Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hp kendine yakışanı yapmış.Ama bu durum Türkiye'de de yapılmış olsaydı, istismar eden çok olurdu.
    Yurtdışındaki tüketicilerin anlayışlarıyla bizimkiler arasında dağlar kadar fark var.
    Almanya'da aldğınız her hangi bir ürünü 15 gün içerisinde hiçbir sebep göstermeden değiştirebiliyorsuz sadece gelip aleti almaları için taşıma bedeli ödüyorsunuz eğer kendiniz götürmezseniz.
    Sonuç güzelim türk insanı gider son teknoloji fotoğraf makinalarının cep telefonlarının parasını öder,alır ve sonrasında tatile gidip 15 gün sonra döner ve geri iade eder. Bu okadar çok yaşanmış bir olay ki.
    Uzun lafın kısası adamına göre muamele.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu muhteşem aletin daha 3.gününde wireless 2.defa kapandı ve a ç a m ı y o r u m..... (bluetooth çalışıyor)
    ilkinde kapandı setup tan açmıştım,şu an setup ta enabled yazmasına rağmen wireless donanımda bile görünmüyor.
    Gördüğüm kadarıyla sizler xp profesional yüklerken driverden dolayı problem yaşıyorsunuz ve açılmıyor ,ancak ben hiçbirşeye elimi sürmedim,herşey geldiği gibi duruyor.
    Ciddi ciddi bir üretim hatasımıdır,bir uyumsuzlukmu vardır düşünmeye başladım.
    Fikri olan varsa acil yardım lütfen ,çok ama çok can sıkıcı

6062ea

quote:

Orjinalden alıntı: ege_asigi

hiçbir fikrim yok recovery kur istersen olmazsa yapacak bisey yoksa:(((
    quote:

Orjinalden alıntı: dr.psychopath

Arkadaşlar çok acele bir sorum olacak, wireless driver'ını hp'nin sitesinden indirdim, fakat wireless devamlı devre dışı olarak görünüyor.Sol taraftaki düğme açık (mavi) konuma getirdiğimde Bluetooth Açık oluyor, fakat wireless hep pasif.Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpin -- 3 Ekim 2006; 12:42:35 >

• YA ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYAR OKULDA ÇALIŞIYORDUM KAPATTIM HİÇ BİRYERE ÇARPMADI ALET ÇANTADA EVE GETİRDİM EVDE ADAPTÖRÜ TAKTIM LAPTOPDA O ADAPTÖRÜN TAKILDI YERDE MAVİ IŞIK YANIYOR AMA LAPTOP AÇILMIYOR NEDEN OLABİLİR MORALİM ÇOK BOZUKKK
  • Hallettim statik elektrik varmış ya:) bataryayı çıkarım 4-5 kez power duğmesine bastım sonra bataryayı taktım çalıştı :))
  • quote:

YA ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYAR OKULDA ÇALIŞIYORDUM KAPATTIM HİÇ BİRYERE ÇARPMADI ALET ÇANTADA EVE GETİRDİM EVDE ADAPTÖRÜ TAKTIM LAPTOPDA O ADAPTÖRÜN TAKILDI YERDE MAVİ IŞIK YANIYOR AMA LAPTOP AÇILMIYOR NEDEN OLABİLİR MORALİM ÇOK BOZUKKK

Adaptör takılı olduğu halde çalışmaması çok ilginç. Umarım donanımsal bir sorun yoktur ve servisler ile uğraşmazsın. Gerçekten çok moral bozucu bir durum olmalı.
  • evet hallettim ya statik elektrikten kaynaklanıyormuş şimdi çalışıyor eğer öyle bisey olursa bataryayı çıkarip sonra power duğmesine basıp tekrar takıp düzelir büyük ihtimalle
    quote:

Orjinalden alıntı: nicomedya

quote:

YA ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYAR OKULDA ÇALIŞIYORDUM KAPATTIM HİÇ BİRYERE ÇARPMADI ALET ÇANTADA EVE GETİRDİM EVDE ADAPTÖRÜ TAKTIM LAPTOPDA O ADAPTÖRÜN TAKILDI YERDE MAVİ IŞIK YANIYOR AMA LAPTOP AÇILMIYOR NEDEN OLABİLİR MORALİM ÇOK BOZUKKK

Adaptör takılı olduğu halde çalışmaması çok ilginç. Umarım donanımsal bir sorun yoktur ve servisler ile uğraşmazsın. Gerçekten çok moral bozucu bir durum olmalı.

• quote:

evet hallettim ya statik elektrikten kaynaklanıyormuş şimdi çalışıyor eğer öyle bisey olursa bataryayı çıkarip sonra power duğmesine basıp tekrar takıp düzelir büyük ihtimalle

Düzeldiğine sevindim.
  • ya arkadaşlar amd x2 ile ilgili iki cekirdek aynı anda kullanılıyor mu ben everst programıyla baktım %40 larda cpu2 ama cpu1 %0 sizce neden olabilir??
  • arkadaşlar ne olur akıl verin.kararsın kaldım.farklı bölümde yine yazdım asus dediler core duo 2 destekli.ama ben asustan çekiniyorum.asus m6wr vardı bende.3kere servise yolladım mavi ekran geliyodu.hala serviste gerçi.
    HP den de yorumlarınızdan dolayı korktum.disk tek bölüm.fdsik atarım ama yükleyemezsem driverları.asus tek bu konuda iyi bende.yüklemekte uğraşmıyorsunuz tak cd yi o halletsin.

sizce ne yapayım;
    HP dv6097ea mı?
    asus F3Jc mi?

ne olur yardım ya.

hp nin tüm olumsuzluklarına rağmen alınır mı?
  • swsetup klasörünün yedeğini alırsan sanırım sorun olmaz. Ben amd hastası olduğum için objektif bir yorum yapamayacağım. Ama şunu söyleyebilirim. HP bence güzel bir makina ve pil sorunu hariç çok iyi şu anda memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: voodoocult
    hp nin tüm olumsuzluklarına rağmen alınır mı?

