Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemde yaptığınız ince ayarlar neler acaba ?
    pil ömrünü ya da performans artırmak için.

ilk ayar benden :

ben öncelikle açılışta minimum program çalışması taraftarıyım.
    İhtiyaç duyarsam programları çalıştırırım.Açılır açılmaz çalışan programları
    (start--> run-->msconfig ) Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı ' nın son tab sekmesi
    üzerinden ayarlıyorum.

Kolay gelsin
  • Ya C nin altında SWSETUP klasörü var burada programlar + sürücüler mevcut sanırım hepsinin setupı var gördüğüm kadarıyla bi format attığımızda ya da atan varsa bunları yedekleyip kullandı mı?? bi sorunla karışlaşan oldu mu diye soracaktım bende yedeklemeyi düşünüyorum sürücüler ve programlar adı altında?? merak ediyorum cvp verirseniz sevinirim birde lightscribe özellikli dvdleri toplu halde 20 si bi arada satan yerler var mı ankarada?? fiyat olarak dğer dvdler arasında ne kadar fiyat farkı var?? şimdiden teşekkürlerr
  • neden ekranda kararmalar oluyor.mesela ekran beyazken gözüken kararmalar.Bu kararmalar nasıl oluşur.
  • ya sanırım lcd ekran olduğu için bakış açısına bağlı diye biliyorum ekranı biraz yukarı doğru çekerseniz ya da konumuza göre ayarlarsanız kararmaların olmadığını göürürsünüz bence evet bazen klip izlerken kararma oluyor ama ekranı biraz yukarı doğru çekince konumuma göre olmuyor lcd ekranla ilgili sanırım :)) bakış açısına göre değişiyor tabi yanlışsam söyleyin bende yeni bir kullanıcıyım profesyonel değilim mi konularda aslında sadece düşüncemi söylemek istedim
  • Rica etsem benim pil sorunuma yardımcı olabilir misiniz? Tek isteğim sizin şarjlar 2 saati geçiyor mu onu öğrenmek. Pazartesi HP servisine götürmeyi düşünüyorum, bilgisayarı bugün wireless ile internette 1 saat 10 dakika kullanabildim, sadece MSN ve Mozilla Firefox kullanıldı. Bu kadar az programla bu kadar az süre kullanmayı anlayamadım gitti, yani 1 saate yakın gidecek bir şarj ile laptop mı yapılır, ne işe yarar ki? Bu kadar süreyle anca masaüstü kullanılabilir!

Bilgisayar HP Pavilion DV6007 EA.
  • Ben de hiç iki saat kullanmadım ama ne kadar gitiğine bakmadım ama kesinlikle iki saatten az gidiyor sadece explorer açıktı bi de arada windows media player tam bilmiyorum ama bakmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicomedya

Merak ettiğim bir konu var. Daha önce hiç notebook sahibi olmadığım için soruyorum. Yarın büyük ihtimalle dv6062ea alacağım. Bu seriye 5+1 sistem bağlayabiliyor muyuz? Eğer bağlayabiliyorsak 5+1 ses alabiliyormuyuz?

bende hpnin başka bir modelini kullanıyorum dv6000 serilerinde ikinci bir audio çıkışı var ama bu şeklide 5+1 ses sistemi ile istediğiniz çıkışı alamassınız. 5+1 ses sistemini çoğaltıcı adaptör kullanarak bağlasanız bile ses sistemi 2+1 gibi davranarak ses verir. 5+1 çıkış için harici ses kartı kullanmanız gerekir :D
  • ayrıca laptopla genel olarak çalışırken arada ufak tefek sesler çıkarır aynı masaüstleri gibi
    masaüstlerinde kasa yanıbaşımızda olamdığı için bu sesleri farkedemeyebiliriz, dikkat ederseniz tıkırtı benzeri sesler geldiğinde aletin harddisk ışığının yanıp söndüğünü görürsünüz. bu laptoplar x2 işlemcili oldukları iççin pil ömürlerinin az olması normaldir. quickplay tuşlarının yaralarını denetim masası ayarlarından değiiştirebilirsiniz.

laptopları kullandıkca sorunlarınızı görüşlerinizi bekliyoruz .
  • Ya birsey soracağım bizim solda bi giriş varya oraya kart takılabiliyor , tv tuner ler var , bunlar buraya uyumlu mu?? merak ediyorum tv kartı takılabilir mi? bu modellere arkadaşta hp dv82 yada dv83 serisi bi notebook var da onda tv tuner var yanında aynı kart takma yerine takılıyor ama getirip evde denemedim size sormayı doğru buldum, tv kartı alsak destekler mi kullanabilir miyiz acaba???
  • Evet PCMCI TV Kartlarını kullanabilirsiniz.
  • Bugün istanbul'a gidip 6062ea modelini aldım. Umarım hayırlısı olur.
  • Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz:))) bu arada nerede oturuyordunuz kocaeli olarak aklımda kalmıştı ama :)) hayırlı olsun tekrar bence iyi bir seçim
    quote:

