Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pavillion dv6000 kullananlar memnunmudur acaba? ve özelliklerinibulamadım yazarmısınız bana?almamıtavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirock3

arkadaşlar pavillion dv6000 kullananlar memnunmudur acaba? ve özelliklerinibulamadım yazarmısınız bana?almamıtavsiye edermisiniz?

tavsiye ederim. yanlız tek sorun. hdd den gelen tıkırtı sesi. bu genel bi kanı. bi çok arkadaşta aynı sorunun olduğunu duydum. oda olmasa 4-4 lük bi seri....
  • YAŞAR BİR HP MAZLUMUDUR.
    ADI: YAŞAR
    SOYADI: CIVVAN
    Mesleğii : Öğretmen

• Yaşar Eylül 2006 da mesleğinin ilk iki maaş heyecanıyla biriktirdiği 2000 TL ile topkapı vatandan bir dell Notebook aldım.
    • Eve gelir Pc açar açmaz ilk şok. deskop ta cisim sürükleme esnasında çizikler, izler kalıyor.
    • 2. gün soluğu vatan pc müşteri hizmetlerinde alır.
    • Aradan geçen 20 gün den sonra Cihazınız tamir oldu mesajını aldım
    • Cihazı servisten aldıktan sonra eve gldim bi de ne göreyim. Sorun devam ediyor.
    • Durumu izaah ettikten sonra tekrar servise aaldılar.
    • tekrar 20 gün sonra oldu dediler. cihazı alırken serviste kontrol etmek istiyorum dedim. Baktım ki aynı sorun devam ediyor.
    • neyseki sonunda değişim raporu verdiler.
    • Değişimi tercih ve extra 200 tl fazladan vererek kahrolası (2200 tl) HP DV 6187 eu aldım.
    • ilk hafta donma sorunu ile soluğu artık akrabalaşan vatan müşteri hizmetlerine götürür. 20 gün sonra geri alır.
    • bi ay sonra wieriless sorunu ve tekrar servis. Artık vatan müşteri hizzmetlerini hepsini şahıs olarak tanımaya başladım.
    • 6 sonra batry ömrü 10 dakikaya düşer.
    • 1.5 yıl sonra pc donması sebebiyle yetkili servis.
    • Garanti bitimi (2 yıl sonra( ertesi ay içinde anakrt bozuldu.
    • 350 tl ye özel serviste yaptırdım.Pc yi alırken serviste denemek istedim. ( artık tecrübe kazanmışım) Daha servisteyken açılmadı. Yetkili windows çökmüş dedi. Anlayış gösterirek evime döndm. Evime getirdim pc mi baktım ki açılmıyor. Ertesi gün tekrar servis. 2 ay sonra gerçekten yaptılar.
    • tamir sonunda evde kullanırken bi de baktım ki 1 GB olan RAM 512 mgb düşmüş. Hemen telefonla durumu anlatmaya başladım. Neyseeki kabul ettiler. 1 gb ram gönderdiler bana.
    • SON olarak 2 ay sonra tekrar anakart bozuldu.
    • Bu HP PC ile ömür tükendi artık ANAMDAN emdiğim süt burnumdan geldi. Tuttuğum gibi çöpe attım. TAHAMMÜLÜM KALMADI.
    • İyice araştırma yaptıktan sonra vatan PC de en ucuz olan LENOVO 800 tl notebook aldım.
    • 3 yıl önce 2200 tl aldığım hp dv 6187 talihsizliği ile teknolojiye fahiş para vermeme kararı aldım.
    • 800 tl lik lenovo ile şimdi çok mutludur yaşar.

SONUÇ OLARAK : 2 yıl içinde 15 defa servis.+ 500 milyon kargo artı yol parası.+ Moral bozukluğu+ aldaatılmışlık hissi . 3000 tl zarar.
    Siz siz olun HP almayın ve aldırtmayın.

• Arkadaşlar dv9610us modeli HP marka notebookum var.2 gün önce arabayla giderken notebook çantayla beraber yere düştü ve eve gelip açtığımda farkettim ki lcd ekranı belirli bir açıyla tuttuğum zaman görüntü gidiyor ve ekranı biraz oynattığım zaman görüntü geri geliyor.Hİç bir zaman dik açıyla ekrana bakamıyorum.Sanırım bir temassızlık var çözümün nasıl olduğu konusunda hiçbir fikrim yok.Lcd kablosunu mu değiştirmem gerekiyor? Yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsunkul

quote:

Orijinalden alıntı: kadirock3

arkadaşlar pavillion dv6000 kullananlar memnunmudur acaba? ve özelliklerinibulamadım yazarmısınız bana?almamıtavsiye edermisiniz?

tavsiye ederim. yanlız tek sorun. hdd den gelen tıkırtı sesi. bu genel bi kanı. bi çok arkadaşta aynı sorunun olduğunu duydum. oda olmasa 4-4 lük bi seri....

hp'nin rezaleti
    olaya bak. sel felaketinde hasar gören laptobum için KULLANICI HATASI diyorlar. hp düşmanı oldum çıktım,. kalan ömrümü hp aleyhinde reklamlar yaparak geçiricem. bundan böyle heryerde nickim ANTİ HP
  • Merhaba arkadaşlar
    Ben Acer 5520G kullanıyorum. Kendi laptopumda bir sorun yok. Fakat ofiste HP dv9000 kullanıyordum. Ondaki büyük bir sorunu size aktarmak istedim. Tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ofiste dv9000 kullanmaktaydım. Pc yi kapatıp aradan 3-4 saat sonra tekrar açtığım zaman açılmadığını gördüm. Cihazın sadece kasa üzerinde bulunan kolay erişim tuşlarınn mavi ışıkları yanıyor. 20-25 sn. arasında ışıklar sönüp tekrar yanıyor. Ekranda hiçbir ışık belirtisi yok. Boot olmuyor dolayısıyla Windows a da giremiyor. Cihaz açılamadan kendini tekrar başlatarak açılmıyor. Yani elimizde kalmış durumda. Beni en çok düşündüren konu ise laptopun benim tarafımdan kapanıp 3-4 saat sonra yine benim tarafımdan açılmış olması ve ardından bu şekilde bir sorun olması. Yani durduk yere...,

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım war.
  • Selamlar..

Lütfen biri bana yardım etsin..

HP Pavilion dv6000 laptopum var, xp kurdum ama bir türlü ethernet driverini tanıtamıyorum..

İşlemcisi : Amd turion 64 x2 Yurt dışından geldi türkçe çevirttik ama bi ethernet driver kaldı :( Kaç haftadır bulmadım..

Arkasında şöyle yazıyor ,

Product: HP Pavilion dv6500
    s/n: CNF7861SY5
    service : dv6540eg

Lütfen biri yardım etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veson -- 23 Eylül 2009; 13:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaryasar0505

YAŞAR BİR HP MAZLUMUDUR.
    ADI: YAŞAR
    SOYADI: CIVVAN
    Mesleğii : Öğretmen

• Yaşar Eylül 2006 da mesleğinin ilk iki maaş heyecanıyla biriktirdiği 2000 TL ile topkapı vatandan bir dell Notebook aldım.
    • Eve gelir Pc açar açmaz ilk şok. deskop ta cisim sürükleme esnasında çizikler, izler kalıyor.
    • 2. gün soluğu vatan pc müşteri hizmetlerinde alır.
    • Aradan geçen 20 gün den sonra Cihazınız tamir oldu mesajını aldım
    • Cihazı servisten aldıktan sonra eve gldim bi de ne göreyim. Sorun devam ediyor.
    • Durumu izaah ettikten sonra tekrar servise aaldılar.
    • tekrar 20 gün sonra oldu dediler. cihazı alırken serviste kontrol etmek istiyorum dedim. Baktım ki aynı sorun devam ediyor.
    • neyseki sonunda değişim raporu verdiler.
    • Değişimi tercih ve extra 200 tl fazladan vererek kahrolası (2200 tl) HP DV 6187 eu aldım.
    • ilk hafta donma sorunu ile soluğu artık akrabalaşan vatan müşteri hizmetlerine götürür. 20 gün sonra geri alır.
    • bi ay sonra wieriless sorunu ve tekrar servis. Artık vatan müşteri hizzmetlerini hepsini şahıs olarak tanımaya başladım.
    • 6 sonra batry ömrü 10 dakikaya düşer.
    • 1.5 yıl sonra pc donması sebebiyle yetkili servis.
    • Garanti bitimi (2 yıl sonra( ertesi ay içinde anakrt bozuldu.
    • 350 tl ye özel serviste yaptırdım.Pc yi alırken serviste denemek istedim. ( artık tecrübe kazanmışım) Daha servisteyken açılmadı. Yetkili windows çökmüş dedi. Anlayış gösterirek evime döndm. Evime getirdim pc mi baktım ki açılmıyor. Ertesi gün tekrar servis. 2 ay sonra gerçekten yaptılar.
    • tamir sonunda evde kullanırken bi de baktım ki 1 GB olan RAM 512 mgb düşmüş. Hemen telefonla durumu anlatmaya başladım. Neyseeki kabul ettiler. 1 gb ram gönderdiler bana.
    • SON olarak 2 ay sonra tekrar anakart bozuldu.
    • Bu HP PC ile ömür tükendi artık ANAMDAN emdiğim süt burnumdan geldi. Tuttuğum gibi çöpe attım. TAHAMMÜLÜM KALMADI.
    • İyice araştırma yaptıktan sonra vatan PC de en ucuz olan LENOVO 800 tl notebook aldım.
    • 3 yıl önce 2200 tl aldığım hp dv 6187 talihsizliği ile teknolojiye fahiş para vermeme kararı aldım.
    • 800 tl lik lenovo ile şimdi çok mutludur yaşar.

