Şimdi Ara

hp pavillion dv6 1365et batarya kosununda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pavillion dv6 1365et Dizüstü bilgisayarını kullanıyorum ve yedek bir pil alacam ama aşağıda linklerini verdiğim bataryalar bnm PC ye uygunmudur ve bu iki pil arasındaki fark nedir hangisini almamı tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.notebookdepo.com/urun/hp-compaq-484170-001-8-laptop-bataryasi-pili.aspx?ttype=Properties#pt
    bu 12 hücreli

http://www.notebookdepo.com/urun/hp-compaq-484170-001-6-laptop-bataryasi-pili.aspx?ttype=Reviews#pt
    buda 6 hücreli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackfa -- 16 Nisan 2012; 17:12:48 >

• 12 hücreli pil daha uzun kullanımlıdır,6 hücreli pil daha az gider kapasiteye bakarsan bu görülür zaten tavsiyem leptopunuzun bataryasının özelliklerine bakın ve ona göre batarya alın.
  • Ben şimdi hangisini alıyım yha dv6 pavillion 1365et normal pil ile geldi bnm PC şimdi yüksek kapasiteli alıp takarsam PC ye bi zarar verirmi bunu öğrenmek istiyom ona göre alacam
  • uyumlu pil zarar vermez ama ebat olarak büyük ve daha ağır olabilir.
  • ebat,bütçe ve ağırlık sorun değil hangisini alıyım ?? bunlar uyarmı bnm PC ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackfa -- 16 Nisan 2012; 18:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackfa

ebat,bütçe ve ağırlık sorun değil hangisini alıyım ?? bunlar uyarmı bnm PC ye

Hp Compaq yazıyor demekki hp notebooklar için, yani uyarsende 6 hücreli varsa ve daha uzun süre dayansın istiyorsan 12 hücreliyi al zarar vermez sadece sendeki 2 saat dayanıyorsa bu 4 saat dayanır
  • teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.