Bildirim
HP Pavilion g6 SSD upgrade yapmak garantiyi bozar mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yok mu arkadaşlar cevabı bilen ? -
Garanti dışı işlem uygulanıyor. Ama arızalandığı zaman aynı haline getirirseniz çıkartmazlar -
SSD arızası garantiye girmez. Onun dışında bir şey diyemezler. Gerekirse arkadaşın dediği yöntemi uygularsınız.
İmkan varsa bir an önce geçin SSD'ye. Çok fark katıyor günlük kullanıma. -
quote:
Orijinalden alıntı: mila12
Garanti dışı işlem uygulanıyor. Ama arızalandığı zaman aynı haline getirirseniz çıkartmazlar
Anladım hocam dediğiniz mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
SSD arızası garantiye girmez. Onun dışında bir şey diyemezler. Gerekirse arkadaşın dediği yöntemi uygularsınız.
İmkan varsa bir an önce geçin SSD'ye. Çok fark katıyor günlük kullanıma.
Anladım hocam.Sanırım sorun olunca eski hardiski takıp gitmek daha mantıklı ama vidadan felan anlamazlar mı ki ? Bir de zaten upgrade işlemini engellemek isteseler.Altta 2 tane vidayla açılan kapak yapmazlardı.Sandisk Extreme 120 gb harddisk aldım vatandan umarım faydası olur -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerem2018
quote:
Orijinalden alıntı: Powerofdreams
Merhaba arkadaşlar
320 gb sata2 harddiskimi, Sandisk'in Extreme 120 gb lık SSD'si ile değiştirmeyi düşünüyorum.Upgrae işlemini kendim yaparsam,garanti bozulur mu ? Alt kapakta 2 tane vida ile tutturulmuş bir yer var.Orada bellek,harddisk ulaşılabiliyor.
Bu tür laptoplara sata II ssd mi olması gerek ?
Sata III desteği olduğu için herhangi bir SSD direk uyumlu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X