Şimdi Ara

Hp Pavilion Servis Noktası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp pavilion serisi laptopumu Hp yetkili servislerine götürüyorum ancak şu ana kadar baktığım yerlerin hiç biri Pavilion serisine bakmadığını söylüyor.
    Kendi sitesinde bulamadım pavilionlara bakan bir yer (İstanbul avrupa yakası)
    Bildiğiniz Hp Pavilion servisi varsa yardımcı olur musunuz?
    Mümkünse kısa bir yer tarifi olursa çok makbule geçer. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

• mecidiyeköyde hocam arabayla az aramadım gps sağolsun sokağn başında şaşırtıyor :)

airties servisinin 150 metre uzağında ama nasıl tarif ederim.. profilodan çıktın.. anacaddeye yürüyosun (airties'in önünden geçiyosun) ilerde oyuncak fln satan biyer war (hatta çevre hastanesi de war sanırım [hastane adını yanlış hatırlıyo olabilirim] ) hastaneyi gördün mü 3-4 metre gerideki sokaktan gir içeri sağda az ilerde ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanserci -- 20 Ocak 2010; 14:44:51 >
  • sokak adı altan erbulak'mış haritadan bakarsan daha iyi anlarsın ;)
  • Çok teşekkür ederim. İşime yarayacaktır bu adres.
  • adres aramana gerek yok arkadasım 444 03 07 yi ara arıza kaydı yaptır adrsini ver kargo ile san gelip ürünü alırlar işlemi bittikden sonra sana eksiksiz bir şekilde teslim ederler ( UPS Kargo ile geliyorlar)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    HP teknik servis tamir süresi.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.