Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durum gercekten kötü her ikiniz için de, ben de arızalı makineyi 200 tl ye sattım en son sinir olup bilgisayarıma yumruk atmıştım :)
  • Bu başlığa girmeyeli uzunca bir süre oldu ama değişen birşey yok. Yine Hp ve dandik bilgisayarları. Hemen hemen her forumda, blogta yada çeşitli sanal ortam mecralarında bu bilgisayarların yaşattığı kronik problemler yazılıyor. Milletimiz hala daha bunları almaya sonrada gelip buraya bu sorunları yazmaya devam ediyor. Ne diyim kendiniz bilirsiniz. Bile bile pişti olmak böyle birşey olsa gerek:)
  • Haklısınız :)
    quote:

Orijinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

Bu başlığa girmeyeli uzunca bir süre oldu ama değişen birşey yok. Yine Hp ve dandik bilgisayarları. Hemen hemen her forumda, blogta yada çeşitli sanal ortam mecralarında bu bilgisayarların yaşattığı kronik problemler yazılıyor. Milletimiz hala daha bunları almaya sonrada gelip buraya bu sorunları yazmaya devam ediyor. Ne diyim kendiniz bilirsiniz. Bile bile pişti olmak böyle birşey olsa gerek:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremocano

arkadaşlar bende hp dv6000 var yaklaşık 1.5 yıldır kullanıorm.son zamanlarda ağırlaşma ve donmalar oluyodu wireless ı da bir görüyo bir görmüyo.f11 le format attım ağırlaşmalar gitti fakat wireless sorunu devam ediyor.büyük ihtimalle garantisi nin dolmasına en az 2-3 ay var.uğraşmadan hemen servise götürmelimiyim? bide okuduklarıma göre anakarttan kaynaklanıomuş,tamir ettiklerinde aynı sorun ne kadar süre sonra tekrarlar. yardımcı olursanız sevinirim

klasik problem
    aynı sorun bende 5. ayda kaynaklandı. 7. ayda ekran da gidince servise verdim gidiş o gidiş.
    bi daha gelmedi.
    paramı aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

Bu başlığa girmeyeli uzunca bir süre oldu ama değişen birşey yok. Yine Hp ve dandik bilgisayarları. Hemen hemen her forumda, blogta yada çeşitli sanal ortam mecralarında bu bilgisayarların yaşattığı kronik problemler yazılıyor. Milletimiz hala daha bunları almaya sonrada gelip buraya bu sorunları yazmaya devam ediyor. Ne diyim kendiniz bilirsiniz. Bile bile pişti olmak böyle birşey olsa gerek:)

9.kapı,
    nerelerdesin?
    gene doğruları söylemişsin.
    ama insanlar araştırmadan önce alıyor. başına dertler birikince burlara bakıyor.
    naparsın
    hayırlısı olsun.
  • arkadaşlar sorunum yok sadece yorum yapmak istedim bazı arkadaşlar Hp laptopları dandik demiş. bendede Hp marka laptop var gayet memnunum merak ettigim

siz laptopu dandik şekillerde kullanın sonra hp şöyle hp böyle allah bilir laptopu düşürüp duruyorsunuzdur.ne diyim hp ile alakam yok sadece malını iyi kullanırsanız sorun yaşamassınız :)

1 senedir kullanıyorum allaha şükür sorun yaşamadım Teknoloji Şans İşidir Buda Doğru Fakat Kullanmasınıda Bileceksiniz..Sonuçta bendekide sendekide aynı firma yapıyor..

saygılar...
  • dv6000 2.1GHz 2gb ram 512geforce hp marka laptopum var xp yaptırdım alınca ama kendim format atmak istedim c yi biçimlendirdim daha sonra cd bozuldu başka cd aldım o cd de pc de hiç sabit disk bulunamadı diyor pc de açılmıyor öyle kalakaldım ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girax -- 17 Ağustos 2009; 17:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar sorunum yok sadece yorum yapmak istedim bazı arkadaşlar Hp laptopları dandik demiş. bendede Hp marka laptop var gayet memnunum merak ettigim

siz laptopu dandik şekillerde kullanın sonra hp şöyle hp böyle allah bilir laptopu düşürüp duruyorsunuzdur.ne diyim hp ile alakam yok sadece malını iyi kullanırsanız sorun yaşamassınız :)

1 senedir kullanıyorum allaha şükür sorun yaşamadım Teknoloji Şans İşidir Buda Doğru Fakat Kullanmasınıda Bileceksiniz..Sonuçta bendekide sendekide aynı firma yapıyor..

saygılar...

Kardeşim HP'nin kendisi kabul etti ürünlarde donanım arızası olduğunu...

Bu modeller açık ve seçik arızalı koskoca forumda herkes mi dandik kullanıyor aleti.

