Arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin pavilion tx1000 almayın, Başıma gelenleri kısaca anlatayım...tx 1000'i gorunce vuruldum daha önceki laptop'umda HP oldugu ve memnun olduğum için aleti aldım, eve geldim bir heves açtım, önce HDD sesi gibi bir ses duydum heralde zamanla geçer dedim vistayı kurcalamaya devam ettim, her işlemde cızır cızır ses gelmeye devam ediyordu, yeni alınmış sıfır alette ne olacak demek bu normal dedim ve kullanmaya devam ettim, ertesi gün (bu sabah) aleti iş yerime götürdüm ve açtım HP'nin sitesinde driver güncellemesini yapayım diye siteye bağlanırken alet kendini kapattı ve arkasından yanık kokusu gelmeye başladı, sanırım power yada anakart yandı, binbir aramadan sonra HP telefon desteğine (0212 444 7171)bağlandım onlarda başka bir numara verdiler, orayıda zorlukla düşürdüm, telefona çıkan abla okmeydanı famas plazaya gitmemi söyledi, binbir zahmetle HP ONARIM MERKEZİdenilen yerin 3 kat altındaki mekana ulaştım, inanın vatan bilgisayarda veya bimeksdeki kadar sıra vardı, ürünü arıza çıkartmış bidolu insan bekliyordu sırada...neyse cihazı teslim ettim, telefon bekliyorum bakalım nolcak, ama daha taksitlerini ödemeye başlamadığım eğlenmek ve iş için aldığım beni mutlu etmesini beklediğim alet şimdi kimbilir kimlerin elinde deşiliyor, şu aletleri satmadan iyice bir deneseler olmaz mı? DAHA DÜZGÜN BİR BAKIM VE ONARIM HİZMETİ VEREMEZ MİSİN HP?
Allah sabır versin kardeş
Geçmiş olsun arkadaşım, aramıza hoşgeldin.
Arkadaşım geçmiş olsun üzüldüm durumuna talihsiz bir olay geçirmişsin. Ama HP Pavilion Tx 1000 bendede var ve şuanda vista+xp pro+linux olarak 3 tane işletim sistemi beraber kullanıyorum tüm sistemlerde probllemsiz, vista driverları zaten kendinden kurulu geliyor ayrıca xp dede tüm driverları kurdum sorunsuz çalışıyor. Linuxta biraz problemli ondada gerek duymadığım için ellemedim. Vatandan satın aldım bu aleti ve gayet sorunsuz kullanıyorum. Sana denk gelmiş bu olay istisnalar kaideyi bozmaz tx serisi gerçekten güzeldir lütfen karalama markayı.
Cihazlar fabrika çıkışı sorunlu olabilir bu yüzden test edip arızaya rastlamanız normal bir olay. Bunu şöylede düşünebilirsiniz cihazınızın LCD'sinde ölü piksele rastlamak gibi birşey. Bence bu kadar ön yargılı olmayalım arkadaşlar. Memnun olan var olmayan var.