Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler driver max programının tam sürümünü nerden buluruz
  • Tamam anlaşılmıştır :)) driver max programı bu linklerde var mı??
    quote:

Orjinalden alıntı: dengbej2

quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

biz de az önce recovery yaptık,2dvd boyutunda.Yalnız recoverynın işe yaramadığı kanısına nerden vardın anlayamadım?Yüklemeye çalıştın da yükleyemedin mi,işe yaramıyor mu yoksa sadece yorum mu yaptın,driver olmadığı için recovery yaptık ama işe yaramıcaksa niye kullanma kılavuzunda detaylı anlatsın.Biraz konuyu açarsan senivirim,back-up bu boru değil yarın öbürgün başımız ağrımasın

1. Recovery dvdleriyle sistemi fabrika ayarlarına çevirebiliyoruz ama harddiskin tamamını c olarak kullanacaksan.

2.Sadece Recovery dvdleriyle sisteme format atmak gibi , partitionları belirlemek gibi bir şansımız yok .

3. Sadece derdimiz sistem çalışsın ise bilgisayarlardan uzak insanlar için oldukça ideal.Ama bizler gibi internet alemine dalıp işin inceliklerini öğrenmeye çalışanlar için recovery cdlere hiç gerek yok.

Recovery dvdler yerine , Drivermax ile sürücülerimin yedeğini alır, Sp2 li xp pro ile istediğim gibi diskimi
    biçimlendiririm.Üstünede Acronis true image programı ilede bir güzel yedek alırım. (10 dakikada backup alabilirim. Rc dvdler gibi uzun sürmez )

Ayrıca sinir olduğun bir diğer noktada : ben diskimde recovery için yer ayırmak zorundamıyım.Hp bir güzelce 7-8 gblık alanıma el koymuş ama satarken 100 gb diskiniz olacak diyorladı.

Birazı kişisel görüşlerim bir kısmıda uzun süredir dizüsütü bilgisayarlala haşır neşir olan arkadaşlarımıdan edindiğim tecrübeleri.

not:

Acronis TrueImage Workstation 9.1.3718 Eng Full 175 MB

http://****.de/files/28453740/pravda.rar.html
    http://****.de/files/28450738/pravda.r00.html
    http://****.de/files/28451918/pravda.r01.html
    http://****.de/files/28452627/pravda.r02.html

Pass : Hoger

Bu program ile sorunsuz yedek alırsınız.

• Tamam ikinci sayfada vermişsin sağolasın;) teşekkürler bakalım nasıl olacak:))
  • Hp DV6062EA AMD TURION TL-52 X2 1.6GHZ-1GB-100GB-Geforce Go 7200 128mb TurboCache

3DMark2001SE : 9482

PCMark2002:

CPU 5152
    MEMORY 6642
    HDD 939

Bu test sonuçları biraz garip, test sırasında işlemci % 50 yi hiç aşmadı .
    Sistemin tüm kaynaklarını kullanmadı.
  • sizce iyi mi ben de dv6097 var ,testlerden pek anlamıyorum
    quote:

Hp DV6062EA AMD TURION TL-52 X2 1.6GHZ-1GB-100GB-Geforce Go 7200 128mb TurboCache

PCMark2002:

CPU 5152
    MEMORY 6642
    HDD 939

• quote:

Hp DV6062EA AMD TURION TL-52 X2 1.6GHZ-1GB-100GB-Geforce Go 7200 128mb TurboCache

PCMark2002:

CPU 5152
    MEMORY 6642
    HDD 939

Acer Aspire 5112WLMi için de aynı sorun geçerli. İncelemede %50 kullanım için şu ifade kullanılmış.
    It seems, that Turion manages to distribute load evenly between cores.
  • Arkadaşlar,

1. )Hpnin bizlere laptop alırken verdiği yazılımları tekrardan nereden bulabilirim?

quote:

Yazılım - Verimlilik ve finans Microsoft® Works 8.0
    Önceden yüklenmiş yazılımın açıklaması Microsoft® Internet Explorer 6.0; Microsoft® Outlook® Express; Adobe® Reader 5.0
    Optik sürücü yazılımı Sonic™ Digital MediaPlus: Sonic™ RecordNow, Sonic™ MyDVD, Sonic™ Easy Archive, Sonic™ Express Labeler;
    Microsoft® Windows® Media Player 10, Microsoft® MovieMaker ; RealOne™ Player ; HP Photosmart Premier; DVD Play (powered by Cyberlink);
    Windows için QuickPlay 2.0 Direct ve QuickPlay 2.0

2. ) Dokunmatik olarak çalışan mavi düğmelerimizin ( quickplay ) çağıracağı programı nasıl değişterebiliriz ?

Format sonrası bende DVD yazan tuş ve yanındaki tuş windows media playerı çağırıyor da :( .

• Arkadaşlar makina gerçekten çok hoş özellikler ve fiyat uyumuda güzel ama benim kafamı core duo işlemci yerine neden amd sectikleri ben açıkcası amdden korkan bir bilgisayar kullanıcısıyım...

Amd hakkında bu makınede ne düşünüyosun biraz beklesek ıntel işlemcilisi cıkarmı acaba...

Amd ??? core dou???

Kafam aşırı derece karıştı düngece bu yuzden laptop alıcak ken teknosadan gerı dondum almadan ne olur yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih_18

Arkadaşlar makina gerçekten çok hoş özellikler ve fiyat uyumuda güzel ama benim kafamı core duo işlemci yerine neden amd sectikleri ben açıkcası amdden korkan bir bilgisayar kullanıcısıyım...

Amd hakkında bu makınede ne düşünüyosun biraz beklesek ıntel işlemcilisi cıkarmı acaba...

Amd ??? core dou???

Kafam aşırı derece karıştı düngece bu yuzden laptop alıcak ken teknosadan gerı dondum almadan ne olur yardım

Ben bu hafta içi hp dv6062 alacaktım fakat okuduğum makale, inceleme ve yorumlar ışığında sanırım core2duo işlemcileri bekleyeceğim veya core duo işlemcili bir toshiba alacağım. Aslında Amd Turion 64 X2 işlemcili notebooklar kaliteli fakat işlemci?

• Ben PES55 oynadım 1024*768 gayet iyiydi hiçbir takılma olmadı.
    ege_asigi hafta sonu intenete giremediğim için ısı değerlerine bakamadım. bu akşam bakıp yazarım.
    bu arada sende de sağ ön ayak havaya kalkıyor mu? ekran açılınca.
  • hhhmmmm
  • Partition magic bende çalışmadı sürümdenmi kaynaklı acaba (8.0)
  • Öyle bi sorun ben de olmadı normal yani , ayağa kalkma olmadı ben de sen de çok belli oluyor mu?? bu arada ben partion magic ile hdd yi böldüm arkadaşlar bi sorun olmadı şimdilik
    quote:

Orjinalden alıntı: hsndnz

Ben PES55 oynadım 1024*768 gayet iyiydi hiçbir takılma olmadı.
    ege_asigi hafta sonu intenete giremediğim için ısı değerlerine bakamadım. bu akşam bakıp yazarım.
    bu arada sende de sağ ön ayak havaya kalkıyor mu? ekran açılınca.
  • çok belli olmuyor ama 1-2 mm kadar havada diğer mağazalarda da baktım aynı sorun onlarda da vardı ilginç yani.
  • ya bir de bir şey sormak istiyorum. dvd-ram'in markası nedir?
    bir de sizde nasıl sessiz mi çalışıyor yoksa bir takım sesler çıkarıyor mu? bende içinde cd falan varken sessiz ama düğmesine basınca açılana kadar biraz ses yapıyor? normal mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB983E238 -- 25 Eylül 2006; 14:33:21 >
  • Tabii ki normal dvd dönüyor içinde yani o kadar ses olması normal, ses çıkaıyor, hepsinde çıkarır çıkarmaz diyen yalan söyler, birde benim hard disk sanırım sol tarafandan ön taraftaki ledlerin olduğu yerden tıkırtılar geliyor sizde de var mı??
    quote:

ya bir de bir şey sormak istiyorum. dvd-ram'in markası nedir?
    bir de sizde nasıl sessiz mi çalışıyor yoksa bir takım sesler çıkarıyor mu? bende içinde cd falan varken sessiz ama düğmesine basınca açılana kadar biraz ses yapıyor? normal mi acaba?
  • bende de tıkırtı var ama sanırım normal bir durum.
    dvd varken sorun yok. bilgisayarı ilk çalıştırırken (dvd sürücüsünü kontrol ediyorken) bir de düğmesine bastıktan sonra bir ses geliyor. bu normal mi? demek istemiştim.
  • quote:

ya bir de bir şey sormak istiyorum. dvd-ram'in markası nedir?

dvd-ram bir marka değildir.Dvd-r ya da dvd+r gibi formattır.
  • pardon!!!
    ama dvd-ram sürücüsü yazmıyor mu bilgisayarım da. ondan öyle söyledim.
  • Arkadaşlar çok acele bir sorum olacak, wireless driver'ını hp'nin sitesinden indirdim, fakat wireless devamlı devre dışı olarak görünüyor.Sol taraftaki düğme açık (mavi) konuma getirdiğimde Bluetooth Açık oluyor, fakat wireless hep pasif.Yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.