Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşgeldiniz, bu problem şarj kapasitesi bitmiş yani batarya artık o seviyenin üstüne dolmuyor ömrü bitmiş demektir eğer garantisi devam ediyorsa bataryayı değiştirebilirler ücretsiz olarak
    quote:

Orjinalden alıntı: asilll

Merhaba.Benim bilgisayarım HP Pavilion dv6000.Şarj ederken bir sorun yaşıyorum.Şarj olduğuna dair mavi ışık yanıyor ancak ne kadar takılı durursa dursun %16'yı dolum seviyesini geçmiyor.Takılı olduğu müddetçe aç güçte duruyor ancak %16'dan fazla ilerlemiyor.Bu şarj kablosuyla mı yoksa batarya ile mi alakalıdır?Bu konuda fikriniz veya öneriniz var mı?

Bu son 2 gündür ortaya çıktı,bunun öncesinde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkürler..
  • Evde klavyesi olmayan ( klavye yeri boş ) Hp Dv6000 serisi var. Bunun klavyesini alıp kullanmayı düşünüyorum bu klavyeyi ben takabilir miyim yoksa servise mi göndermek lazım.. Batarya'da bitmiş sıfır bataryalar ne kadardır ( Garantisi bitti )

İyi Forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Hoşgeldiniz, bu problem şarj kapasitesi bitmiş yani batarya artık o seviyenin üstüne dolmuyor ömrü bitmiş demektir eğer garantisi devam ediyorsa bataryayı değiştirebilirler ücretsiz olarak

Yardımınız için çok teşekkür ederim.Garanti süresi ne yazık ki doldu.Peki ben nerelerden temin edebilirim yeni bir batarya?Teknik mağazalarda bulunur mu?
  • Yedek parça mağazalarında bulabilirsiniz, hepsiburada . com da da bulabilirsiniz yedek parça satışı yapılıyor, fiyatı tahminim 100 tl civarında veya 150 tl civarında olabilir
    quote:

Orijinalden alıntı: asilll

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Hoşgeldiniz, bu problem şarj kapasitesi bitmiş yani batarya artık o seviyenin üstüne dolmuyor ömrü bitmiş demektir eğer garantisi devam ediyorsa bataryayı değiştirebilirler ücretsiz olarak

Yardımınız için çok teşekkür ederim.Garanti süresi ne yazık ki doldu.Peki ben nerelerden temin edebilirim yeni bir batarya?Teknik mağazalarda bulunur mu?
  • Bataryası tahminim 100-150 tl arasında bulabilirsiniz, hepsibuarada da bulabilirsiniz yedek parçalarını
    quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Evde klavyesi olmayan ( klavye yeri boş ) Hp Dv6000 serisi var. Bunun klavyesini alıp kullanmayı düşünüyorum bu klavyeyi ben takabilir miyim yoksa servise mi göndermek lazım.. Batarya'da bitmiş sıfır bataryalar ne kadardır ( Garantisi bitti )

İyi Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Bataryası tahminim 100-150 tl arasında bulabilirsiniz, hepsibuarada da bulabilirsiniz yedek parçalarını
    quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Evde klavyesi olmayan ( klavye yeri boş ) Hp Dv6000 serisi var. Bunun klavyesini alıp kullanmayı düşünüyorum bu klavyeyi ben takabilir miyim yoksa servise mi göndermek lazım.. Batarya'da bitmiş sıfır bataryalar ne kadardır ( Garantisi bitti )

İyi Forumlar

Teşekkürler

• Klavye'nin olduğu yer böyle klavye alsam kendim takabilir miyim yoksa servis mi takar fikri olan var mı ?
  • bir dv6189eu hikayesi 2480ytl ye antalya teknosadan alındı 1 sene sonra; tuş kırıldı , touch pad , anakart, fan sesi , pil arızaları oluştu servis 20 gunde hepsini tamir etti (+yeni pil ile 1.5 saat kullanım).
    garantinin son 1 haftasında fan sesi ile gene servise verildi. bi kaç kez aradık tamirde dendi 30 iş günü geçince tamir edilemiyor cihaz degişimi dendi, noterden ihtarname çektik ve dilekçe yazdık. 2 ay sonra 2480tl para iadesi aldık. true story:)