HP'nin olumsuzlukları kişiden kişiye değişir, bence HP'nin yazılım olayı mükemmel, size bir boş DVD'ye mal oluyor o kadar da büyük bir külfet değil. Ama tak CD'yi çalıştır, kurulumu kendi yapıyor. Bence bu olumsuzluktan çok benim için olumlu bir özellik.

Ama şarjı az gidiyor bilesin, ben özel yazılımla 2 saatin biraz üzerine çıkarabildim, daha ilerisini görmüyor.
  • hangi yazılımı kullandığını yazabilir misin? teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: voodoocult
    HP den de yorumlarınızdan dolayı korktum.disk tek bölüm.fdsik atarım ama yükleyemezsem driverları.

Korkmana gerek yok. Sorunsuz bir şekilde xp pro'yu kurabilir ve driver ları da yükleyebilirsin. Ardından hd yi istediğin kadar bölüme ayırabilirsin. İnternet'te bütün sürücüler mevcut. İki sürücü de sorun oluyor onlar da bahsedilen ve C bölümünde yer alan SWSETUP klasöründe bulunmakta.

quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
    HP'nin olumsuzlukları kişiden kişiye değişir, bence HP'nin yazılım olayı mükemmel, size bir boş DVD'ye mal oluyor o kadar da büyük bir külfet değil. Ama tak CD'yi çalıştır, kurulumu kendi yapıyor. Bence bu olumsuzluktan çok benim için olumlu bir özellik.

Ama şarjı az gidiyor bilesin, ben özel yazılımla 2 saatin biraz üzerine çıkarabildim, daha ilerisini görmüyor.

Sanırım çift çekirdek ve 5400rpm faktörleri nedeniyle şarj çabuk bitiyor. Açıkçası gelecek olan core2duo ların şarj sürelerini merak ediyorum. Şarjın daha uzun gitmesi için bazı tavsiyelerde bulunursan sevinirim. Kullandığın yazılmı da merak ettim.

• ya bu quickplayi düzgün çalıştırmak için illaki önceden ayırmamak mı lazım diski? ben ayırmış bulundum media plaer çıkıyo artık. baştan mı kurmam lazım şimdi? yok mu bi yol ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomahawk361 -- 4 Ekim 2006; 16:28:19 >
  • Baştan kurmana gerek yok. diskinde 1,5gb formatlanmamış alan oluştur. partition magic ile bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Ardından quick play direct play i kurabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicomedya

Baştan kurmana gerek yok. diskinde 1,5gb formatlanmamış alan oluştur. partition magic ile bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Ardından quick play direct play i kurabilirsin.

teşekkürler ama başka bişeyler yaptım oldu. nasıl oldu ben de anlamadım. bu arada başka bişey daha soruyım. kapalıyken laptop ve içinde dvd varken, dvd veya quickplay tuşuna bastığımızda sizde de pc mi açılıyo yoksa ben de mi yanlış bişeyler oluyo?
  • quickplay açılır.işletim sistemi açılmaz. işletim sistemi açılmadan dvd izleyip müzik dinleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsndnz

quickplay açılır.işletim sistemi açılmaz. işletim sistemi açılmadan dvd izleyip müzik dinleyebilirsin.

o zaman ben de bişey var demektir ilk geldiğinde de böyleydi, basınca xpyi açıyodu
  • arkadaşlar merhaba.3 gün önce bir HP Pavilion dv6007ea Notebook PC aldım.hpnin sitesinden güncellemeleri yaptım.ama bu recovery cd si olayını yapamadım.bana basitçe bu olayın nasıl yapılacağını anlatırsanız cok sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • Topicde daha önce yazılmıştı bugün benim de başıma geldi, o listeye beni de ekleyin. Bilgisayarı tam şarj ettim hatta bir süre kapalıyken de prizde kaldı dün akşam. Öğleden sonra dışarıda kullanacaktım ki bilgisayarı açar açmaz şarjın %87'de olduğunu farkettim. Ya sistem açılırken %13 şarj yedi ya da pillerde bir sorun mu var acaba? Düşünüyorum da bırakın çift çekirdeği 10 tane çekirdek olsa açılış sırasında %13 şarj gider mi? Yani bilgisayarı 8 kere açıp kapasak şarj bitecek!

Şarjın daha uzun gitmesi için Rightmark CPU Clock Utility kullanıyorum, ciddi anlamda fark oldu. Şarj sürem %69 (1 saat 30 dakikadan 2 saat 10 dakikaya kadar) arttı. Ancak size tavsiyem programı Windows ile birlikte başlatmayın, pille kullanıma geçtiğinizde sonradan kendiniz seçerek çalıştırın. Çünkü açılışta program çalışınca reset sorunu yaşadım, ancak dediğim gibi kullanırsanız problem çıkmıyor. Bu programın ayarları için biraz uğraşmanız gerekiyor ama inanın bana sonuç veriyor, programın ayarlanması hakkında forumda süper bir konu var, ARAMA kısmına Undervolting yazarak aratın, hazırlayan arkadaş çok güzel anlatmış, adım adım uygulanabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.