Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugrayeyer

cs go da kaç fps alıyosunuz

https://www.youtube.com/watch?v=de7srVrY6O0

youtubede böyle testler bulabilirsiniz hocam.
  • arkadaşlar söyle sorularım olacaktı.
    kasa malzemesi nedir. plastik mi alüminyum mu yoksa baska bir şey mi? ayrıca kasa içi dışı kapak olarak ayrı ayrı yazarsanız sevinirim.
    hoparlörden çınlama sesi geliyor denilmişti. başka birileri de bundan rahatsız mı? başkalarında da var mı aynı sorun.
    en buyuk sıkıntılardan biri de dvd olmaması. bunu harici dvd haricinde baska bir çözümü var mı?
    teşekkürler.
  • Vatanda tekrar 3389 tl daha da düşmüyor zaten . İlgilenen arkadaslara duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfht

arkadaşlar söyle sorularım olacaktı.
    kasa malzemesi nedir. plastik mi alüminyum mu yoksa baska bir şey mi? ayrıca kasa içi dışı kapak olarak ayrı ayrı yazarsanız sevinirim.
    hoparlörden çınlama sesi geliyor denilmişti. başka birileri de bundan rahatsız mı? başkalarında da var mı aynı sorun.
    en buyuk sıkıntılardan biri de dvd olmaması. bunu harici dvd haricinde baska bir çözümü var mı?
    teşekkürler.

Kasa plastik ekran dışı alüminyum dvd rom çok sıkıntı yapma zaten kullanılmıyor eskisi kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

quote:

Hocam bi youtuber, iyi bi CS oyuncusu şey yazmış, Laptop ekranları 60 fps den fazlasını gösteremez, o yüzden fps_max 61 yazın sabitleyin. Boşuna ısınmasın Laptop. Doğru mudur bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

quote:

Hocam bi youtuber, iyi bi CS oyuncusu şey yazmış, Laptop ekranları 60 fps den fazlasını gösteremez, o yüzden fps_max 61 yazın sabitleyin. Boşuna ısınmasın Laptop. Doğru mudur bu.

Bilmiyorum farklı yorumlar 100 fpsde daha akıcı olduğunu söyleyende var 60dan sonra bir şey fark etmiyor diyende.

• http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-bc017nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tbhdd-15-6-gtx960m-w10.html

tekrar en fazla indirime girdiği fiyata geldi. 3.389 tl, 480 tl iade ile 2.909 tl ye alabilirsiniz.
  • Teknosa'da 3389 ayrıca 15 gün Teknosa.com'da geçerli 350/700 çek veriyor.
  • hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Vatan'ı iptal edip buradan aldım.

cekten nasil yararlaniyoruz

• panic4puppet P kullanıcısına yanıt
    Alışveriş sonrası veriyor çeki yani ikinci alışveriş için kullanabiliyorsunuz. Eğer başka bir şey almayı düşünmüyorsanız çok da işinize yaramayabilir bazı bilgisayarlar hariç teknosa çok pahalı.

olsun cek cektir vatan yerine buradan alinir simdi aliyorum hocam sagol

• Arkadaşlar bu ürünü olupta ekranda ışık sızması yaşayan oldu mu ? Yeni aldığım hepsiburadadan gelen laptopumda ışık sızması mevcut ve değişim yapmak istemeyip ürünü iade almak istiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

Teknosa'da 3389 ayrıca 15 gün Teknosa.com'da geçerli 350/700 çek veriyor.

Hocam aynen öyle. Mediamarkt vatan teknosa üçündede 3.389. Mediamarkt 1 tl daha ucuz :)

Ama kesinlikle teknosadan alınmalı. 350 hediye çeki veriyo. 2 katı alışverişde geçerli. Zaten 480 tl iade ile alınınca da. Hiç bir kimse bu laptopa bu parayı verdin di-ye-mez :)

• Crw1928 C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aldığım bc017de hiç yoktu bence iade edin hepsiburada tekrar kdv indirim yapar büyük ihtimal çünkü vatan teknosa mediamarkt hepsinde kdv indirimi var. Ya da bc017 modelini de almayı düşünebilirsiniz

• bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, Mediamarktın da indirmesi iyi olmuş vodafone kullananlar yanımda uygulamasından 100 tl indirim alabilir 3288'e geliyor. Teknosada çek iyi gözüküyor fakat kullanmak için 700 tl alışveriş lazım ihtiyaç yoksa amacı da yok. Sanırım ben tercihimi Mediamarktan yana kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

Teşekkürler, Mediamarktın da indirmesi iyi olmuş vodafone kullananlar yanımda uygulamasından 100 tl indirim alabilir 3288'e geliyor. Teknosada çek iyi gözüküyor fakat kullanmak için 700 tl alışveriş lazım ihtiyaç yoksa amacı da yok. Sanırım ben tercihimi Mediamarktan yana kullanacağım.

Şimdiden hayırlı olsun hocam :)

• Merhaba arkadaşlar ürünü alalı 1 ay oldu. Hem grafik hem yazılım işi ile uğraşıyorum. Açıkcası ürün beklentilerimi tam anlamıyla karşılamadı gibi bunu biraz da diske bağlıyorum bu sebeple de SSD disk takmayı düşünüyorum. Bilgisayarı Vatan Bilgisayar'dan aldım bir çok arkadaş gibi HP'den parayı da aldım. Bilgisayar ile birlikte yaşadığım talihsizlikten bahsedeyim sonrasında soruma dönücem.

