Şimdi Ara

HP PAVILION HDX (canavar) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
31.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4gb ram
    9600M GT
    1920x1080 full HD

Verdigim linkteki ilk cihaz 2350TL

Sizin bahsettiginiz cihazdan cok farkliysa kusura bakmayin.
    Ama normalde 3000TL ye satilan bir makina oldugu icin karsilastirma amaci ile koydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: praynomore

Benim bahsettigim model HP HDX16
    4gb ram
    9600M GT
    1920x1080 full HD

Verdigim linkteki ilk cihaz 2350TL

Sizin bahsettiginiz cihazdan cok farkliysa kusura bakmayin.
    Ama normalde 3000TL ye satilan bir makina oldugu icin karsilastirma amaci ile koydum.

bu konunun 1. sayfasına bakarsanız cihazın farkını görebilirsiniz. sizin bahsettiğini HDX standart notebook modelidir.
  • Millet bu bombaya bakın.HDX9450 2800 tl'e düştü
    http://www.izmirmarket.com/asp/show_stock.asp?product=CH962EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 16 Nisan 2009; 23:34:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Millet bu bombaya bakın.HDX9450 2800 tl'e düştü
    http://www.izmirmarket.com/asp/show_stock.asp?product=CH962EA

ciddi bir indirim göremedim 320gb hdd ve 3gb ram modeli bu cihaz.
  • 4500 tl bu bilgisayar diğer sitelerde.Ram ve hdd olayı 250-300 tlye çözülür
  • quote:

4500 tl bu bilgisayar diğer sitelerde.Ram ve hdd olayı 250-300 tlye çözülür

o diğer sitelere bakmayın ben ağustos ayında 3900tl aldım 500gb 4gb ram modelini. cihazı açıp 500gb takarsanız garanti dışı kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

o diğer sitelere bakmayın ben ağustos ayında 3900tl aldım 500gb 4gb ram modelini. cihazı açıp 500gb takarsanız garanti dışı kalır

Onu biliyorum ama serviste değiştirebilirsin.Sanırım 2x160 gb hdd koymuşlar.Birini söker yerine 500 gb takarsın olur biter.Ramde zaten Vista için yeterli...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

Onu biliyorum ama serviste değiştirebilirsin.Sanırım 2x160 gb hdd koymuşlar.Birini söker yerine 500 gb takarsın olur biter.Ramde zaten Vista için yeterli...

o masrafları yapınca ciddi bir indirim olmuyor ondan bahsettim bu cihazın diğer vista işletim sistemlerine göre ram kullanımı daha fazla.

• Dolar kurunun yüksek olduğu için bayağı hesaplı ama
  • Bende son zamanlarda bu bilgisayari almaya niyetim var arkadaslar fakat 16" lik olaninimi yoksa 18" ligimi alayim diye kararsiz kaldim.Aslinda kararsiz kalmamin nedeni tasinabilirlik konusunda. Cok sik seyahat etme durumum yok ama arasira ediyorum. Sizce 18" almaya deger mi 2 ekrani karsilastirdigimizda buyuk ekranin avantajlari nelerdir? Sizce hangisini secmeliyim, secmemde yardimci olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alto777

Bende son zamanlarda bu bilgisayari almaya niyetim var arkadaslar fakat 16" lik olaninimi yoksa 18" ligimi alayim diye kararsiz kaldim.Aslinda kararsiz kalmamin nedeni tasinabilirlik konusunda. Cok sik seyahat etme durumum yok ama arasira ediyorum. Sizce 18" almaya deger mi 2 ekrani karsilastirdigimizda buyuk ekranin avantajlari nelerdir? Sizce hangisini secmeliyim, secmemde yardimci olurmusunuz?

tam kullanım amacınızı bilmiyorum ama. benim 20" olan modeli. kullanım şeklim evin her odasında rahatça kullanmak ve evimin bahçesinde ister oyun ister sinema ister tv olsun her yerde kullanabilmek. yılın 1 ayınıda şehir dışında geçiririm her yere özel aracım ile gittiğim için ağır ve büyük olması bence problem değil. ama öğrenci tipi kullanıcılar için 16 veya 18 bile çok büyük

• ne kadar büyük olursa ekran o kadar iyi benim için her yönden avantajlı oluyor ekranda bir kaç sayfayı yan yana açıp rahat kullanabiliyorsunuz. ve oyun seviyorsanız çok zevkli oluyor
  • HDX 9450 modelinde Blu-ray sürücüsü var. Bluray şuan yaygın bir teknoloji olmasada ileriye dönük oluşu bana göre bir extradır.Yani ram ve HD dışında farklılıklar da var bildiğim kadarı ile. Merak ettiğim birkaç şey var:

-Bu ürünler, yani 9200 ve 9400 serisi ne kadar eski ürünler. Çünkü bazı yerlerde üretimden kalktığı konuşuluyor?
    -Bu modeller yabancı sitelerde görünmüyor acaba 9450 TR ye özel bir kod mu?
    -Ürünün hoparlörü bildiğim kadarı ile 4 kanal. Ayrıca subwoofer var mı?
    -Oyun performansı nasıl? Pişmanlık derecesinde şikayet ettiğiniz noktaları var mı?
    -2 yıllık laptopumu bir kenara bırakıp biraz da zorluğa girerek alacağım bu laptopu? Sizce değer mi?

