Arkadaşlar laptopum film izlerken durup dururken kapandı power tuşuna tekrar bastığımda şarj, hdd ve diğer ışık (3 tanesi) yanıp sönüyor ve laptop açılmıyor bu ışıkların anlamı nedir? Yoksa laptop rahmetlimi oldu?
Bilen biri yokmu?
Hocam o ışıkların bir anlamı vardı. Tesadüfen bir yerde görmüştüm ama şimdi unuttum nerde gördüğümü sanırım yardımların birinde ya da hp nin sitesinde geerken görmüştüm. bir incele derim, olmadı hp ile irtibata geç.
Pili çıkartıp power tuşuna bas sonra pili tekrar tak çalışacak mı bakalım. Bunu yaparken laptop prize tkaılı olmasın.
Birde sadece power düğmesi ve altta power ışığı aynı anda yanıp sönüyorsa bu bilgisayar uyku moduna geçmiştir anlamına geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Hocam o ışıkların bir anlamı vardı. Tesadüfen bir yerde görmüştüm ama şimdi unuttum nerde gördüğümü sanırım yardımların birinde ya da hp nin sitesinde geerken görmüştüm. bir incele derim, olmadı hp ile irtibata geç.
Pili çıkartıp power tuşuna bas sonra pili tekrar tak çalışacak mı bakalım. Bunu yaparken laptop prize tkaılı olmasın.
Birde sadece power düğmesi ve altta power ışığı aynı anda yanıp sönüyorsa bu bilgisayar uyku moduna geçmiştir anlamına geliyor.
Herşeyi denedim ama olmadı HP'yi aradım getirin dediler Sitelerini araştırıcam
bios pilini de sökebilirsin. Onu da dene istersen, hem pili hemde bios pilini sök komple sıfırla.
Denedim ama olmadı
Geçmiş olsun hocam sizede sanırım servis yolu gözüktü..:)
Gecmis olsun kardesim fakat laptobunun tam serisini öğrenebilirmiyim..?
S.a bende de hp pavilion war bu kapağın üstündeki hp ışığını söndürmenin bi yolu warmı ? suan otobsteyim lşarzın birrazdaha fazla gitsin :)
inşlh bilen birileri wardır
Bende geceleri downloada bıraktığımda rahatsız ediyordu, biraz araştırdım ama bir sonuç elde edemedim.. kapandığınıda sanmıyorum..
Acaba Teknik servisi arasak bize bu konu hakkında bilgi verilermi bende çok gereksiz bişe yapmışlar :S
Yok o ışık kapanmıyor malesef. Ayrıca fazla bir şarjda yemez zaten. Çünkü led ışık o, 1 saatte 1 watt güç çeker.
quote:
Orijinalden alıntı: maj0
Acaba Teknik servisi arasak bize bu konu hakkında bilgi verilermi bende çok gereksiz bişe yapmışlar :S
Gereksiz değil.. Bence bilgisayarin kalitesini biraz daha ortaya cikariyor.. Zariflik katiyor.. Baksana Apple kac yillardir o ısıklı logolar ile isi götürüyor.. Apple denince gözümün önünde ilk olarak o ışıklı logosu canlaniyor acikcasi..
ustad'lar merhaba .. hp pavilion dv5 laptopum var .. ve uzerınde bulunan led ışıklarından biri olan ses resmi artık sonmuyor,islem yapabiliyorum ama isik sonmuyor .. sizlerden ricam bana yardımcı olurmusunuz ??
Tesekkur Ederım ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme