Şimdi Ara

HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
7
Favori
62.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmirde nereye verebilirim peki bunu yapmaları için?
  • arkadaşlar şu anda bu bilgisayardan yazıyorum yorumu bilgisayarı kessinlikle tavsiye ediyorum oynayamadığım bir oyun yok hız on numara alıcam diyosanız alın pişman olmassınız..
  • quote:

saçma gelebilir belki ama.. home pre. yada home basic kurup deneyebilirmisiniz ekran kartını.. bazen sürücüler ticari windows sürümlerinde sorun çıkarabiliyor nadir de olsa..

Kurulumu dediğiniz işletim sisteminde yaptım, sorun yine çözülmedi. HP teknik desteği aradım, telefonla sürücüleri güncelleştirmemi söyledi, dediklerinizin hepsi zaten güncel, bios, ekran kartıı sürücüleri, windows, chipset driver falan hepsi güncel dedim, elden servis merkezimize getirin dediler. 2 TB HDD'nin 1'i dolu, yedek hdd almam gerek, format atacaklarmışmışş.. BAck up dvd'lerim de artık çizildi mi ne olduysa okumuyor 3. dvd =/

Bu sorunları okuyup da bu laptoptan caymak isteyenlere uyarım, her seride tek tük sorunlu ürün çıkar, servisteki elemana söyledim, ben laptopu değiştirmenizi para iadenizi falan istemiyorum, sorunu çözün yeter, ben laptopumdan memnunun dedim, geniş ekran, ses sistemi, dizayn, performans...

• quote:

Orijinalden alıntı: hedehodokalkani

quote:

saçma gelebilir belki ama.. home pre. yada home basic kurup deneyebilirmisiniz ekran kartını.. bazen sürücüler ticari windows sürümlerinde sorun çıkarabiliyor nadir de olsa..

Kurulumu dediğiniz işletim sisteminde yaptım, sorun yine çözülmedi. HP teknik desteği aradım, telefonla sürücüleri güncelleştirmemi söyledi, dediklerinizin hepsi zaten güncel, bios, ekran kartıı sürücüleri, windows, chipset driver falan hepsi güncel dedim, elden servis merkezimize getirin dediler. 2 TB HDD'nin 1'i dolu, yedek hdd almam gerek, format atacaklarmışmışş.. BAck up dvd'lerim de artık çizildi mi ne olduysa okumuyor 3. dvd =/

Bu sorunları okuyup da bu laptoptan caymak isteyenlere uyarım, her seride tek tük sorunlu ürün çıkar, servisteki elemana söyledim, ben laptopu değiştirmenizi para iadenizi falan istemiyorum, sorunu çözün yeter, ben laptopumdan memnunun dedim, geniş ekran, ses sistemi, dizayn, performans...

ben 1. hdd sökeler ssd taktım cihaza yani windows un kurulu oldugu bölüm artık kasa dışında
    temiz bir win7 dvd si ile kurdum herşeyi otomatik tanıdı bir kaç eksik haricinde onlarıda indirerek kurdum tek sıkıntı parmak okuyucu oda umrumda değil okadar önemli değil bir şifreye her açılışta 3 tuşa basmaya bakar

gelelim siizn sorunuza sizin sorununuz yazılımdan çok donanımsal olabilir belki cihazınızda bir sorun vardır yada kuruduğunuz dvd de bir sorun vardır

bence hdd yedeklerini aldıktan sonra komple tek dvd den temiz bir format atarak tekrar deneyin pc nin altındaki key'i windows 7 ye tanıtın güncellemeleri yapın aynı sorun devam ederse donanım sorunudur

• Arkadaşlar SSD alıcam, Ocz Vertex 3 120GB Sata3 120GB SSD mi yoksa Corsair Force GT 120GB Sata3 Ssd CSSD-F120GBGT-BK mı? Hangisini tavsiye edersiniz bizim cihazla en iyi performansı hangisi gösterir acaba?

