Şimdi Ara

HP PAVILION G6 2005ET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://pcdepo.com/hp-pavilion-b1n41ea-notebook-urun7683.html Bu laptop u kullanmış veya bilgisi olan arkadaşlar varsa + ve - leri yazabilirmi ? Birde bir kaç kişiden duyduguma göre kasa kalitesi kötüymüş doğrumudur ? 1400tl bütçe var ben bunu makul gördüm bu daha iyidir dediğiniz laptop varsa fikirlere açığım. kullanım amacım günümüz oyunları fps ağırlıklı, film vs. Şimdiden teşekkürler.

• Kasanın kalitesiz olduğu doğru. G6 serisi genel olarak çok ısınıyor. 1400 TL'ye daha iyi modeller önerenler olacaktır. Sakın o parayı o bilgisayara verme. Çöpe atmış olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dell 5520
    asus k55vm 630m li model

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan var mı bu g6 serisini arkadaşlar fiyat ve özellik olarak çok iyi duruyor bence. Isınma sorunu yoksa alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

kullanan var mı bu g6 serisini arkadaşlar fiyat ve özellik olarak çok iyi duruyor bence. Isınma sorunu yoksa alınabilir.

Forumdaki emrebo nickli arkadaş g6 2103 modelini kullanıyor ve ısınma sorunu olmadğını söylüyor fakat tabi onun bilgisayarı 3.nesil i5 bu 2005 lerde 2.nesil var.Bende bu bilgisayardan almak istiyorum araştırmalarım devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.