Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicomedya

Gelelim QickPlay'a. SWSETUP içindeki QPW değil HPQPDP klasöründeki kurulum dosyasını çalıştırıyoruz. Bu arada hd'de en az 2 gb lik tanımlanmamış alanınız olsun ki program kendisi için yer oluştursun.

galiba yaptığım hata ilk önce qpw klasöründeki programı kurmaktı.

Teşekkürler.
  • yaa arkadaşlar bu expansion port ne işe yarıyo!?biraz alakasız bi soru ama cogu hp makinede var!!??
  • sanırım tv ya da projektöre bi giriş diye biliyorum görüntü kalitesi iki kat daha iyi aktarıyor diye biliyorum tabii hiç kullanmadım bu duyduklarım çevreden :))
  • sizin 6000 serisinde de ilk bastaki arkadasin dedigin ayak problemi war mi?
  • Bende yok
  • ben de dengeye dar bir problem söz konus değil.
  • Beyler birşey soracağım. Bugün teknosa da notebookları incelerken DV6000 serisi 2 notebook'unda touchpadlerine tek tıklayınca mouse sol tuş tıklama işlemini yapmadıklarını farkettik. Daha önce incelediğim DV2000 serisinde bu işlemi yapıyordu ancak bugün 2 ayrı notebookda yapmayınca biraz garipsedim. Belki geceden açık kalmıştır diye düşünerek teknosada çalışan arkadaş restart etti ancak değişen birşey olmadı. Sizlerde de touchpade dokununca sol tuş tıklaması yapmıyor mu? Yoksa çabuk bozulan birşeymi bu.
  • Touchpad'e iki kere tıklayınca faredeki gibi sola çift tıkla işlemi gerçekleşiyor.
    Sağ tıklamak için ise pad' in altındaki sağ tuşu kullanıyorum.
    Her hangi bir sorun yok.
  • bende hp dv6007 yada dv2012 düşünüyorum.. 2side aynı fiyat.. hangisi daha performanslı ve iyidir..

dv2012 :http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23203

dv6007 :http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23482

??

• Quickplay programını son bir defa kurmayı denedim ve sorunsuz birşekilde kuruldu.
    Ama bu seferde quick Launch buttons ( sistem tray deki füze şeklinde ) programında
    QP programı ekleyemiyorum çünkü kurulduğu yeri bir türlü bulamıyorum.

nasıl Quick Launch Buttons programına quickplay programı ekleyebilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

bende hp dv6007 yada dv2012 düşünüyorum.. 2side aynı fiyat.. hangisi daha performanslı ve iyidir..

??

Level 2 cash bellek miktarlarını karşılaştırmalısın. 6007 modelinde 512 kb ama diğerini bilmiyorum.
    Önemli olan diğer bir noktada ram hızları. Ne kadar çok ve hızlı o kadar iyi.
    Bu arada vatanbilgisayardaki satış elemanları ellerinde 667 Mhzlik bellek olmadığından 533 Mhzlik bellek sattıklarını söylediler.Hani olurda ram eklemek istersen haberin olsun 6007ye.

Amam bence ikiside değil dv6062ea.Performans olarakta beklenenin üstünde bence.Performans test sonuçları isteyeceksindir ama çift çekirdekli işlemcilerin performansını doğru düzgün verebilen test programı yok.Test programları sadece ilk çekirdeği kullanabiliyor.

6062 yi tek geçiyorum.