Depolama bölümüne baktım herkes ikiye ayrılmış :)
  • corsair ocz (: mercedesmi bmw mi der gibi vallahi ödeme koşullarına serilerini karşılaştır L2 belleklerini herşeyini hangisi daha üst ise onu al
  • hocam cahilliğime verin, hdd kapağını daha açmadım laptop'ın acaba sata3 hdd alınca sata3 kablo mu gerekiyor? laptopun içinde var mıdır sata3 kablosu bişeyi :)
  • hocam sata sataII sata III aynı bağlantıdan yapılıyor sorun yok
  • GitarxtanbuL, cevapların ve ilgin için teşekkürler. Tahminim sizin de belirttiğiniz gibi sorun donanımsal, temiz bir win7 dvd'sinden home premium, ultimate, 64 & 32 bit sürümleri hepsini denedim, değişen birşey yok. En iyisi, garantiye vermek. Umarım çözülür, ama yeni hdd almak zorunda kalacağım, =/ uff
  • beyler size birşey soracagım ben bu pcyi alalı 1yılla yakın süre oluyo hiç bi degiişiklik yapmadım şimdi size bi sorum olucak pcde mesala D'den C'ye bi dosya falan atarken veri aktrım hızına bkayorum 30mb/sn fala gössteeriyo bazen 90-100mb/snyeye çıkıyo sizce bu normalmi beni oyunlardada pek tattmin etmiyo örnegin fifa 11 de hafif takılmalar oluyo sizce normalmi cok rica ediyorum cevap yazarsanız sevinirim çünkü ona göre garantiye yolaycagım şimdiden tşkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

http://www.bimeks.com.tr/urun/117929/hp-pavilion-dv7-6001st-lc750ea-.aspx

şu dolar kurunda 2060 lira gerçekten ihtiyacı olan kaçırmasın çok iyi fiyat
  • beyler şu veri aktarım hızıını yazabilecek biri yok mu yaww
  • hocam aynı diskten aynı diske kopyalama hızıyla farklı diske c den d ye kopyalama hızı değişebilir

ben ssd kullandığım için net birşey söyleyemeyeceğim
  • Arkadaşlar, ben temmuz ayında yani 7. ayda vatan bilgisayardan bi DV7 6001st aldım. Bu hafta donanımsal bi problemle karşılaştım. Bilgisayarın fan'ı aşırı derecede yüksek ses çıkarmaya başladı. Yani bildiğiniz fan sesi diil, sanki fan bilyası bozulmuş yada fan yaprakları bi yere sürtüyomuş gibi..en sessiz modda bile acaip yüksek ses geliyo..servisle konuştm servise götürücem yetkili servisine mecidiyeköyde bi yerdeymiş.. ama duyduğum kadarıyla fabrikasyon hatalarda 30 gün geçse bile ürün değişimi talep edebiliyomuşuz..benim derdim bilgisayarıma tornavida değsin istemiyorum..sonuçta o kadar çok para verip alıyoruz ve şunun şurasında 6 ay sonra problem çıkarıyo ve servise gidip makine açılıcak bütün içi dışı ortaya dökülücek..ben biraz hassasım..ürünün komple değişimini talep edebiliyo muyum arkadaşlar? tüketici kanununda böyle birşey var mı? sonuçta içindeki fan..ben herhangi bişey yapmadım kendi kendine bi anda başladı ses yapmaya yok yere.. bana lütfen Allah rızası için yardımcı olun yönlendirin..

şimdiden çok teşekkürler..

• bire bir değişim Sadece ilk yirmi gün diye biliyorum daha sonraki arızalarda garanti süresinde Sadece parça değişimi. Eğer Olurda üç yada dört defa ayni arızayı tekrarlar ise o zaman birebir değişim yoksa bir üst modeli yada para iadesi yapılır. Düşünsenize adamlar onlarca binlira para verip araba alıyorlar sonra servis geri bağırıyor böyle bir kronik arızası vardır diye. Bu konuda açık olsa ilk onlar araçlarını geriye verirler.
  • dvd sürücüsüne dvd taktığım zaman bazen okuyormuş gibi yapıyor ses çıkartıyor ama bir süre sonra okumadığı için sürücü dvd yi çıkartıyor... bilgisi olan paylaşırsa sevinirim... dv6 6010st ll44ea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 20 Ocak 2012; 0:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

dvd sürücüsüne dvd taktığım zaman bazen okuyormuş gibi yapıyor ses çıkartıyor ama bir süre sonra okumadığı için sürücü dvd yi çıkartıyor... bilgisi olan paylaşırsa sevinirim... dv6 6010st ll44ea

Merhaba,

bilgisayarın registry ayarlarında upper filiter sıkıntısı olabilir.. regedit ile oynamak zor geliyor ise microsoftun kb314060 nolu yamasını indirebilirsiniz.. googleye bu şekilde yazdınızmı çıkıyor. yönergeleri uygulayın.. sonucu yazarsanız arkadaslarda bilgilenmiş olur..
  • @gitarxtanbul

Bu cumartesi günü götürüp vermedi düşünüyorum. Servis Form'una ben yinede değişim talep ediyorum diye yazıcam. Daha 6-7 ay oldu olmadı. Bakalım ne olıcak..Buradan sizlerede aldığım sonuçları bildireceğim.

Teşekkürler
  • Her şey iyi güzelde bu cihazlara neden 5400 RPM sabit disk koyuyorlar anlamam ki.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.