Evet arkadaşlar başlıkta verdiğim model & Marka da laptop kullanıyorum. Makinayı garantiden çıkarmadan overclock yapılıyormu & yapılmıyormu bilgim yok ilk sorum bu. 2.'si yapacağım overclock çok işime yararmı ?
Bana geldiği hali vista starter sp1'di xp 64 Bit ' yada Lite'a döndürücem şuan teknik serviste. Nasıl bir overclock yapabilirim?
Cooler Master fan almayı düşünüyorum Vatan'da 30$' a buldum.
Kısacası sistemimi en verimli şekilde her yönden yükselterek kullanmak istiyorum
Evet yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
Yapacağın overclcok masaütünde yapılan kadar çok olamaz. Çünkü laptoplar zaten ince ve tıkış tıkış. Zaten soğutucusu ancak soğutuyor. Isı osrunları nedeniyle çok fazla overclock yapamazsın. E o zaman yaptığına değmez. Hem laptop soğutucus ile overclock ypatın diyelim. Laptobu her yanına aldığında soğutucuyuda mı taşıyacaksın?Yada her defasında overlcocku geri alıp mı alıcaksın? Bence uğraştığına değmez. Windows xp 64 bit cdsi bulursan normal format atar gibi kurarsın. Ancak recovery bölümü varsa silme. Dursun öyle.
Nedense laptop ve overclock kelimelerini yan yana görünce tüylerim ürperiyor
aman dostum, sakın patlatayım deme aleti
Laptop'larda OC'yi ben dahil çoğu kişi önermez.Çok hassas parçalara sahiptirler ve bu parçaları stabil bir şekilde çalıştırmak için de zaten fanlar veya soğutucular istenilen kadar yeterli olmuyor.Ayrıca laptop altına alacağın bir soğutucu da yeteri kadar sana fayda sağlamayacaktır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme