Bildirim
hp pavilion dv6 format atmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konuyu biraz daha açarsan iyi olur. Yani ne gibi adımlar attın ve ne tür hatalar aldın? Bunları bilmeden pek yardım eden olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi harddisk sıfır biostan cd yı first yapıyorum ama harddisk i görmuyor .
aynı sekılde flash bellek yardımıyla denedım gene olmadı harddısk ı çıkartıp masaustu olan bi pc de format attım bi sorun cıkmadı format attıgım harddıskı içinde w7 kurulu laptop a taktım fakat mavi ekran hatası aldım pc acılırken mavi ekran hatası verdı .
Kısaca laptopta ön yükleme moduna alamadım . O yuzden laptopta format atamıyorum F11 de yapamıyorum -
Eğer laptop harddiski görmüyorsa bağlantıda bir problem olabilir. Önce hdd yi doğru bağladığına emin ol. Sonra formatı dene. Eğer herşey yolundaysa bağlantıda, o zaman eski hdd yanarken bağlandığı yeri de yanında götürmüş muhtemelen? Ayrıca başka bir pcde kurulum yaptığın hdd yi farklı bir pcde çalıştırmak pek mümkün değil sanırım?
Bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevap seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin yani cevap verdiğinden haberdar olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
Eğer laptop harddiski görmüyorsa bağlantıda bir problem olabilir. Önce hdd yi doğru bağladığına emin ol. Sonra formatı dene. Eğer herşey yolundaysa bağlantıda, o zaman eski hdd yanarken bağlandığı yeri de yanında götürmüş muhtemelen? Ayrıca başka bir pcde kurulum yaptığın hdd yi farklı bir pcde çalıştırmak pek mümkün değil sanırım?
Bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevap seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin yani cevap verdiğinden haberdar olsun.
anladım hdd baglantısında veya herhangi bir baglantı hatası olmadıgını dusunuyorum cunki windows logoso cıktıktan sonra mavi ekran hatası verıyor . -
UEFI ayarıyla bios tan win 7 kurmaya çalışıyor olabilirsin kuramazsın görmeyebilir kullandığın biosu biraz kurcala bakalım bahsettiğim şeyi değiştirebilecekmisin .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 1 Ağustos 2015; 1:41:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tricore
UEFI ayarıyla bios tan win 7 kurmaya çalışıyor olabilirsin kuramazsın görmeyebilir kullandığın biosu biraz kurcala bakalım bahsettiğim şeyi değiştirebilecekmisin .
benım masa ustu pc de dvd nin içinde w7 oldugunu görüyordu fakat laptopta içi boş olarak gözüküyordu bios u çok basit detay yok fotografları cekıp atacagım sımdı -
-
Şimdi usb cd romu ilk sıraya alınca kurulum hiç mi başlamıyor yoksa disk seçme bölümünde mi hdd yok oluyor?
quote:
Şimdi usb cd romu ilk sıraya alınca kurulum hiç mi başlamıyor yoksa disk seçme bölümünde mi hdd yok oluyor?
yardımlarınız ıcın cok tesekkur edıyorum -
önemli değil pek bi yardım olmadı da,hellettin mi bari? -
quote:
önemli değil pek bi yardım olmadı da,hellettin mi bari?
hallettim sonunda :) -
oh be hele şükür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X