Bugün istanbul'a gidip 6062ea modelini aldım. Umarım hayırlısı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_asigi

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz:))) bu arada nerede oturuyordunuz kocaeli olarak aklımda kalmıştı ama :)) hayırlı olsun tekrar bence iyi bir seçim

Evet kocaeli. Şu anda yedek alıyorum. Sonra büyük ihtmalle format atıp pro kuracağım. Driver konusunda herhangi bir sorun yok sanırım? Hp'nin sitesinde bütün sürücüler yer alıyor.
  • sorunu olan oldu bak c de SWSETUP diye bir klasör var orda bütün programlar ve driverlar var bildiğim kadarıyla onun da yedeğini al ayrıca ok , recovery dvdleri yapmadan sakın format atma ok, birde ayrıca başka bir dvd ye SWSETUP klasörünü yazdırmayı unutma:)
    quote:

quote:

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz:))) bu arada nerede oturuyordunuz kocaeli olarak aklımda kalmıştı ama :)) hayırlı olsun tekrar bence iyi bir seçim

Evet kocaeli. Şu anda yedek alıyorum. Sonra büyük ihtmalle format atıp pro kuracağım. Driver konusunda herhangi bir sorun yok sanırım? Hp'nin sitesinde bütün sürücüler yer alıyor.

• SWSETUP klasörünü gördün mü?? şarj etmedin mi? ilk şarj önemlidir, bu arada hatırlatmak isterim tekrar iyi günlerde kullanman dileğiyle iyi akşamlar
  • quote:

SWSETUP klasörünü gördün mü?? şarj etmedin mi? ilk şarj önemlidir, bu arada hatırlatmak isterim tekrar iyi günlerde kullanman dileğiyle iyi akşamlar

Yedek aldıktan sonra şarja bıraktım. Bir sorun yok sanırım? 8 saaat şarjta kalsın dediler. SWSetup klasörünü yedeklerim sağol

Az önce 3. ve 4. sayfadaki mesajları okudum. Sanırım xp pro kurduktan sonra bazı sorunlar yaşanmış. @dengbej2 sanırım çözümü bulmuş. Umarım en kısa sürede yaptıklarını paylaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedya -- 30 Eylül 2006; 16:56:45 >
  • umarım benim daha home duruyo bende pro kurmayı düşünüyorum :)) tamam şarj et bakalım:)) daha konuşuruz
    quote:

quote:

SWSETUP klasörünü gördün mü?? şarj etmedin mi? ilk şarj önemlidir, bu arada hatırlatmak isterim tekrar iyi günlerde kullanman dileğiyle iyi akşamlar

Yedek aldıktan sonra şarja bıraktım. Bir sorun yok sanırım? 8 saaat şarjta kalsın dediler. SWSetup klasörünü yedeklerim sağol

Az önce 3. ve 4. sayfadaki mesajları okudum. Sanırım xp pro kurduktan sonra bazı sorunlar yaşanmış. @dengbej2 sanırım çözümü bulmuş. Umarım en kısa sürede yaptıklarını paylaşır.

• quote:

umarım benim daha home duruyo bende pro kurmayı düşünüyorum :)) tamam şarj et bakalım:)) daha konuşuruz

Benim merak ettiğim birşey var. Şu anda az önce recover ı işlemini bitirdim ve ekranı kapattım. Şu anda şarjda mı? Aptalca bir soru olabilir ama ben recover yaparken o zaten şarj oldu ve şu anda AC'den beslenmiyor mu?
  • Bilgisayarı kapattıysan evet ama adaptörsüz içindeki şarjı bitirip tamamen kendi kapatana kadar bekler sonra hiç bilgisayarı açmadan en az 12 saat-15 saat arası şarja takarsan daha iyi olur tabii , pilin tamamen boşaldığından emin ol kendi kapanana kadar bekle adaptörü takmadan önce daha sonra kapalıyken bilgisayar adaptörü tak ve ışık sönse bile en az 12 saat şarj et sonra aç bu işlemi tekrar edebilirsin ilk şarjdan sonra 2-3 kere pil performasını artırır diye biliyorum her hafta sonu da pili tamamen bitirip 8-10 saat sarj edersen iyi olur ben daha yapmadım ama bi fırsat bulursam yapacam her hafta sonu:)))
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.