Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba ben 3 gün önce dv6770 aldım ancak pc parmak izi okuyucu vb programların kurulumu yok çünkü pc xp çevirilmiş bu driverları nereden bulabilirim birde bu laptop güzelmidir piyasa değeri nedir şimdiden ilgilene tüm abilerimi arkadaşlarıma teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rft35

öncelikle herkese merhaba ben 3 gün önce dv6770 aldım ancak pc parmak izi okuyucu vb programların kurulumu yok çünkü pc xp çevirilmiş bu driverları nereden bulabilirim birde bu laptop güzelmidir piyasa değeri nedir şimdiden ilgilene tüm abilerimi arkadaşlarıma teşekkürler...

iyi günler ürününüzün farklı modelleri varmış bunla ilgili arama linkini atıyorum

http://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h_lang=tr&h_cc=tr&cc=tr&h_page=hpcom&lang=tr&h_client=S-A-R492-1&h_pagetype=s-002&h_query=dv6770&submit=%C2%BB

• Kolay gelsin arkadaşlar..dediğiniz gibi yine aynı problemler..ben de verdim servise ana kart değişti bakalım garanti de bitti daha ne kadar gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Kurtarma CD'si ile nasıl format atabileceğimi bilen birisi yok mu?

Bilgisayara cd yi taktıktan sonra Bilgisayar başlarken orada yazanlara bi bakmalısın orda yazıyordu hangi tuşa basacağın..ama harddisk de recovery bölümü duruyorsa sistem başlarken f11 yapıp sistem kurtarma seçeneğinden giderek de yapabilirsin..
  • teşekkür ederim saollun bi şey daha sormak istiyorum bana bu laptobun dış parçalarını bula bileceğim bir yer gerek bildiğiniz bir yer varsa lütfen bildirin şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rft35

teşekkür ederim saollun bi şey daha sormak istiyorum bana bu laptobun dış parçalarını bula bileceğim bir yer gerek bildiğiniz bir yer varsa lütfen bildirin şimdiden teşekkürler

Dış parçalarından kasıt olrak acaba nedir ?
  • ilginizden dolayı teşekkür ederim ekran kenarındaki çerceve işimi görür...
  • vayy be ne şanslı insanım ne çok sorun yaşayan varmış. hakkettende elektronik birazda şans işimiş;
    ilk notebook um dv6173ea dı 2005 di galiba veya 2006 nın başıyıdı aldım bitek dvd rom u bozuldu onuda hemen yaptılar
    2008 in başında dv6645et aldım onuda dvd rom u bozuldu diye verdim sadece
    2009 un haziran ayındada yani bir buçuk yol sonra dv6-1144et aldım şimdilik problem yok inş. da olmaz
    görende hp babamın şirketi sanır ama hep bana çok güzel göründüler analşılan çogu insanda güzel göründügü için almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkayer62 -- 6 Eylül 2009; 14:02:47 >
  • arkadaşlar bir hafta kadar önce dv6000 için F7 tuşu istedğimi söylemiştim anlaşılan kimsede yok bari bir arkadaşım lütfedipte nasıl bulabileceğimi söylerse memnun olurum.
  • Merhaba arkadaşlar, askerdeydim acemiliği bitirdim , asker öğretmenim artık, gelemiyordum nasıl gidiyor?
  • Kurtarma cdsini bilgisayara takın ve cdden başlatın devam eden süreçte kurulum başlayacaktır bu arada dosyalarınızı harici diske yedeklemeyi unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhumz

arkadaşlar bir hafta kadar önce dv6000 için F7 tuşu istedğimi söylemiştim anlaşılan kimsede yok bari bir arkadaşım lütfedipte nasıl bulabileceğimi söylerse memnun olurum.

arkadaşım tuşu bulman biraz zor bende ekran çercevesi arıyorum ama bulamadım...
    :D
  • ne demişler kardeşim arayan mevlasınıda bulur tuşuda :)
  • ne demişler kardeşim arayan mevlasınıda bulur tuşuda :)
  • Merhaba arkadaslar,

Hp pavilion kullanıcıları olarak sormak istediğim bir kaç soru var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bendeki Hp Dv6000 modeli fakat ABD den alınma ve garantisi yok, tam modeli Dv6449 olarak geciyor. Sorunum şu;

1. Bazen ki suan da aynen devam ediyor Bilgisayarım açılmıyor. Ekrana hiçbir sey gelmiyor, fanı durup calısıyor ses ışıkları var ama ekranda acılışla ilgili birsey yok, Bios yok gibi.

2. Bazen kendiliğinden açmaya calıstıgımda açılıyor fakat wireles calısmıyor. Birkaç kez kendiliğinden wireles surucusu yukleniyor diyip sorunsuzca yukledi ve bil. kapatana kadar kullandım fakat acıp kapadıgımda wirelesim yine yoktu.

Şimdi merak ettiğim bu sorunlar sizin basınıza da geldimi, garantisiz bilgisayarımı eskisi gibi nasıl calısır hale getirebilirim. Wireles de olmasa kullanmak istiyorum ama acılmıyor.

Ne önerirsiniz ?
  • heeelp miii!!!

hp dv6 laptobumdan fazlasıyla rahatsız edici tıkırtı sesleri geliyor. bunun sebebi ne olabilir sizce. bu ses işlemcidenmi, fandanmı, yoksa hard diskten mi geliyor. ve bunun bi çözümü varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsunkul

heeelp miii!!!

hp dv6 laptobumdan fazlasıyla rahatsız edici tıkırtı sesleri geliyor. bunun sebebi ne olabilir sizce. bu ses işlemcidenmi, fandanmı, yoksa hard diskten mi geliyor. ve bunun bi çözümü varmıdır.

harddisk ışığına bak. eğer sesler gelirken ışık yanıp sönüyora hdd'den geliyordur.
    bir miktar hdd sesi gelmesi normal.
    işlemciden ses geldiğini hiç duymadım.
    zira işlemcide mekanik herhangi bir hareket yok.
    ya fandır ya da hdd. ama büyük ihtimal hdd 'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Merhaba arkadaşlar, askerdeydim acemiliği bitirdim , asker öğretmenim artık, gelemiyordum nasıl gidiyor?

hocam son 18 gün geçmek bilmiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin07

quote:

Orijinalden alıntı: mahsunkul

heeelp miii!!!

harddisk ışığına bak. eğer sesler gelirken ışık yanıp sönüyora hdd'den geliyordur.
    bir miktar hdd sesi gelmesi normal.
    işlemciden ses geldiğini hiç duymadım.
    zira işlemcide mekanik herhangi bir hareket yok.
    ya fandır ya da hdd. ama büyük ihtimal hdd 'dir.

anlaşılan hdd den. teşekkürler verdiğin bilgiler için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsunkul -- 9 Eylül 2009; 0:39:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar dv6299 cihaza sahibim. Cihazı ilk aldığımda kurtarma CD'si oluşturmuştum. Şimdi bilgisayara bu CD ile format atmam gerekiyor ancak nasıl atacağım? Bios menüsünden DVD-RW'ı en üste getiriyorum, bilgisayar açılırkende ESC tuşuna basıp CD ROM'dan yükle seçeneğini seçiyorum "windows loading" yazıyor sonra mavi bir ekran geliyor ve orada kalıyor. DVD RW'dan CD'yi okumaya çalışıyormuş gibi ses geliyor ama okumuyor sanki. Ben mi hata yapıyorum? Acil cevap alabilirsem sevinirim.

önce bir hdd yi test edelim bıostan..
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.