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ortalama standart gezintide maks. 64 derece. fan hızı çok düşük. duyulmuyor bile.
    3boyutlu GTA4 de dahi en yüksek performasta 3-4 derece artıyor ısısı. ancak fan hızı oldukça artıyor. bilgisyar aluminyum kasa olduğundan sanırım,, elle bir sıcaklık hissedemiyorsunuz. ancak sol ekran altındaki ızgarada yüksek performaslı oyunda tabii ki bir ısı mevcut. ancak çok ciddi bir ısı değil.
    performans konusunda diğer oyunlarda örneğin EA NSF prostreet de full yüklemede ekranda GTA daki gibi herhangibir kesintisi hiçbir rahatsızlık olmuyor. ısı ve fan da benzer şekilde artmıyor. gayet normal seviyede.
  • DV7 5000 et ye özel olan bir önemli ilave bilgi daha paylaşmak istiyorum..
    ekranı kapattığınızda açarken çok dikkat etmelisiniz. çünkü menteşeler çok sıkı ve ekranı bilgisayar klavyesinin üzerindeyken açmaya kalktığınızda, kasa ile berber geliyor ve bir noktada laptop kasası masaya doğru düşüyor. eğer standbuy'da kapadıysanız açmaya kalktığınızda hardisk henüz okumaya başladığı için HDD bu sarsıntıdan dolayı ARIZAlanabilir. bu kesin.. bunu için kasayı ve ekranı ayrı ayrı iki elle tutup açmalısınız. nasıl ama?..

Diğer laptop modellerinin hiçbirinde bu sorun yok. dvd butonu konusu da diğer marka ve modellerin hiçbirinde yok. ben aldıktan sonra acaba benimki mi sadece böyle diye güncel tüm modellere baktım. hayır sadece dv7 5000et böyle.
  • ürünü almayı düşnüyordum vazgeçtim bu açıklamalardan sonra :S
  • @telefust, siz az bile uğraşmışsınız. HP nin garanti ve müşteri hizmetleri anlayışı rezalet. Kanser edecek seviyede berbat.

Gerçi herkes farklı bir firmadan şikayetçi.
    İlginçtir, HP nin bussiness diye geçen ürün listesinde aynı gün üstelik onlar gelip cihazın bulunduğu yerinde arızayı gideriyorlar. Buna da şahit oldum.
    Keşke Bussinness hizmet anlayışının 10 da 1 ini tüm müşterilerine yapsalar ...
  • arkadasim bence notebookta i7 ye gerek yok soyleki gerek yok sen i7 ile yapacagin isi i3 i5 lede yapabilirisn kaldi ki i7 notebookun isinmasina(ozellikle hp icin) ve jarjinin hemen bitmesine neden oluyor hemde ekonomik acidanda daha pahali oluyor ama yinede tercih senin
  • brşey sorabilirmiyim?benim de dv7_5000et m var ama onunla bir sorunum var pil bittikten boşken şarja bağladığımda veya bataryasız çalıştırdığımda klavye etrafında titreşimler oluyor elektirik akımı gbi bir de şarj aletini takarken birkaç kez sanki elektirik çarpması gibibirşey oldu bu statik elektirik mi metal olmasından mı kaynaklanıyor yoksa arıza mı iszde de aynısı oluyor mu
  • Birşey sormak istiyorum HM65 yonga seti sorun olduğu için bunu almaktan vazgeçtim. ama hp nin sitesinde Yonga kümesi Intel® HM55 yonga seti yazıyor.Acaba değiştimi yani şimdi alsam hm55 mi hm65 mi olur.

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=3481
    bu sitede hm55 yazıyo. Hp artık bu modelde hm55 mi kullanıyor Cevaplarsanız sevinirim

Teşekkürler
  • Ürünü pazartesi sabahı Mecidiyeköy'deki HP Onarım Merkezi'ne bıraktım, tabi öncesinde müşteri hizmetlerini aradım ve bana ürünün satışının 7 Şubat'ta durdurulduğunu, ürünü onarım merkezine bırakmam gerektiğini, ne yapılacağına onların karar vereceğini söylediler. Tabi Onarım Merkezi konudan bihaber olduğu için gişedeki çocuk bana sürekli "bunun arızası nedir?" diye sordu, ben de arıza olmadığını, burada yazanların hepsini hatta daha fazlasını anlattım. Kayıt aldılar, bakacaklarmış.

Müşteri hizmetlerini geri aradım, 2-3 gün içinde çözüme kavuşturacaklarını söylediler. Kısmet.

edit: Müşteri Hizmetleri ürünü aldığınız yere geri götürüp para iadesi ya da ürün değişimi yapılabildiğini, fakat yeni ürün elde olmadığı için ürün değişimi için beklenmesi gerektiğini söyledi. Aldığınız yer de sizden HP tarafından düzenlenmiş bir Ürün İade Formu isteyebilir, ki Eksen Bilgisayar istiyor. Ondan sonra bir pürüz kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pastaci -- 14 Nisan 2011; 10:40:53 >

• Allah sabır versin. iade eden ilk kişi benim. şimdi asus n53 kullanıyorum. sorun şu ki Hp yi arıyor musun derseniz arıyorum. ama ekranını arıyorum. geçenlerde sahibinden de bir ilan gördüm. aradım dv7 5000 et için. bir bilgisayarcı da istanbulda vardı. nerdeyse alacaktım. fiyatını 1500 tl olarak ilan etmişler. ama iş garantiye geldiğinde garantisi yok dediler, birde hdd yi sökmüşler yerine 500gb takmışlar. aman dikkat arkadaşlarım.
    son olarak makinanızın bir oyun dvd sinde yüklü bir caps dosyasını hdd ye kopyalamaya çalıştığınızda veri taransfer hızına bir bakar mısınız. bendeki maks. 1.5 idi. yeni aldığım asusuta 5 ile transfer ediyor. sanırım bu hp nin bu konudaki derdinin bir göstergesi.
    hala aklım dv7 5000 de :)
    selamlar,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.