Şimdi Ara

HP Pavilion t3735.tr Desktop PC driver sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkdaşlar kullanmakta oldugum HP Pavilion t3735.tr Desktop PC'min driver sorunuyla akrşılaştım arkadaşlar driverlarını bulamıyorum orjinal hp sitesine giriyorum sistemim Windows XP ama ses kartı ethernet kartı driverlarını bulamıyorum yardımcı olursanız sewinirim biri burada paylaşırsa vereyim size orjinal siteyi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=tr&cc=tr&product=3352749

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafagorhan -- 6 Ocak 2009; 23:23:20 >

• Kardeş Everest Ultimate Editon die bi program var onunla sistemin driver özetini çıkarabilirsen driverini bulursun
  • hemen 0(212) 4440307 numaraLı teLefonu ara, PC nin eLinde kuruLum ve driver CD veya DVD Lerinin oLmadığını ve i$Letim sistemi probLemi yüzünden yeniden kurman gerektiğini biLdir, seri numara vs. ve Lisans soracakLar, bunun i$Letim sistemi ve driver CD sini istediğini söyLersen 2 günde ücretsiz adrese tesLim gönderiyorLar.
  • arkadaşlar ürünün özellikleri bunlar ses kartıyla ethernet firverı lazım buyrun bakın

* INTEL Pentd 935 (2x3.2) Çift Çekirdek 2x2 MB 800mhz Veriyolu
    * İşlemci Türü: Intel® Pentium® D 935 Çift Çekirdekli İşlemci
    * Yüklü İşletim Sistemi: Update Rollup 2 İçeren Orijinal Windows XP Media Center Edition 2005
    * Platform: Intel® Viiv™ Teknolojisi
    * Yonga Kümesi: Intel® 945G Ekspres Yonga Seti
    * Standart Bellek: 1 GB (DDR2 533 2x512)
    * Bellek Türü: DDR2-SDRAM
    * Bellek Yuvaları: 4 DIMM Yuvası
    * Dahili Sabit Disk Sürücüsü: 250 GB
    * Sabit Disk Denetleyicisi: SATA 3G Sabit Disk Sürücüsü
    * Sabit Disk Sürücüsü Hızı: (7200 Rpm)
    * Optik Sürücü Türü: DVD Yazıcı
    * Optik Sürücü Hızı: Lightscribe Teknolojisini Destekleyen SATA DVD RAM Ve Çift Katmanlı ±R/ ±RW 16x/8x Maks
    * Bellek Kartı Aygıtı: 9'u 1 Arada Bellek Kartı Okuyucu
    * Modem: Yüksek Hızlı 56K Modem
    * Ağ Arabirimi: Ethernet 10/100BT Tümleşik Ağ Arabirimi
    * Video Yakalama Arabirimi: IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
    * Video Adaptörü: NVIDIA® Geforce™ 7500 LE Turbocache Purevideo Teknolojili
    * Video RAM: En Çok 512 MB Video Belleği
    * Dahili Ses: Intel® High Definition Audio 7.1
    * Ses Konektörleri: 3 Ön Ses Bağlantı Noktası, 6 Arka Analog Ses Bağlantı Noktası Ve 2 Arka Dijital Ses Bağlantı Noktası
    * Klavye: PS/2 Klavye Ve Optik Fare
    * Harici Sürücü Bölmeleri: 2 Harici Optik Sürücü Yeri, 1 Dahili HDD Yeri
    * Harici G/Ç Bağlantı Noktaları: 7 USB 2.0 Bağlantı Noktası (3'ü Önde); 2 Adet Firewire®-IEEE-1394 Bağlantı Noktası (1'i Önde)
    * Genişletme Yuvaları: 3 PCI (2 Tanesi Boş)
    * Ürünle Gelen Yazılım: Kurtarma Bölümü (Sistem, Uygulamalar Ve Sürücüleri Ayrı Ayrı Kurtarma Olanağı Dahil); Kurtarma Bölümünün İsteğe Bağlı

• usta bu linke tıkla sistem özellikleri burda yazıyor driver markalarıda yazıyor oma göre ara ben öyle yapıyorum

http://cr.am/framed.php?url=http%3A%2F%2Fh10025.www1.hp.com%2Fewfrf%2Fwc%2FgenericDocument%3Flc%3Den%26cc%3Dus%26docname%3Dc00379422&ref=driverguide
  • kardeşim merabalar ben de de aynı bilgisayar var ben de recovery dvd si bulamıyorum. dediğin sürücüleri gönderebilirim upload ederim yarın inş. hp nin sitesinde bşuna arama derim bulamazsın. ben de çok aradım hp nin sitesinde yok malesef. sen de recovery dvd si yok mu. burda bir arkadaşta da aynı bilgisayardan vardı sürücü arıyordu onunla temasa geçmeye çalıştım ama bir mesaj atmış bir daha görünmemiş.

ayrıca ses kartı için google "AUD_allOS_5436_PV_Realtek" yaz arat indir kur ben 2 yıldır bunu kullanıyorum gayet ii ses kartı driver problemimi çözdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opisthion -- 22 Ocak 2009; 15:00:47 >
  • slm aynı bilgisayardan bendede var bende driverlarını bulamadım bulan arkadşalar yardımcı olabilr mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan anlatacak zamanım yok eyer çok ihtiyacınız varsa bende tüm sürücülerin bilgileri mevcut msn adresimden ulaşın size bilgileri verebilirim msn:sevdam_entegre_58@hotmail.com elimden geldiği kadar yardımcı ola bilirsem ne mutlu bana.....
  • HP Pavilion t3735.tr Ethernet Driver - Win XP Pro için
    aşağıdaki linkten boşlukları silerek yükleyebilirsiniz

http:// r a p i d s h a r e .com/files/432817043/PRO2KXP.exe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.