Şimdi Ara

HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
7
Favori
62.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Piyasada bu ürün için bir uzaktan kumanda mevcut mu?
  • cep telefonunu kullanabilirsin BT ile.
  • Arkadaşlar merabalar bende bu ürünü mayıs ayında aldım.
    Bu laptop'a soğutucu alan arkadaş oldumu.?
    17"Laptop için hangi soğutucuyu önerirsiniz.
  • zalman nc 3000 veya zalman nc 2000 soğutuculardan birini tavsiye ederim.
  • buda win 8 puanları arkadaşlar.

HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA)
  • Arkadaşlar bugün farkettim touchpad in kenarlarından yanan beyaz ışık şimdi yanmıyor. Acaba herhangi bir tuş kombinasyonu varda ben mi bilmiyorum? Yardımcı olun lütfen!

touchpad backlight
  • Forumu okurken bir arkadaşın fn+x nasıl açarın nasıl kapatırım sorusuna yanıt vereyim.

Fn+x açıp kapatma
  • kapalı ışıkta kullanırsan fark edersim touchpad devre dışı olunca yukarısında kırmızı bir ışık yanıyor harici maose takılıysa devre dışı bırakıyor touchpad'i
  • Touchpadin köşesine çift tıklayıp kapatınca üstünde turuncu ışık yanıyor fakat tekrar çift tık yapıp touchpad i açınca çerçevedeki ışık yanmıyor.
    Kablosuz mouse çıkardım fakat değişme olmadı, karanlıkta da denedim olmadı. turuncu ışık uyanıyor fakat touchpad çerçevesindeki beyaz ışık yanmıyor. HELP
  • Sorun çözüldü. Fn+ Space bar kombinasyonuymuş. Bunu bir yere not etmem lazım.
    İlgin için teşekkür ederim GitarxtanbuL
  • Bende bu bilgisayarı kullanıyorum.Mevcut modemim airties 5450.Genelde 2.4 ghz kullanıyorum.Bugün denemek amaçlı 5 Ghz 'e geçtim fakat bilgisayar ağ bulamadı.Kablosuz ağ bağdaştırıcım Broadcom 4313 b/g/n
    .Bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı acaba?
  • 6001St var bende
    2. hdd de smart hatası alıyorum bayramdan sonra vermeyi düşünüyorum servise umarım çok bi yavaşlama yapmaz o güne kadar
  • Merhaba arkadaşlar.Bu laptopu aldığımdan beri bu forum başlığını üye olmasam da sürekli takip etmekteyim. Karşılaşabileceğim sorunları ve çözümlerini bu başlık altından takip ediyorum ki şimdiye kadar ne mavi ekran ne hdd smart hatası ne de diğer ısınma vs. sorunlarla kaşılaşmadım lakin uzun süredir düzeltebilirim diye umduğum ama kendi uğraşlarımla çözemediğim bir sorunu siz aynı laptopa sahip arkadaşlar paylaşmak istiyorum, belki başına gelmiş olup da bi çzöüm yolu bulmuş olan vardır diye umut ediyorum. Sorun şu ki: performans modunda ekran kartını oyunlarda vs. uygulamalrda ati 6770m'i kullanıyor sistem, ilk aldığımda test için malum performans gerektiren crysis gibi ağır oyunları yükledim ve performanstan gayet tatmin olmuştum. Çok oyun bağımlısı değilim ama oyun oynamayı severim, testten sonra oynamak için sadece portal2'yi yükledim. Önceki laptopumda win7 ultimate'e alıştığım için ve de iş ağımdaki bazı bilg.'a erişimde kimlik yetkilendirme vs. sorunları için win7 ultimate kurmaya karar verdim, kurtarma dvdlerimi oluşturdum, ve hdd'deki kurtarma bölümlerine henüz dokunmadım. temiz bir krulum yaptım, lakin parmak izi okuyucusu sorun çıkarttı, o kadar da önemli dğeildi benim için, pek kullanmoıyorum, ama ekran kartı sürücüleri yükledikten sonra sistemde masaüstündeyken bile ati 6770m'i kullanırken titreşimler, bazı piksellerde kaymalar, bazen ani ekran yırtılmaları, oyunlarda da keza aynı şekilde poligonlarda acayip şekiller, vs. vs. grafikler bozuktu hep. Ama intel ekran kartına geçiş yaptığımda hiçbir sorun olmuyor, bu sorunu yaklaşık 3 ay önce yaşamaya başladım, sürücüleri güncellerim düzelir diye umuyordum ve de iş yoğunluğundan dolayı pek fazla ilgilenemedim, şu sıralar müsait olduğum vakitlerde uğraştım ama araştırdığım hiçbir yol çözüme ulaştırmadı. HP'nin destek sitesindeki güncel sürücüleri kurdum, back up dvd'sinden 2-3 defa sistemi fabrika ayarlarında geri yükledim, ki zaten artık dvd'nin teki çizildi mi ne olduysa artık kurtarma dvd'lerinden yükleme yapamıyorum, bios güncelledim, hp'nin teknik destek forumlarında ekran kartıyla benzer sorun yaşayanların çözüm yollarını denedim (modifiye edilmiş ATI ekran kartı sücüsünü kullandım) o da işe yaramadı, şimdi de bu forum başlığı altında bu soruna çözüm bulabilir miyim, bi çöüzm yolu önerebilir misizi fikrinizi öğrenmek sitiyorum. Laptopumu değiştirmek istemiyorum, şu ekran kartı sorunu çözülsin benim için yeterli olan o.