Benim makinenin wireless'ı hiç bir şey yapmadan 2 kere bozuldu anakart değişti.

Hem malını iyi kullanacaksın hem de mal iyi olacak sorun yaşamak istemiyorsan

• Arkadaslar bilgisayarım serviste ve 21. ci iş gününde onarımınız bitmiştir teslime hazırdırdediler. bende gittim baktım sorun devam ediyor bu şekilde kabul edemem dedim ve geri verdim ama yeni bir servis formu acmamız gerektiğini söylediler bende kabul etmedim ama bu şekilde de gelir kotrol etmemiş gibi görünürsünüz dediler. bende kabul ettim ama yeni servis formuna eski formun kodu yazıldı güya 30 iş gününün devam etiğine dair. ben acaba hata mı yaptım arkadaşlar. artık sıkıldım bu bilgisayar işinden bir an önce paramı geri isteyecem.
  • Değerli üstatlar,

DV 9590 ET makinamı bilgisayarcıma verdim xp pro yüklemeleri için ancak makinanın bu işletim sistemini desteklemediğini ve kuramadıklarını belirtmişler doğrumudur bu?
    Bu makinada xp pro kurulup çalıştırılamazmı?

Teşekkürler,
  • Değerli arkadaşlar,

HP Pavilion DV6000 cihazım var.F7 tuşu eksik.Elinde mevcut olan arkadaş varsa kargo ücreti şahsıma ait olmak üzere benimle irtibata geçerse çok sevinirim.

İyi çalışmalar
  • ya arkadaslar su fanı nasıl temızleyebılırım bırı resımlı felan anlatırsa sevinirim ya traktor gıbı ses cıkarmaya basladı
    dıger her sorunuyla yaşanıyorda bu sesle olmuyor....
  • Arkadaşlar dv6000 cihazım var fakat F7 tuşu eksik.Elinde mevcut olan arkadaş varsa kargo ücreti bana ait olmak üzere göndersin.Ben tekirdağda oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhumz

Arkadaşlar dv6000 cihazım var fakat F7 tuşu eksik.Elinde mevcut olan arkadaş varsa kargo ücreti bana ait olmak üzere göndersin.Ben tekirdağda oturuyorum.

Tuşlar tek olarak satılmıyor diye biliyorum.
  • evet biliyorum gökhan tek satılmıyor o yüzden arkadaşlardan istiyorum ya.Çünkü kılavyem sağlam bişey yok.Elinde mevcut olan arkadaş varsa çok iyi olur.
  • arkadaşlar dv6000 serisi notebook larda ekran kartını kendi evinizde de kısmen tamir edebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=ctHTF3oNdxI
    adresindeki videoyu aynen dv6000 e uygularsanız sorununuz düzelecegine inanıyorum %80 sorun düzelir. yanlız dikkatli yapılmalıdır ve anakarta dikkat edilmelidir. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquarist

arkadaşlar dv6000 serisi notebook larda ekran kartını kendi evinizde de kısmen tamir edebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=ctHTF3oNdxI
    adresindeki videoyu aynen dv6000 e uygularsanız sorununuz düzelecegine inanıyorum %80 sorun düzelir. yanlız dikkatli yapılmalıdır ve anakarta dikkat edilmelidir. kolay gelsin.

Benimde Dv9000 serisi laptopın ekran kartı gitti
  • Arkadaşlar bende Hp dv6925et sahibiyim . Laptop son zamanlara kadar sorunuszdu şimdide çalışma bakımından oyle ancak iş dvd-rw gelince baya bir sorun çıkartıyor. Sorun şöyle dvd okuyucunun işine içi,nde 2 tane dix olan bir dvd koyuyorum xvid formatlı önce dosyaları gösteriyor ancak oynatmak istedğiğimde explorer hatası veriyor. Yada bir oyun cdsi kouyorum orjinal kati surette açmıyor oyunu. Ama dvd film yada ufak çaplı divxlerin olduğu dvd leri sorunsuz açıyor. Internetten pek çok yöntem denedim işe yaramadı. Bir tavsiyeniz var mı?
  • Arkadaşlar dv6299 cihaza sahibim. Cihazı ilk aldığımda kurtarma CD'si oluşturmuştum. Şimdi bilgisayara bu CD ile format atmam gerekiyor ancak nasıl atacağım? Bios menüsünden DVD-RW'ı en üste getiriyorum, bilgisayar açılırkende ESC tuşuna basıp CD ROM'dan yükle seçeneğini seçiyorum "windows loading" yazıyor sonra mavi bir ekran geliyor ve orada kalıyor. DVD RW'dan CD'yi okumaya çalışıyormuş gibi ses geliyor ama okumuyor sanki. Ben mi hata yapıyorum? Acil cevap alabilirsem sevinirim.
  • Kurtarma CD'si ile nasıl format atabileceğimi bilen birisi yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.