Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orjinalden alıntı: mxsmxm

Emre bugün son gün..ve hala 52 yazıyor ? yapabilirlermi sence ? ..

Zor görünüyor samırım hâlâ gümrükte
    Forumda bir arkadaşımızda olmuştu böyle bir durum.30 işgünü bitmeden 1-2 saat önce yapmışlar
  • Gümrük olayını sorgulattım ben.o olay gerçeği yansıtmıyor.tamamen firma ile alakalı bir durum söz konusuymuş.hiçbir ürün istesen dahil 25-30 gün gümrükte bekletilemezmiş.para yatırılmamışsa kısa bir süre beklenirmiş.yatırılmazsa gümrükten çıkarılırmış ancak.yani düşündüğümüz gibi gümrük değil işin kilit kısmı.tamamen hp avrupa merkez dağıtım deposuyla ilgili.gümrükten konuştugum kişi hayretler içerisinde kaldı.bu kadar bekletilmesi mümkün olamaz,kanunen zaten yasak dedi.bu konuda fikrim değişti yani.gümrük olayı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Hadi bakalım hayırlısı herşeyin
    quote:

quote:

Emre bugün son gün..ve hala 52 yazıyor ? yapabilirlermi sence ? ..

Zor görünüyor samırım hâlâ gümrükte
    Forumda bir arkadaşımızda olmuştu böyle bir durum.30 işgünü bitmeden 1-2 saat önce yapmışlar

Çok teşekkürler Ege_Aşığı..

• quote:

Orjinalden alıntı: amet

Bana para iadesi yapcaklarda birdaha Hp alcam..(birkere yaptım bunu,birdaha asla)

• Durum ne oldu ? Umarım yeni pc ye kavuşursun
  • Saat 18.35 ve hala 52 yazmakta.Sanırım Bu iş buraya kadarmış.yarın sabah açıp konuşacagım.ve bana 3 iş günü içinde dneceklerini söyleyecekler.artık salı gibi yeni tekliflerini sizlere yazarım.Eski pc çok sorunluydu.Kurtulmam iyi oldu.
  • quote:

Saat 18.35 ve hala 52 yazmakta.Sanırım Bu iş buraya kadarmış.yarın sabah açıp konuşacagım.ve bana 3 iş günü içinde dneceklerini söyleyecekler.artık salı gibi yeni tekliflerini sizlere yazarım.Eski pc çok sorunluydu.Kurtulmam iyi oldu.

Temmuzun 3. haftası gibi elinde olur.Ben onayladıktan 6 gün sonra pc geldi
  • dv6000 anakart lazım bulmam mümkünmü aceba? parmak izi okuyuculu modelden..
  • quote:

quote:

Saat 18.35 ve hala 52 yazmakta.Sanırım Bu iş buraya kadarmış.yarın sabah açıp konuşacagım.ve bana 3 iş günü içinde dneceklerini söyleyecekler.artık salı gibi yeni tekliflerini sizlere yazarım.Eski pc çok sorunluydu.Kurtulmam iyi oldu.

Temmuzun 3. haftası gibi elinde olur.Ben onayladıktan 6 gün sonra pc geldi

Hımm iyi ya..Peki diğer pc gelene kadar yedek verdikleri laptopu geri isteyecekler mi ? .. Çünkü 10 gün laptopsuz kalmak istemiyorum ! ..

• Dv6640et ye karşılık dv6 1125 i önerdiler..dv6 1115 ve 1144 stoklarında yokmuş.Gerçekten Yoktur çünkü çok ısrar ettim.Ama anlamadıgım sanki bunlar bnm pc nin yapılmayacagını biliyordu.şebnem çünkü 23.iş gününde ayın 10nda görüşecegiz demişti.Normalde Hemen öneriyorlarmıydı ?Bu arada teklifi kabul ettim.30 ila 45 gün bekleyemem para iadesi.1125 ayrıca fena değil.istedigim ekran kartı var hd 4650 en büyük kabul etme sebebimdir ! ..
  • quote:

Dv6640et ye karşılık dv6 1125 i önerdiler..dv6 1115 ve 1144 stoklarında yokmuş.Gerçekten Yoktur çünkü çok ısrar ettim.Ama anlamadıgım sanki bunlar bnm pc nin yapılmayacagını biliyordu.şebnem çünkü 23.iş gününde ayın 10nda görüşecegiz demişti.Normalde Hemen öneriyorlarmıydı ?Bu arada teklifi kabul ettim.30 ila 45 gün bekleyemem para iadesi.1125 ayrıca fena değil.istedigim ekran kartı var hd 4650 en büyük kabul etme sebebimdir ! ..