• saçma gelebilir belki ama.. home pre. yada home basic kurup deneyebilirmisiniz ekran kartını.. bazen sürücüler ticari windows sürümlerinde sorun çıkarabiliyor nadir de olsa..
  • Bi deneyeyim, cevabı burada da belirtirim.
  • Arkadaslar iyi aksamlar bir sorum olucak bu ürünü 5 aydır kullanıyorum sorunsuz beni bu forumda tanıyanlar var onlar bilir zaten,fakat bir problem oluştu bugun itibariyle dün e kadar toucpad ışıgı hep yanıyordu fakat şu an yanmıyor aktif iken etrafını çevreleyen beyaz ışık yanmıyor fakat de-aktif yapınca ki turuncu ışık beliriyor herhangi bir fikriniz varsa paylaşır mısınız ? acaba o kısımdaki bölgede kısa devre mi oluştu diye düsündüm yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavercengo

Arkadaslar iyi aksamlar bir sorum olucak bu ürünü 5 aydır kullanıyorum sorunsuz beni bu forumda tanıyanlar var onlar bilir zaten,fakat bir problem oluştu bugun itibariyle dün e kadar toucpad ışıgı hep yanıyordu fakat şu an yanmıyor aktif iken etrafını çevreleyen beyaz ışık yanmıyor fakat de-aktif yapınca ki turuncu ışık beliriyor herhangi bir fikriniz varsa paylaşır mısınız ? acaba o kısımdaki bölgede kısa devre mi oluştu diye düsündüm yardımlarınızı bekliyorum...

Function + Space

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evelishere -- 16 Kasım 2011; 19:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evelishere

quote:

Orijinalden alıntı: Cengavercengo

Arkadaslar iyi aksamlar bir sorum olucak bu ürünü 5 aydır kullanıyorum sorunsuz beni bu forumda tanıyanlar var onlar bilir zaten,fakat bir problem oluştu bugun itibariyle dün e kadar toucpad ışıgı hep yanıyordu fakat şu an yanmıyor aktif iken etrafını çevreleyen beyaz ışık yanmıyor fakat de-aktif yapınca ki turuncu ışık beliriyor herhangi bir fikriniz varsa paylaşır mısınız ? acaba o kısımdaki bölgede kısa devre mi oluştu diye düsündüm yardımlarınızı bekliyorum...

Function + Space

evet doğru diyorsun cok tesekkürler : )

• dv7-6001st var bende de 6 aydır kullanıyorum son günlerde fazla ısınmaya başladı.
    eski notebooklarda arkadaki kapağı açınca fanı sökmek çok kolaydı fakat bu cihazda nasıl bir kasa düzeni var. fanı temizlemek kolay mı zor mu? yoksa servise mi vermeliyim bunu yapmaları için
    yukarıda arkadaşın dediği gibi 20 gün mü gerçekten yeni yasa ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehti28

dv7-6001st var bende de 6 aydır kullanıyorum son günlerde fazla ısınmaya başladı.
    eski notebooklarda arkadaki kapağı açınca fanı sökmek çok kolaydı fakat bu cihazda nasıl bir kasa düzeni var. fanı temizlemek kolay mı zor mu? yoksa servise mi vermeliyim bunu yapmaları için
    yukarıda arkadaşın dediği gibi 20 gün mü gerçekten yeni yasa ile?

evet yeni yasa 20 gün
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.