Şimdi Ara

HP Pavilion laptop'uma Vista Ultimate yüklemek istiyorum..!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop'um HP PAVILION GF644EA DV6385 AMD Turion X2, 2.0 GHz, 1 GB DDR2, 160 GB, 15.4" WXGA, Vista Home Premium TR/ENG, ama ben Windows Vista Ultimate yüklemek istiyorum, çünkü Ultimate tüm Vista sürümlerini kapsıyor, acaba bunu nasıl yapabilirim. Küçük bir not, benim laptop'umda HP Recovery yani kurtarma diski var o da D sürücüsünde onu silemezsiniz diyor servis yani bölünemezmiş. Lütfen yardım edin !!?

• üstad yükleme derim ultimate daha driverlar yüklenmeden 544mb yiyor ramden kafayı yiyebilirsin anında xp ye geri döndüm :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkerx

üstad yükleme derim ultimate daha driverlar yüklenmeden 544mb yiyor ramden kafayı yiyebilirsin anında xp ye geri döndüm :)

İsterse 1 Gb yesin o önemli değil siz bana nasıl yapılacağını söyleyin yeter... artı bende 2 Gb ram var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykan -- 29 Kasım 2007; 13:48:21 >
  • bi yerden (korsan veya orjinal) ultimate dvd si bulacaksın. cdden on yukleme deyip kurulum ekranında d yi sileceksin ılk once. yoksa o bılgısayardan asla hayır gelmezndan sonra forum da vista yuklemesini anlatıyorlar ordan halledersin
  • arkadaşım bende hp 6650 et modelı var ozellılerıne bakabılrsın ınternetten bnde aldıgmda vısta basıc surumu vardı ama ben sonradan vısta ultımate ı yukledım ve sorunsuz bı sekılde calışıyor cokta memnunum cokda rahat kaldırıyor bılgısyar.ben vıstanın ozellıgını kullanarak harddıskı 4 parcaya getırdım c-d-e-f olarak c de vısta kurulu d de oyunlar e de prgramlar f de recovery duruo sende ole yap derım. şimdı ultımate cd sını takıosun bılg. reset atıosun hıc bı tusa basmıyorsun sıyah ekranda ıken sana cd yada dvd den on yukleme ıcın bı tusa basın dıo basıosun kendı başlıo ultımate ı yuklemeye ekranı ızle o senı adım adım yonlendırıo ancak yukle dedıkten sonra sana harddısındekı bolumlerı gsteren ekran cıkıor orda c yı secıosun altta gelışmışten bıçımlendır dıosun bıcımlendırdıkten sonra tekrar c yı secıosun ve kurmaya başlıyor. yanı recovery yı falan sılmıosun hıc bı sekılde.kurulumu yaptıkran sonra hp nın drıverlarını yukluosun sırayla sonra crack ı varsa (kı bende var) crakını yapıosun guncelleştımeler falan derken al san sorunsuz vısta ultımate.. anlayamadıgın yada yapamadıgnn yer olursa sorabılrsın kolay gelsın....
    not: arkadaşım yalnız cok onemlı vıstayı kurmadan once c de hp klasorunde SWSETUP klasoru var onu bı yere yedekle harıcı harddıskın falan varsa yada bı cd ye cek cunku o senın drıverların onsuz yapamazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: Lykan

Merhaba arkadaslar,

Laptop'um HP PAVILION GF644EA DV6385 AMD Turion X2, 2.0 GHz, 1 GB DDR2, 160 GB, 15.4" WXGA, Vista Home Premium TR/ENG, ama ben Windows Vista Ultimate yüklemek istiyorum, çünkü Ultimate tüm Vista sürümlerini kapsıyor, acaba bunu nasıl yapabilirim. Küçük bir not, benim laptop'umda HP Recovery yani kurtarma diski var o da D sürücüsünde onu silemezsiniz diyor servis yani bölünemezmiş. Lütfen yardım edin !!?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.