Şimdi Ara

Hp pavilion g6 Ekran kartı driver yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baska bi konuda hardisk arizasindan bahsetmisdim harici hardiski takıp windows 7 64bit format attım
    Sorunum şu

Amd radeon hd 7400m series ekran kartım var laptopta ancak driver yüklesemde olmadı driver güncelleyici program kullansamda olmadi yani acıkcası. Fotodaki gibi radeon ayarlarınada girmiyor bu uyarıyı veriyor. Ne yaptiysam olmadı sorun neden anlayamadım . yardımcı olursanız çok sevinicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salto57 -- 27 Ocak 2017; 10:58:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncel intel ekran kartını yüklenmen gerekiyor. Daha sonra onu yüklediğinde çalışması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mila12

Öncel intel ekran kartını yüklenmen gerekiyor. Daha sonra onu yüklediğinde çalışması lazım.

Intel ekran karti yok ki sadece standart vga var omu acaba intel dediğin 5 6 sene öncesinde laptopla beraber driver cd lerinide vermisler onlarıda kurdum ama olmuyor hata veriyo şaşırdım ya nasıl yapacam bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Salto57

quote:

Orijinalden alıntı: mila12

Öncel intel ekran kartını yüklenmen gerekiyor. Daha sonra onu yüklediğinde çalışması lazım.

Intel ekran karti yok ki sadece standart vga var omu acaba intel dediğin 5 6 sene öncesinde laptopla beraber driver cd lerinide vermisler onlarıda kurdum ama olmuyor hata veriyo şaşırdım ya nasıl yapacam bilemiyorum

Standart vga intel olması lazım.

Modeli nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mila12 -- 27 Ocak 2017; 21:24:48 >
  • mila12 M kullanıcısına yanıt
    Amd radeon hd 7400m. Intel inkini bilemiyirum şuanda görüntü bagdaştırıcılarında 2 tane standart vga gorunuyor birisi düzgün çalıyor digerinde sarı ünlem var.

Yani ne amd nede intel görünüyor aygıt yöneticisinde.

Yapamadım bitürlü

• quote:

Orijinalden alıntı: Salto57

Amd radeon hd 7400m. Intel inkini bilemiyirum şuanda görüntü bagdaştırıcılarında 2 tane standart vga gorunuyor birisi düzgün çalıyor digerinde sarı ünlem var.

Yani ne amd nede intel görünüyor aygıt yöneticisinde.

Yapamadım bitürlü

Yok cihazınızın modeli nedir. G6 serisinin bir çok modeli var.
    Hp pavilion g6 -1302et laptop modelim eski biraz.

Hp Sitesinden grafik sürücülerini indirdim önce inteli sonra amd yi yuklemeye calistim ikisindede hata aliyorum.
    Örnegin Inteli yüklerken
    Bu sistem yükleme gereksinimlerini karşılamıyor
    Digerinde ise

Uyarısı aliyorum .

Görüntü bagdaştırıcılarinda Şu sekilde görünüyor ekran kartları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi sağ tıklayarak her iki sürücüyüde silin. Daha sonra Program eklede varsa oradan da kaldırın.

Önce aşağıdakini

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp61001-61500/sp61152.exe

Daha sonra aşağıdakini yükleyin

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp55001-55500/sp55025.exe

Yok dostum bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karsilamiyor uyarısı verdi yine ayrıca verdigin linkleri hp nin sitesinden indirip denemistim olmadı ya.

Amd 7400m nin driverinide indirip onu kurabiliyorum ama bagdaştırıcıda ekran kartini görebiliyorum ama sarı ünlem çıkıyor düzgün çalışmıyor. Ilk mesajda attıgım fotoda görüldügü gibi.

Kafayı yiyecem çözemedim sorunu ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.