Şimdi Ara

HP Pavilion Gaming 15-BC507NT sizce alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler HP Pavilion Gaming 15-BC507NT dizüstü bilgisayar Trendyol sitesinde (https://www.trendyol.com/hp/pavilion-gaming-15-bc507nt-6zk28ea-i7-9750h-16gb-ram-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1650-15-6-fhd-p-26603259?boutiqueId=328295&merchantId=107638) inanılmaz indirime girmiş. Sizce alınacak bir laptop mu? Yoksa yerine aynı fiyata tavsiye edebileceğiniz başka bir laptop var mı? Şimdiden teşekkürler.

• Ayrıca bazı forumlarda ısınma sorunu olabilir diye bir yazı okudum. Isınması hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.
  • up.
  • Ben de düşünüyorum ama ısınır dediler kararsız kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir HP G62 kullanıcısı olarak HP dendiği zaman ilk aklıma gelen ısınma problemi , o nedenle uzak duruyorum. Şu anda piyasadaki cihazlarında problemi çözmüş olabilirler fakat laptop tarzı komplike bir sistemin tasarım doğrulamaları nasıl yapılıyor ki biz kullanıcılar olarak ısınma problemi - anakart yanma vs yaşayabiliyoruz gerçekten aklım almıyor.

Bana yaşattığı bu tecrübe nedeniyle bu markadan uzak duruyorum. eski HP kullanıcı indirimi ile alabilmeme rağmen diğer markalara bakıyorum, iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
  • FatihMehmet* kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim. Daha çok araştıracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Victus 15 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.