Şimdi Ara

Petekler Kapatıldı Diye Kombi Arızalanır Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DD Nitromix P24 kombi aldım. İlk çalıştırmaya gelen eleman eşime "petekleri kapalı tutarsanız bu kombi arızalanır çünkü bu yoğuşmalı" demiş.

Biz de hep bir odayı kullanıyoruz desem yeridir. Kullanma kılavuzunda falan yazmıyor bozulacağı. Hatta kılavuzda tasarruf için kullanmadığınız radyatörleri kapatın diyor.

Çıkamadım işin içinden. 3 gündür hiç gitmediğimiz odaları da yakıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noax

İyi geceler.

DD Nitromix P24 kombi aldım. İlk çalıştırmaya gelen eleman eşime "petekleri kapalı tutarsanız bu kombi arızalanır çünkü bu yoğuşmalı" demiş.

Biz de hep bir odayı kullanıyoruz desem yeridir. Kullanma kılavuzunda falan yazmıyor bozulacağı. Hatta kılavuzda tasarruf için kullanmadığınız radyatörleri kapatın diyor.

Çıkamadım işin içinden. 3 gündür hiç gitmediğimiz odaları da yakıyoruz.

Size kısmen doğruyu söylemiş, devirdaim pompasının bozulmaması için en az bir petek açık olması gerekiyor, forumda tavsiye edilen 2 petektir.
  • kombiye radyatör bağlanmadan ve 1 3 5 radyatör açılması ve ya kapatılmasıyla hiç bir kombi bozulmaz bu bir şehir efsanesidir hiç radyatör bağlamasanız cihaz boruyla bypass yapsanız bile cihaz ömür boyu çalışır bu radyatör kapatılınca kombi bozuldu sözü biz servis arkadaşların sizlere söylediği para alma bahanesidir ...
  • Evimi yeni aldığımda kombi nasıl çalışıyor diye bir bakayım dedim. Kombi ateşleyip hemen F1 arızası veriyordu. Birkaç kez resetledim fakat hep bu şekilde kaldı. Neden olur diye internete baktım radyatör vanalarını kontrol edin diye bir yerde yazıyordu. Baktığımda bütün vanaların kapalı olduğunu gördüm. Vanalar açıldığında kombi çalışmaya başladı..
    Kombi Protherm Panther..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi bozuk mu
    13 yıl önce açıldı
    doğalgaz mı klima mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.