Bu başlıkta elimden geldiğince sonradan taksit imkanı veren kredi kartlarını güncel şekilde listelemeye çalışacağım.
Sizler de bildiğiniz kampanyaları bizimle paylaşırsanız güzel bir toplu bilgi bankası elde ederiz.
1– Cardfinans GO: Toplam 6000 TL'ye kadar üç harcama sektörüne göre faizsiz 3-9 taksit.
2– Vakıfbank Express ve World: Eğitim sektörüne 6 faizsiz taksit, diğer sektörlere faizli 3-6 taksit
3– Sağlam Kart: Yasaklı sektörler hariç tüm sektörlere 15.000 TL faizsiz 5 taksit
4– Enpara: Yasaklı sektörler hariç her sektöre 3-5 faizsiz taksit, kırtasiyeye 9 taksit ve her sektöre faizli 12 taksit (9000 TL ile sınırlı)
5– Ziraatkart: Tüm sektörlere 10.000 TL'ye kadar 4 taksit.
6– MilPlus sektörü önemsiz tüm harcamaları faizsiz 3 taksit yapıyor.
7- Türkiye Finans Happy Card: Üst limitsiz eğitim/sağlık harcamalarına 7 faizsiz, fatura ödemelerine 3 faizsiz taksit.
8- Maximum Kart (aidatlılar) 1000-10000 TL arası internet harcamalarının tamamı 3 taksit.
9- Paraf Troy 25.000 TL, 5 taksit.
Bunlar benim bildiğim halihazırda geçerli sonradan taksit kampanyaları. Sonradan taksit için harcamanızı peşin olarak yapmalısınız.
Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi sitelerin sektörü e-ticaret olarak geçer.
Sizden gelen bilgilerle bu mesajı editleyeceğim.
Yasaklı sektörler: Yasal düzenleme gereği yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama, kozmetik, kuyum.
Garanti dışı bilgisayarımın şarja takılıyken yavaşlama sorunu vardı.
HP daha cihazı göndermeden hemen anakart değişim ücreti kesti. Bunu ödeyin sonra cihazı yollayın dendi. Ödedim.
Cihaz servise gidince on gün sonra güç kartı değişim ücreti istendi. Onu da yolladım.
Arızalı parça kutu içeriğinde geldi.
Anakartımın değiştirilmediğini düşünüyorum. Bunu ispatlamanin ve bu bedeli istemenin yolu var mı? Ayrıca onarım formunda da anakart değişimi yazmıyor. Kutudan da arızalı anakart çıkmadı.
Konut Kredisini Bir Ay Ödeyip Bir Ay Ödememek
Kredilerde iki ay üst üste ödememek durumunda banka sizi temerrüde düşürüp icraya verebiliyor.
Pekiyi bir ay ödenip bir ay ödenmeme durumunda bu durumu gecikme faizini göze alarak bypass edebilir miyiz?
Son bir yıldır ping yüksek. Speedtest'te düşük çıktığı anlarda bile online oyun oynanmıyor. Mesela FIFA için telefonumun internetini açıp oynuyorum.
Sorum şu, bildiğim kadarıyla Milleni bizim burada TT altyapısını kullanıyor. ISP değiştirsem derman olur mu? Gibir, Netspeed, TTNET fark yaratır mı?
2 Yıl Microsoft garantili. Bu fiyat benim bildiğim dip fiyatın 150 TL aldında.
_______
|
|
BMW One Edition 1.16d İçin Alınan Fiyatlar
|
|
Bu Bilgisayar Bu Fiyata Nasıldır?
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 463
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 108.653 (Bu ay: 1.259)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 200 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu