Şimdi Ara

HP PAVİLLİON 4289 ALICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar forumları bayabi arastırdım masaüstünden laptopa gececegim oyun pek düsünmüyorum ama sonucta internette dolasırken falan ekran kartının önemi oluyor 2. el yada sıfır 700 800 civarı bişeler düsünüyorum hp yi pek tavsiye etmediler ancak hp nin bu modeli cok hosuma gitti genelde internette dolasıcam yani sizce bu laptop alınırmı tavsiyeniz nedir yada bu fiyatlara yardımcı olursanız cok sevinirim

Aile Pavilion DV4289EA
    İşlemci Cinsi Intel Centrino - İşlemci Hızı ( mhz) 1.86 Ghz/533MHz 2MB-750 sonoma
    Ön Bellek 2048 kb - Bellek (Mb) 1024-Mb Ddr2 Sdram (512 512) 533MHz
    Maksimum Bellek ( Mb) 2048-Mb Ddr Sdram Pc4200 (533-MHz)
    Bellek Slot Sayısı 2 (2 Dolu)
    Sabit Disk ( Gb) 100Gb 5400 rpm
    Ekran Boyu ( Inch) 15.4" - Ekran Tipi TFT WXGA
    Ekran Çözünürlüğü 1280 dpi x 800 dpi
    Optik Sürücü DVD-RW ( /-)
    Ekran Kartı 128MB Ati Mobility x700
    Ses Kartı Var
    Faks Modem 56K - Network Kartı 10/100 Mb Onboard
    I/O Port 4 USB Prot (2.0) , TV-OUT(S-Video) , I-Link port , SD Card Slot
    Klavye Q Türkçe - Mouse Touch Pad
    Pil Tipi - Ömrü Li-ion - 2,5 saat - Ağırlık (kg) 2.9 kg
    Kızılötesi Var - Bluetooth Var
    Wireless Wireless LAN (802.11b/g)
    İşletim Sistemi XP Home İngilizce/Türkçe Secenekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akon19 -- 22 Mart 2008; 13:11:26 >

• Bende 2 yıldır bu model var hala iyi performans gösteriyor. Çıkan son oyunları iyi performansla oynayamazsın ama geri kalan herşey için hiç bir sıkıntın olmaz. Tavsiye ederim!
  • Alet iyidir ya da kötüdür bilemem ama "internette dolasırken falan ekran kartının önemi oluyor." demişsin. Merak ettim, eğer sadece internette gezineceksen ekran kartın INTEL X3100 olsa ne oluuuur, 8800GT olsa ne olur? Ne farkeder yani?
  • Selam 2 sene 2 aydır bu model bilgisayarı kullanmaktayım.. şuana kadar servislik bir problemim olmadı.. Gayet sağlam makine (en azından benim ki) tavsiye ederim, ancak ikinci el için bir şey diyemem..
  • saolun arkadaslar yardımlarınız icin ama alıcam bu cihazı kullandım yani öle siparişle falan gelmicek gayet temiz kullanmıs bilgisayar ögretmeninden adam satılsın satılmasın umrunda degil yane sıkıstıgı icin falan satmıyor cok iyi bi laptop almıs ben oyun oynamıcam dedim ama gene icimde kalmasın bide aynı fiyata 3100 ekran kartını kullanan bi notebook alcama x700 kullanan bi notebook almak daha mantıklı geldi bana yani bu fiyatlarda düsünürsek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.