Şimdiden teşekkür ederim (:
  • Bu bilgisayarın 27000tl olduğunu görüpde ucuzlamış sanmayın arkadaşlar. Şu an neredeyse bütün e-marketlerde bu civarda bi fiyatdan satılıyor. Hepsiburada da dahil olmak üzere indirim yaptıklarını hiç sanmıyorum. HP Türkiye çok cüzi bir rakamdan bunları marketlere dağıttı sanırım. Aşağıdaki linkden fiyatları karşılaştırın görün.

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-hp-pavilion-hdx9450-ch962ea-fiyati,021844.html

Fiyatı 1800-2000tl arasına düşerse sıcak bir fiyat olur, haksızmıyım?

Edit:Fiyat aralığını yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 25 Nisan 2009; 15:47:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OdeN

Bu bilgisayarın 27000tl olduğunu görüpde ucuzlamış sanmayın arkadaşlar. Şu an neredeyse bütün e-marketlerde bu civarda bi fiyatdan satılıyor. Hepsiburada da dahil olmak üzere indirim yaptıklarını hiç sanmıyorum. HP Türkiye çok cüzi bir rakamdan bunları marketlere dağıttı sanırım. Aşağıdaki linkden fiyatları karşılaştırın görün.

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-hp-pavilion-hdx9450-ch962ea-fiyati,021844.html

O fiyata da çok sıcak olur kavrulursun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OdeN

Bu bilgisayarın 27000tl olduğunu görüpde ucuzlamış sanmayın arkadaşlar. Şu an neredeyse bütün e-marketlerde bu civarda bi fiyatdan satılıyor. Hepsiburada da dahil olmak üzere indirim yaptıklarını hiç sanmıyorum. HP Türkiye çok cüzi bir rakamdan bunları marketlere dağıttı sanırım. Aşağıdaki linkden fiyatları karşılaştırın görün.

O fiyata da çok sıcak olur kavrulursun

Ocakda kavurlumadan çekeceğim onu ama gelirmi o fiyata onu bilmiyorum

• Aslında çok güçlü bir bilgisayar. Sizi iten kısmı ağırlığı mı? Büyüklüğünü sorun edeceklerini sanmıyorum, çünkü bu sınıfın hitap ettiği kesim zaten film ve oyun müptelası olduğu için bu tür insanlar ekrandan şikayet etmez. Geriye bir tek ağırlığı kalıyor.. Nedir size bu makinanın 2.500 tl ye değmeyeceğini hissettiren. Şimdi o kadar para verecez, görüşleri tek tek dikkate almak gerekir (:
  • öncelikle üretimi durdumu bilmem ama devamı geleceğini düşünüyorum.

cihaz üzerinde 7+1 ses kartı var tümleşikte 4+1 (wooferli) altec ses sistemi var.

şuanda kurulu olan oyunlar gta4 pes09 crysis 2. ve call off duty (son)

bunlar kurulu gta4 ara sıra takılmalı diğerlerini seri bir şekilde oynuyorum.

keşke denecek bir pişmanlığım olmadı satsam ne alırdım dediğimde şuan piyasada alacak sistem göremedim.
  • saygıdeğer arkadaşlar makinanın büyüklüğüne takanlar war ayrıca çantayıda sorun edenler hp neredeyse butun ürünleri ile birlikte çanta werior zaten bu ürünle birlikte çanta wermemesi saçmalık olur sonuçta sınıfında tek bir ürün piyasada yan sanayi çantası bulunmaz yani...ben kullanıyorumm we çokta memnunum eğer almayı düşünen varsa kesinlikle öneriyorum ürün bütün beklentilere cevap werio bence...bi arkadaş daha ekran kartı bitini sormuş 256 bit ekran kartı
  • ben bu modeli çantalı satan bir yer görmedim çantası var ama türkiye'de çantasız satılıyor. dediğiniz çantayı biliyorum o tür çantaların pek koruyuculuğu olmuyor. size tavsiyem.
    bu tip derinliği biraz daha az olan çelik kasnaklı bir bavul almanız daha mantıklı. hem daha koruyuculu hemde taşıması daha rahat. malum adaptörüde diğer cihazlara göre büyük
    bu sistem için 180watt adapör kullanılmış. genel olarak notebook adaptörleri 60watt olur istisna 90 felan olanlarda var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.