• HP TEKNIK SERVISININ USTUNE YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaslar hayatimda olabilecek en guzel sey geldi basima bugun.Daha once almis oldugum dv6000z notebookuma(AMD turion X2 islemcili)Vistanin betasini yukledim Windows un sitesinden.Salak gibi recovery disk yapmayi da unuttum ve vistayi yuklerken C: ye formati caktm.Allahtan Recovery Partition im duruyodu ama vista o bolume erisimi engelledi ve bilgisayar acilirken F11 hic bi ise yaramaz hale geldi.Kisacasi bilgisayar elimde vista yuklu halde kaldi ve recovery yapamaz haldeydim.Bunu yapmamin sebebi de laptop un uzerinde Vista Capable sticker i olmasiydi.Bu arada ben amerika da universite ogrencisiyim ve hp nin amerika servisinden bahsediyorum.Vista driverlarin hic birini tanimadi ama allahtan eski windows un back-up ini almis cok sukur.Nese bi kac seyle ugrasip driverlarin bitkacini yukleyebildim.Digerleri hata veriodu.Hp nin internet sitesine girdim.Ne yapabilirim yeniden media center yukleyebilmek icin diye.Canli Chat diye bisi vardi.Ona girdim ve hp musteri hizmetlerinden bi arkadasla canli olarak chat yordamiyla derdimi anlattim.Adamin ilk soyledigi yasadiklarimdan ve bana yasattiklari olaydan dolayi ozur dilemek oldu ve bilgisayarinizi fabrika ayarlarina cevirtmek yerine yenisi ile degistiricez dediler.Cok hosuma gitti.Bu arada benim aldigim yerde de AMD islemciler satistan kalkmis.Sadece Core 2 duo lular var yeni cikan.Bende dedim aldigim yerde bitti artik satilmiyo ben zaten siparis yontemiyle aldim dedim.(Laptop un ozellikleri imzamda mevcut)Adamda bana aldiginiz yere gidersiniz o sorunu orda cozebilirsiniz dedi ama ucretsiz olarak bilgisayarimi degistirreceklerini soylediler ve adam en az 5 kere ozur diledi.Neredeyse %70 ben hataliyken!Cok sasirdim.Neyse aldigim yere gittim bugun dediler ki aynisinin yenisiyle degistirebiliriz ancak o da uzun surer cunku sistem siparisinden AMD li modeller kalkti ama eger fabrika ayarlariyla getirirseniz paranizi iade alabilirsiniz dediler.Ben iade istemedim ve acaba core2 duo lu versiyonundan alabilir miyim dedim ustune farkini verip (yaklasik 200 dolar bi fark var AMD li olanla arasinda).Adam da eger windows media center i(kisaca fabrika ayarlari) icine geri yukleyebilirseniz bize getirirsiniz ve hicbir ucret odemeden core2 duo lu olarak yenisini verebiliriz dediler.Cunku bilgisayari hp ye iade edecekler ve vista yuklu iken edemezlermis.Acayip sevindim hemen odama geldim.Aklima bi cozum geldi.Basladim eski windows dosyasindaki butun hp dosyalarini yenisine kopyalamaya.Teker teker hepsini kopyaladim ve vistanin eski dosyalari ac secenegini de secip basardim recovery i yapmayi.dostan D surucusunu tanittim felan.Uzun lafin kisasi 2 hafta icinde elimde core2 duo islemcili bi laptop olacak ve hic ucret odemeden.Yeni gelecek olan bilgisayarin ozellikleri:

HP Pavilion dv6000t
    Intel(R) Core(TM) 2 Duo processor T7200 (2.00 GHz)
    2.00 GB DDR2 RAM
    120 GB 5400 RPM Harddisk
    Nvidia GeForce Go 7400 256 MB RAM Ekran karti(AMD islemcilinin Geforce go 7200)
    15.4 inc brightview HD Screen
    Lightscribe double layer DVD-ROM

HP ye helal olsun diyorum.Adamlar hic problem cikarmadan acayip iyi bilgisayar veriyolar.Sonucta Core 2 Duo AMD Turion X2 den %10-%15 daha guclu.Ekran karti 7600 lerden sonra en iyi 7*** serisi.Ve ben bu iki onemli yenilige karsi hic bir ucret odemicem.Helal olsun diyorum.Cok mutluyum.Arkadaslar bu yeni gelen alet eski AMD ye gore yaklasik ne kadar guclu olur fikri olan paylasirsa sevinirim.Eger ayni seyi Turkiye'de de yapiolarsa siz de vista yukleyip bozun yerine core 2 duo versinler.Ehuheuheuhe.Ama Turkiye'de bence yemezler

• quote:

Orjinalden alıntı: dengbej2

quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

bende hp dv6007 yada dv2012 düşünüyorum.. 2side aynı fiyat.. hangisi daha performanslı ve iyidir..