İnş. Hayırlısı olur senin için..Darısı başımıza..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThumpS

quote:

Dv6640et ye karşılık dv6 1125 i önerdiler..dv6 1115 ve 1144 stoklarında yokmuş.Gerçekten Yoktur çünkü çok ısrar ettim.Ama anlamadıgım sanki bunlar bnm pc nin yapılmayacagını biliyordu.şebnem çünkü 23.iş gününde ayın 10nda görüşecegiz demişti.Normalde Hemen öneriyorlarmıydı ?Bu arada teklifi kabul ettim.30 ila 45 gün bekleyemem para iadesi.1125 ayrıca fena değil.istedigim ekran kartı var hd 4650 en büyük kabul etme sebebimdir ! ..

Teşekkür ettim...Temennilerimiz artık seninle :) Senin içinde hayırlısı olsun şimdiden..Sen Hangi Parçaları Bekliyordun ? ..

• Merhaba Arkadaşlar,

Ben HP Pavilion dv6000 kullanıcısıyım.
    işlemcim AMD Turion 64 X2.
    işletim sistemim windows XP.

Laptopumu açtığımda;

NTLDR eksik
    Yeniden Baflat: CTRL +ALT +Del

_

Hatası ile karşı karşıya kalıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar..
  • Arkadaşlar laptopa uzunca bir çabadan sonra format atmayı başarabildim lakin şimdide kablosuz ağ bağdaştırıcısını kabul etmiyor
    vista hp pavilion dv6000 kablosuz ağ bağlantısı için hangi programları yüklemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ThumpS

quote:

Teşekkür ettim...Temennilerimiz artık seninle :) Senin içinde hayırlısı olsun şimdiden..Sen Hangi Parçaları Bekliyordun ? ..

İnş. hayırlısı olur..benim hdd bozulmuştu onu bekliyoruz daha var..Ayrıca hd 4650 yi gördüm gerçekten şu an notebook da bulabaileceğimiz en iyi ekran kartı heralde...Garanti sorunu ne oldu?onu da çözersin inş.

• quote:

Orjinalden alıntı: kinggarthur

Arkadaşlar laptopa uzunca bir çabadan sonra format atmayı başarabildim lakin şimdide kablosuz ağ bağdaştırıcısını kabul etmiyor
    vista hp pavilion dv6000 kablosuz ağ bağlantısı için hangi programları yüklemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar..

Hp nin resmi sitesinde vista driverları mevcut oradan indirebilirsin..Tam olarak modeli yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz..
  • Arkadaşlar ben askere gidiyorum :) belli bir süre yazamayabilirim , asker öğretmenlik çıkarsa 1 eylülde yine mesaj atarım kendinize iyi bakın gorusmek üzere :)Arkadaşlar ben askere gidiyorum :) belli bir süre yazamayabilirim , asker öğretmenlik çıkarsa 1 eylülde yine mesaj atarım kendinize iyi bakın gorusmek üzere :)Arkadaşlar ben askere gidiyorum :) belli bir süre yazamayabilirim , asker öğretmenlik çıkarsa 1 eylülde yine mesaj atarım kendinize iyi bakın gorusmek üzere :)
  • arkadaslar bırsey sorcam ben dv6500 var ve guc dugmesıne bastıgımda dokunmatık tuslar ve dıger ısıklar yanıyor ancak akran hıc gelmıyor sımsıyah duruyor. islemci ısıgı hıc yanmıyor sız ne olmus olabılır ne yapmam gerek.
  • Garantisi devam etmiyorsa ciddi bir sorunun var demektir.Devam ediyorsada servise ver 30 iş günü 52 yazsın servisportal.com da ondan sonra yeni laptop yada para iadesi yapsınlar.lcd ekranlarda ciddi sıkıntısı var hp nin.zaten lcd ekranın değeri pc nin yarısı.lcd ekranı göndermek yerine yeni laptop veriyorlar bana öyle oldu.
  • Merhaba.Benim bilgisayarım HP Pavilion dv6000.Şarj ederken bir sorun yaşıyorum.Şarj olduğuna dair mavi ışık yanıyor ancak ne kadar takılı durursa dursun %16'yı dolum seviyesini geçmiyor.Takılı olduğu müddetçe aç güçte duruyor ancak %16'dan fazla ilerlemiyor.Bu şarj kablosuyla mı yoksa batarya ile mi alakalıdır?Bu konuda fikriniz veya öneriniz var mı?

Bu son 2 gündür ortaya çıktı,bunun öncesinde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilll -- 19 Temmuz 2009; 22:45:04 >
  • 
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.