HP websitesinde F.01 Rev.A sürümlü BIOS'u yeni gördüm, kurup deneyimleyen var mı? HP Support Assistant güncelleme yok diyor. Mevcut BIOS'um F.12. |
HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU (30. sayfa)
-
-
Şimdi baktımda ilk bios sürümünü sağlar yazıyor açıklamada. Neden yüklemişlerki bunu. Bende de F.12 yüklü şuanda. Bunu yüklersek klavye ışığı açık kalmaz gene. Entresan yani anlam veremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesaji gec gordum ama urun alindi, simdilik sorunsuz kullaniliyor.
-
-
Merhaba, AAA oyun oynayacaksanız yükseltmenizi tavsiye ederim hocam. Oynamasanız bile ileriye dönük olur.
-
Teşekkür ederim cevabınız için. Hp düşünmüyordum hiç ama uygun bulunca aldım umarım pişman olmam
Bende aynı konfigirasyonun ryzen 5 li olanı var rami 16 gb a yükselttim. Yeterli performans alıyorum memnunum şimdilik
Ben 1 tb lık 7200 Rpm hdd taktım. Bence ssd yerine 7200 rpm hdd ilave edin yeri hazır zaten boş. Çok daha uygun olur.
Teşekkür ederim hocam aldığınız ramin linki varsa gönderebilir misiniz? Evet hdd daha mantıklı gibi görünüyor. Memnun musunuz bir sıkıntısı var mı bilgisayarın?
Arkadaşlar merhaba az önce laptobun tuşlarını peçeteyle silerken laptobun ufak yukarı yön tuşu pat diye çıktı bu tuşu bir yerden bulabilir miyim acaba nasıl yapmam gerekiyor
https://m.n11.com/urun/hynix-hma81gs6afr8n-uh-8-gb-ddr4-2400-mhz-cl17-bellek-ram-1368437?magaza=uygunurunal aldığım ram bu. Ben sahibinden den ikinci el almıştım ikitane bundan.
PC den memnunum şükür şuanlık yetiyor.
Teşekkür ederim cevabınız için. Elime ulaştığında duruma göre takviye yaparım ben de.
daha önce takan oldu mu bilmiyorum 15dk-1008nt bilgisayarımın iğrenç realtek 8822ce kartını çöpe atıp intel ax210 taktım.
wifi 6e ve bluetooth 5.2 özellikleri geldi. Realtek denen dangalak kart hp travel envy bluetoothlu fare ile bağlantı yaptığımda intenrt hızı çöküyordu sayfalar kağnı gibi açılıyordu. o sorun ax210 ile tamamen çözüldü ve odam evin arkasında kalıyor, modem ise binanın önündeki salonda , realtek 1080p ile bile donuyordu youtube şimdi ax210 ile 4k donmadan açıyor..
fabrikasyon wifiden şikayetçi olanlara öneririm ax210 u. wifi6e nin tüm nimetlerinden faydalanmak için intel işlemcinizin 10.nesil ve üstü olması gerektiği belirtilmiş.. amd işlemcili olanlarda desteklemeyebilir çünkü youtubeda hp omen amd ryzen 4800 lü laptopa arkadaşın biri takmaya çalışmış ancak bluetooth çalışmasına rağmen wifi çalışmamış haberiniz olsun.
2,4 ve 5ghz ağlara ek 6ghz ağlara da bağlanabildiğini de buradaki ayar menüsünden gördüm.
-
-
Çok da sıcak görünmüyor hocam.
-
Teşekkür ederim pek anlamıyorum bu değer kısmından. F9 8 ve 9 tuşlarının olduğu kısım fazla ısınıyor diğer bölgelere göre o yüzden soğutucu iyi olur diye düşünmüştüm.
Yüksek (tehlikeli) ısılarda zaten bilgisayar kendini kapatıyor/yeniden başlatıyor hocam. Derseniz ki ben uzun süreli ağır oyunlar oynuyorum ve ısıdan kaynaklı performans kaybı yaşıyorum veyahut kasaya dokunamıyorum artık, o ana kadar gereksiz harcama bence.
-
Teşekkür ederim hocam çok ağır oyunlar oynamıyorum zaten haklısınız
Havalar ısındığı için artık oyun oynarken yüksek dereceleri görmeye başladım. Cpu 90 95 derecelere kadar çıkıyor. Soğutucu kullanan var mı veya önerecek olan?
quote:
Orijinalden alıntı: tişikkirlir sipirmin
Havalar ısındığı için artık oyun oynarken yüksek dereceleri görmeye başladım. Cpu 90 95 derecelere kadar çıkıyor. Soğutucu kullanan var mı veya önerecek olan?hocam imkanınız varsa odaya klima alın , laptop soğutucuları 3-5 derece anca indirir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X