Şimdi Ara

HP Pavilion Serisi Hakkında -yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın markası HP Pavilion dv6000 . Bilgisayara format falan atarken herşeyi kendi içinde yapıyor yani cdsiz falan atıyor. Ben bilgisayarı yenilemek istiyorum yeni ekran kartı ram vs.. Fakat pc vista. Yeni ram falan taktırınca doğal olarak windows 7 kurulumu istiyorum. Böyle birşey mümkün mü bu bilgisayarda. Sonuçta formatını falan kendı atıyor driverları otomatik kendı yukluyor. İçerisinden vista silinip tamamen windows 7 kurulur mu ? Yardımlarınızı beklıyorum ..

• recovery tarzı bir windows 7 entegrasyonu yapamazsınız.. ancak şunu yapabilirisniz.. cihazınızın windows 7 katılımsız cd yapabilirsiniz.. sürücüleri kendiniz entegre edebilirisniz.. onun dışında başka seceneğiniz maalesef yok..
  • Recovery olmuyorsa sorun değil. Sürücüleri kendim ellede yüklerim. Fakat windows 7 yüklenirken recovery falan tamamen kaybolsun istiyorum yani sıfırdan windows 7 sürücüsü gibi olsun. Entegre etmek nasıl oluyor kısa açıklama yaparsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagdurumdaMagdurum -- 25 Aralık 2011; 15:01:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.