??

Level 2 cash bellek miktarlarını karşılaştırmalısın. 6007 modelinde 512 kb ama diğerini bilmiyorum.
    Önemli olan diğer bir noktada ram hızları. Ne kadar çok ve hızlı o kadar iyi.
    Bu arada vatanbilgisayardaki satış elemanları ellerinde 667 Mhzlik bellek olmadığından 533 Mhzlik bellek sattıklarını söylediler.Hani olurda ram eklemek istersen haberin olsun 6007ye.

Amam bence ikiside değil dv6062ea.Performans olarakta beklenenin üstünde bence.Performans test sonuçları isteyeceksindir ama çift çekirdekli işlemcilerin performansını doğru düzgün verebilen test programı yok.Test programları sadece ilk çekirdeği kullanabiliyor.

6062 yi tek geçiyorum.

o kadar param olsa bende tek geçerim. bütçeme göre o 2sinden 1ni alabilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: StraGoX

HP TEKNIK SERVISININ USTUNE YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaslar hayatimda olabilecek en guzel sey geldi basima bugun.Daha once almis oldugum dv6000z notebookuma(AMD turion X2 islemcili)Vistanin betasini yukledim Windows un sitesinden.Salak gibi recovery disk yapmayi da unuttum ve vistayi yuklerken C: ye formati caktm.Allahtan Recovery Partition im duruyodu ama vista o bolume erisimi engelledi ve bilgisayar acilirken F11 hic bi ise yaramaz hale geldi.Kisacasi bilgisayar elimde vista yuklu halde kaldi ve recovery yapamaz haldeydim.Bunu yapmamin sebebi de laptop un uzerinde Vista Capable sticker i olmasiydi.Bu arada ben amerika da universite ogrencisiyim ve hp nin amerika servisinden bahsediyorum.Vista driverlarin hic birini tanimadi ama allahtan eski windows un back-up ini almis cok sukur.Nese bi kac seyle ugrasip driverlarin bitkacini yukleyebildim.Digerleri hata veriodu.Hp nin internet sitesine girdim.Ne yapabilirim yeniden media center yukleyebilmek icin diye.Canli Chat diye bisi vardi.Ona girdim ve hp musteri hizmetlerinden bi arkadasla canli olarak chat yordamiyla derdimi anlattim.Adamin ilk soyledigi yasadiklarimdan ve bana yasattiklari olaydan dolayi ozur dilemek oldu ve bilgisayarinizi fabrika ayarlarina cevirtmek yerine yenisi ile degistiricez dediler.Cok hosuma gitti.Bu arada benim aldigim yerde de AMD islemciler satistan kalkmis.Sadece Core 2 duo lular var yeni cikan.Bende dedim aldigim yerde bitti artik satilmiyo ben zaten siparis yontemiyle aldim dedim.(Laptop un ozellikleri imzamda mevcut)Adamda bana aldiginiz yere gidersiniz o sorunu orda cozebilirsiniz dedi ama ucretsiz olarak bilgisayarimi degistirreceklerini soylediler ve adam en az 5 kere ozur diledi.Neredeyse %70 ben hataliyken!Cok sasirdim.Neyse aldigim yere gittim bugun dediler ki aynisinin yenisiyle degistirebiliriz ancak o da uzun surer cunku sistem siparisinden AMD li modeller kalkti ama eger fabrika ayarlariyla getirirseniz paranizi iade alabilirsiniz dediler.Ben iade istemedim ve acaba core2 duo lu versiyonundan alabilir miyim dedim ustune farkini verip (yaklasik 200 dolar bi fark var AMD li olanla arasinda).Adam da eger windows media center i(kisaca fabrika ayarlari) icine geri yukleyebilirseniz bize getirirsiniz ve hicbir ucret odemeden core2 duo lu olarak yenisini verebiliriz dediler.Cunku bilgisayari hp ye iade edecekler ve vista yuklu iken edemezlermis.Acayip sevindim hemen odama geldim.Aklima bi cozum geldi.Basladim eski windows dosyasindaki butun hp dosyalarini yenisine kopyalamaya.Teker teker hepsini kopyaladim ve vistanin eski dosyalari ac secenegini de secip basardim recovery i yapmayi.dostan D surucusunu tanittim felan.Uzun lafin kisasi 2 hafta icinde elimde core2 duo islemcili bi laptop olacak ve hic ucret odemeden.Yeni gelecek olan bilgisayarin ozellikleri:

HP Pavilion dv6000t
    Intel(R) Core(TM) 2 Duo processor T7200 (2.00 GHz)
    2.00 GB DDR2 RAM
    120 GB 5400 RPM Harddisk
    Nvidia GeForce Go 7400 256 MB RAM Ekran karti(AMD islemcilinin Geforce go 7200)
    15.4 inc brightview HD Screen
    Lightscribe double layer DVD-ROM

HP ye helal olsun diyorum.Adamlar hic problem cikarmadan acayip iyi bilgisayar veriyolar.Sonucta Core 2 Duo AMD Turion X2 den %10-%15 daha guclu.Ekran karti 7600 lerden sonra en iyi 7*** serisi.Ve ben bu iki onemli yenilige karsi hic bir ucret odemicem.Helal olsun diyorum.Cok mutluyum.Arkadaslar bu yeni gelen alet eski AMD ye gore yaklasik ne kadar guclu olur fikri olan paylasirsa sevinirim.Eger ayni seyi Turkiye'de de yapiolarsa siz de vista yukleyip bozun yerine core 2 duo versinler.Ehuheuheuhe.Ama Turkiye'de bence yemezler

Türkiye'de alet kendine kendine gümlesin ne derler biliyormusunuz...

-Abi alet şarjdayken kendiliğinden havaya uçtu
    --Gardaş bunu sen yapmışın yaaa
    -Yok abi ben pc'nin yanında bile değildim...
    --Laa de get işine, senlemi uğraşcaz
    -Tabi uğraşacaksın para verdik o kadar
    --Banamı verdin lan godoş...
    -Ulan sizede, teknik servisinizede, vereceğiniz bigisayarada............

Yukardaki diyaloglar tamamen hayal ürünüdür... Allah teknik servislere düşürmesin! (Tabi Türkiye'de )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.psychopath -- 2 Ekim 2006; 6:45:59 >

• vallahi yalan degil bende cok yasadim o durumu.Ama cok sasirdim burda yani core 2 duo veriyo herifler resmen
  • kafaların değişmesi şart TR den daha çoook uzun zaman göremeyiz böyle güzel sonuçlanan servis olaylarını,

lafın özü : yurt dışında müşteri memniyeti, türkiyede satıcı memnuniyeti + cüzdan memnuniyeti + sattım oh be artık banane memnuniyeti...

yalansa yalan diyen biri çıksın, en iyisi olsa gene başından savmaya bakıyor...
  • Evet yani bi kere de biz yurtdisina ornek olalim ama yok abi nerde!!! Hic bekelmiyodum boyle bisi yapabileceklerini.Tekrar helal olsun diyorum
  • HP Pavillon dv6000t türkiye de satışa sunuldu mu??? Fikri olan varmı acaba... Bende bu modeli bekliyorum... dv5287ea'dan vazgeçtim... almışken core2duo olsun

VALLA HAYIRLI OLSUN DOSTUM... BÜYÜK ŞANS CİDDEN... TÜRKİYEDE BÖYLE BİRŞEY OLACAĞINI SANMIYORUM... MÜŞTEİ MEMNUNİYETİ ZİHNİYETİ TAM OLARAK TÜRKİYEDE YOK... İSTİSNALAS TABİKİ VAR ANCAK TÜRKİYENİN BU KONUDA GERÇEKTENDE KATEDİCEK ÇOOOKK YOLU VAR....

GÜLE GÜLE KULLAN
  • eyvallah arkadasim yalniz turkiye ye dv6000t olarak gelmicek haberin olsun yine 6062 60** olarak stabil 2 cesit modelle gelir aynen amd chipsetlilerde oldugu gibi.bnmki normalde dv6000z.Yalniz ben AMD den bayaaa bi memnundum bakalim core 2 duo ve nvidia geforce go 7400 olunca noolcak
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.