SONUÇ = Garanti bitmeden kesin sorunları oluşur servise verin ve 30 iş günü boyunca sakın aramayın! unutuyolar sonra ihtarname çekip para iadesi alın.
  • Gerçek hikaye için teşekkürler :)
  • arkadaşlar ben Hp Pavilion dv6000 kullanıyorum 1,5 yıldır.. İşletim sistemim windows vista.
    1 gb ram i var ve birden fazla programı aynı anda açınca epey yavaşlıyor..
    bu yüzden 1 gb daha ram almak istiyorum, ancak bu işlerden pek anlamıyorum..

1- Notebookumla uyumlu tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ram için ?

2- Fiyatı ne kadardır, nerden alabilirim (büyük tekno market vs vs..) ?

3- ram i arttırmam yavaşlık sorununu çözer mi ? yani gerekli midir..

yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim :)
  • Rami artırman yavaşlık sorununu bir nebze çözse de işlemciye de bağlı olay biraz. 1 gb ram takıldığında bilgisayarın harikalar yaratmaz, onu bilerek yap dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Rami artırman yavaşlık sorununu bir nebze çözse de işlemciye de bağlı olay biraz. 1 gb ram takıldığında bilgisayarın harikalar yaratmaz, onu bilerek yap dostum.

Peki 2 gb ram takıldığında farklılık olur mu ?
  • Yanlış anlaşılmasın mesajım, farklılık diğerinde de olur. Özellikle 1gb ram zaten vista işletim sistemini kasar. Ramin toplamda 2 gb olması bilgisayarı rahatlatacaktır. Ama öyle gözle görülür aham şaham bir performans beklemek yanlış olur dedim. Sonuç olarak bilgisayarın hızı sadece rame bağlı değil. Gerek oyunlarda gerek yüksek sistem gerektiren programlarda yine takılmalar olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Yanlış anlaşılmasın mesajım, farklılık diğerinde de olur. Özellikle 1gb ram zaten vista işletim sistemini kasar. Ramin toplamda 2 gb olması bilgisayarı rahatlatacaktır. Ama öyle gözle görülür aham şaham bir performans beklemek yanlış olur dedim. Sonuç olarak bilgisayarın hızı sadece rame bağlı değil. Gerek oyunlarda gerek yüksek sistem gerektiren programlarda yine takılmalar olacaktır.

• Klavye siparişini verdim
  • Nerden Verdin Klavye Siparişini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxsmxm

Nerden Verdin Klavye Siparişini ?

Gittigidiyor.com.. Birebir aynısı bugün geldi kargo taktım hemen çalıştı bi sorun olmadı
  • Arkadaşta arıyordu..İlgileneyim Bakalım..Teşekkürler..
  • 5+1 ses çıkışı var mı Dv6000 serisinde
  • İyi geceler 1 yıla yakın forumdayım böyle bir topik olduğu hiç aklıma gelmezdi taki PC de sorun yaşayana kadar...Benim ekranın sağ yukarısında dv6000 yazıyor arkasındaki barkot da ise dv6500 yazıyor.Laptopu ilk aldığımda hemen 2 GB RAM taktırdım toplamda 2.5GB RAM oldu ve bilgisayar az da olsa rahatladı ancak işlemci hızı çok düşük bazen beni katil yapabilir ama bilgisayardan son derece memmnunum 2 yıllık garantisi bulunur ve hoparlörüm patlak parmak izim bir anda çalışmamaya başladı acaba garanti bunları kapsar mı.Laptop Yeşilköy Bimeks den alınmıştır.En önemli sorun ise Garanti Belgesinin kaybolması bilgisayarın altındaki barkottaki numaralardan tüm bilgilere ulaşabilirlermi illa garanti belgesi şart mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 26 Temmuz 2009; 0:48:46 >
  • 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.