Şimdi Ara

HP PAVILION HDX (canavar) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
31.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @dministrator

cihazda turbo memory slotu boş mu acaba , yoksa acaba oraya tv kartı mı takılmış , monster laptopumu içindeki turbo memoryi sökerek satmayı düşünüyorum da

kesin bir bilgiye sahip değilim bu konuda.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

sırasıyla ;
    -internet
    -oyun
    -film
    -müzik
    -vs. vs.

yukarıdaki gibi bir kullanıcıyım , artık monster sıktı beni , süper cihaz ancak aylardır aynı şeyi kullanmaktan sıkıntı geldi , teknoloji hastalığım var malesef

o hastalık bende de varda bu kadar sık değil ancak.

size şu açıdan sordum öğrenci tipi bir kullanıcıysanız sık sık taşınacak bir cihaz değil onu söylemek için sordum.

msn ekledim kardeş böyle , görüşmekle olmuyor

kabul ettim

• bilgilendirdiğin için teşekürler , hdx alımıma acele etmeme kararı aldım
  • quote:

bilgilendirdiğin için teşekürler , hdx alımıma acele etmeme kararı aldım

hayırlısı olsun
  • Arkadaşlar merhaba, bende HDX 9200 sahibiyim. Benim hard diskten garip bir ses geliyort bazen. Mesela birşey indirirken, web de sayfayı aşağıya doğru sürüklerken, fare ile masaüstünde birşeyi tutup sağa sola götürürken. Birşey indirirken ses çıkarmasını anlarımda bu diğer olayları anlamadım pek. İlkin böyle bir sorun yoktu sonra çıktı. Garantiye de yollamak istemiyorum açıkcası. Tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vermilion master

Arkadaşlar merhaba, bende HDX 9200 sahibiyim. Benim hard diskten garip bir ses geliyort bazen. Mesela birşey indirirken, web de sayfayı aşağıya doğru sürüklerken, fare ile masaüstünde birşeyi tutup sağa sola götürürken. Birşey indirirken ses çıkarmasını anlarımda bu diğer olayları anlamadım pek. İlkin böyle bir sorun yoktu sonra çıktı. Garantiye de yollamak istemiyorum açıkcası. Tavsiyeniz nedir?

ses derken ne gibi bir ses? sol taraftan power işlemci batarya ışıklarının olduğu kısımdan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 15 Mayıs 2009; 15:16:13 >
  • Bugün farkettim ses power supply dan geliyormuş. Fişi çekince duruyor. Ne tavsiye edersiniz
  • Bu arada performans düşer diye güncellemeleri yapmadım hiç (windows a bu konuda güvenemiyorum da pek) Sizin güncellemelerden sonra karşılaştığınız bir sorun oldu mu? Ya da sadece hp nin güncellemelerini yaparken.. Teşekkürler
  • şahsen öyle bir ses olayı bende yok sadece bilindik yoğun işlemci işlerinde işlemci sesi oluyor sizin bahsettiğiniz sesi anladım. güç seçeneklerinden yüksek performans dengeli aralarında geçiş yapın ses konusu düzelecek mi yoksa devam mı edecek.

güncelleme konusu neredeyse 1 yıldır kullanıyorum devamlı güncel kullanıyorum 1 kez güncelleme konusunda sorun yaşadım bu konuda bilgim olduğu için o yapılan güncellemeyi kaldırdım sorunum düzeldi. bana sorunu şu şekilde yarattı pc boştayken bile işlemci kullanımı artmıştı. bilgisayarı güncel tutmanız yararınıza olur.
  • master88 sana bir sorum olacak...? bu cihazın ekran çözünürlükleri 1680x1050 diye biliyorum herkez öyle biliyor fakat bu cihazın ekran çözünürlüğünü 1920x1200 gördüğünü iddia eden arkadaşlar var... bunun kesin cevabı sen verebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeW xPlod

master88 sana bir sorum olacak...? bu cihazın ekran çözünürlükleri 1680x1050 diye biliyorum herkez öyle biliyor fakat bu cihazın ekran çözünürlüğünü 1920x1200 gördüğünü iddia eden arkadaşlar var... bunun kesin cevabı sen verebilirsin...

HDX serileri var 1920x1200 olanlarda var o sistemin kombinasyonu bluray cd sürücü 320gb hdd 3gb ram modelinin ekran çözünürlüğü öyle
  • tam cevabı alamadım ama senin kulladığın ne peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeW xPlod

tam cevabı alamadım ama senin kulladığın ne peki?

benim HDX9200

anlamadığınız konu nedir? örneğin HDX9450 vs. modellerde mevcut
  • HDX9200 1680*1050 - 500 gb - hd dvd rom
    HDX9450 1900*1200 - 320 gb - Bluray rom

İki ürün de neredeyse bitti, piyasada zor bulabilirsin. Özellikle 9200 ü.

Master88, o sorunlu update hangisi peki? Bir ara quick play tuşları için bir güncellemeyi yapmayın falan deniyordu, o sorun halledilmiş mi peki?

Bu arada güç tüketimini düşüğe aldım, o ses gitti. Yüksek performansa aldığımda tekrar geliyor. Hoş bir durum değil tabii ki. HP ye mail atsam, direk değişim yaparlarmı acaba. Denemek lazım..
  • quote:

HDX9200 1680*1050 - 500 gb - hd dvd rom

Master88, o sorunlu update hangisi peki? Bir ara quick play tuşları için bir güncellemeyi yapmayın falan deniyordu, o sorun halledilmiş mi peki?

Bu arada güç tüketimini düşüğe aldım, o ses gitti. Yüksek performansa aldığımda tekrar geliyor. Hoş bir durum değil tabii ki. HP ye mail atsam, direk değişim yaparlarmı acaba. Denemek lazım..

evet bu cihazlar arasında hdd ram erkan çözünürlüğü ve cd sürücü farkları var.
    bazı sitelerde var gözüküyor ama stoklarında varmıdır sormak lazım.
    dokunmatik tuş sorunu hp yayınladığı güncelleme ile çözüldü herhangi bir sorun yok.

bana sorun yaratan güncelleme windows vista için activeX kill bitleri (KB960715)
    sonraki activex güncellemelerinde sorun yok

• quote:

HDX9200 1680*1050 - 500 gb - hd dvd rom

denetim masasından güç seçeneklerinden kendi güç dengenizi yaratın sorununuz düzelebilir. dün bu sorunuza cevap vermeyi unutmuşum.
  • Merhaba arkadaşlar 9450ET yi 2500 liraya bulduk, ne dersiniz alınır mı bu fiyata?
  • Kaçırmayın derim :)

Bildiğim kadarıyla 8800m gts 256 bit bir ekran kartı. Her ne kadar eski bir model de olsa iyi bir performans vereceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 1 Ağustos 2009; 23:19:55 >
  • kaçırmayın alın...
  • Teşekkür ederim. Peki bu bilgisayarın ekran kartı bir şekilde değişebilir mi? (serviste filan ya da ikinci ekran kartı..) çünkü çok büyük bir kasası var
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.