Bilgisayarı aldığım da üzerinde epey beklemiş olan güncellemeler vardı oldukça yüksek hızlı bir internet bağlantısı ile birlikte update gerçekleştirirken arka taraftan HP'nin verdiği McAfee isimli virüs programı disk ve ram kullanımını %100'lere çıkarmaya devam ediyordu. Programı sonlandırdım ve bilgisayarı restart ettim fakat iş işten geçmişti mouse ve klavye arabirimini her hangi bir modda kullanmaya izin vermedi. Bilgisayarı 1 gün olması sebebi ile geri götürmeyi düşündüm fakat sorunun donanımsal olmadığı yazılımsal olduğunu düşünerek recovery moduyla bilgisayarı tekrardan kurdum kötü yani "Windows old" oluşturdu..

Şu an bilgisayarı kullanıyorum fakat eski i3 bilgisayarım bile daha hızlı işlem sağlarken bu bilgisayar açılışta bile kendi programlarını çalıştırarak CPU'yu %40'a Disk Kullanımını %100'e çıkartıyor. Bilgisayarın donanımı ve tasarımı aldığımız fiyat açısından iyi fakat bu durum beni sıkıntıya soktuğu için belirttiğim gibi SSD takmaya karar verdim. Önemli soru şu ben klonlamak istemiyorum. Takacağım SSD'ye sıfırdan Windows kurulumu sağlamak istiyorum. Sıfırdan kurulum sağladığımda işlemci çekirdeğine lisans işli bir vaziyette ise direkt gelmesi gerekir ama işli değilse lisans işini nasıl yapıcaz? Deneyimleyen arkadaş varsa ve bilgi iletirse memnun olurum.

Takacağım SSD: Samsung 120GB 850 EVO

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur600

Merhaba arkadaşlar ürünü alalı 1 ay oldu. Hem grafik hem yazılım işi ile uğraşıyorum. Açıkcası ürün beklentilerimi tam anlamıyla karşılamadı gibi bunu biraz da diske bağlıyorum bu sebeple de SSD disk takmayı düşünüyorum. Bilgisayarı Vatan Bilgisayar'dan aldım bir çok arkadaş gibi HP'den parayı da aldım. Bilgisayar ile birlikte yaşadığım talihsizlikten bahsedeyim sonrasında soruma dönücem.

Bilgisayarı aldığım da üzerinde epey beklemiş olan güncellemeler vardı oldukça yüksek hızlı bir internet bağlantısı ile birlikte update gerçekleştirirken arka taraftan HP'nin verdiği McAfee isimli virüs programı disk ve ram kullanımını %100'lere çıkarmaya devam ediyordu. Programı sonlandırdım ve bilgisayarı restart ettim fakat iş işten geçmişti mouse ve klavye arabirimini her hangi bir modda kullanmaya izin vermedi. Bilgisayarı 1 gün olması sebebi ile geri götürmeyi düşündüm fakat sorunun donanımsal olmadığı yazılımsal olduğunu düşünerek recovery moduyla bilgisayarı tekrardan kurdum kötü yani "Windows old" oluşturdu..

Şu an bilgisayarı kullanıyorum fakat eski i3 bilgisayarım bile daha hızlı işlem sağlarken bu bilgisayar açılışta bile kendi programlarını çalıştırarak CPU'yu %40'a Disk Kullanımını %100'e çıkartıyor. Bilgisayarın donanımı ve tasarımı aldığımız fiyat açısından iyi fakat bu durum beni sıkıntıya soktuğu için belirttiğim gibi SSD takmaya karar verdim. Önemli soru şu ben klonlamak istemiyorum. Takacağım SSD'ye sıfırdan Windows kurulumu sağlamak istiyorum. Sıfırdan kurulum sağladığımda işlemci çekirdeğine lisans işli bir vaziyette ise direkt gelmesi gerekir ama işli değilse lisans işini nasıl yapıcaz? Deneyimleyen arkadaş varsa ve bilgi iletirse memnun olurum.

Takacağım SSD: Samsung 120GB 850 EVO

Hocam eski mesajlara baktığımda birisi Hoparlörlerden şikayetçi idi. Hoparlorlerden çınlama sesi geliyor dediydi öyle bir sorun var mı. Menteşeleri nasıl.

Dediğin gibi bir yavaşlama neden var anlamadım çünkü özellikleri çok yüksek. En iyisi sıfırdan format atmak. Format sonrası Lisanslama olayını ben de merak ettim. İşlemi yaptıktan sonra tecrübelerini bekliyorum.

• bu pc ile dell 7566 i7 versiyonu arasında kaldım. Aralarında 1000TL fark var. Sizce teknosa mı vatan mı tercih edeyim. Teknosa hediye çeki ilgimi çekmiyor. Benim en büyük beklentim müşteri memnuniyeti yönünde. Bazen millet yazıyor kullanılmış pc geldi diye falan. Sıfır olduğunu nasıl anlarım. İndirimlere şüphe ile bakar oldum. İade cihazlar falan mı acaba diye. Fena durmuyor bilgisayar alasım var ama. Dell ile farkı dell 960 m 4gb bu 960m 2gb birde dell de 128gb sandisk m2 ssd +1tb hard disk var. Ama arada 1000 TL var işte.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.