SONUÇ OLARAK : 2 yıl içinde 15 defa servis.+ 500 milyon kargo artı yol parası.+ Moral bozukluğu+ aldaatılmışlık hissi . 3000 tl zarar.
    Siz siz olun HP almayın ve aldırtmayın.

Ben de bir zamanlar Hp kullanıcısıydım, bende servislerde süründüm ama seninki gerçekten tam bir talihsizlik...
    Bende artık teknolojik bir ürün alacağım zaman en az bir hafta araştırma yapıyorum..

• @yasaryasar0505

Aynı şeyleri bundan 1,5 sene önce bende yaşamıştım. Eski mesajlarda var. En sonunda ben para iademi almıştım. HP teknik servisiyle arkadaş olmuştum notebook sayesinde. Hatta 3 gün önce birisi nişanlandı servisten. Bu kadar zaman geçti ama görüyorum ki HP hala aynı HP. İyiki paramı alıp kurtulmuşum Ne yapın ne edin, ama HP almayın! Böyle olmak istemiyorsanız tabii Karar yinede sizin...
  • Hp nin sitesinde vardır, destek kısmından bulabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: veson

Selamlar..

Lütfen biri bana yardım etsin..

HP Pavilion dv6000 laptopum var, xp kurdum ama bir türlü ethernet driverini tanıtamıyorum..

İşlemcisi : Amd turion 64 x2 Yurt dışından geldi türkçe çevirttik ama bi ethernet driver kaldı :( Kaç haftadır bulmadım..

Arkasında şöyle yazıyor ,

Product: HP Pavilion dv6500
    s/n: CNF7861SY5
    service : dv6540eg

Lütfen biri yardım etsin..
  • mrb arkadaşlar.. bende bi pavilion magduruyum galiba.. ben de dv 6148eu modeli var ve anakart sorunu varmış tamiriciye göre..görüntü hiç gelmiyo.tamirci 250$ masraf çıkartıyor ama gördüğüm kadarıyla bu tamirler pek saglıklı olmuyo ve bi yerlerden yine arza veriyor. sizce ben bu bilgisayarı tamir mi ettiriyim yoksa satacak birileri çıkar diye bekleyimmi? başka hiç bi arzası yok 250 $ a değer mi diye düşünüyorum.satacak birileri çıkarmıki artık kurtulsammı hp den...
  • bende hp zedelerdenim

dv6000 laptop hiç açılmıyor üstelik garantiside bitti.araştırmalarım sonucunda anakart veya ekran kartı chipseti arızası olabileceğini zannediyorum.

aynı dert başına gelmiş olan arkadaşlar nasıl bir çözüm buldunuz

2 sene önce 2000 tl verdim şimdi 200 tl ye satmak istemiyorum
  • Hp dv2000 kullanıcısıyım..
    PC biosa girme ekranına kadar gözüküyor sonra çat diye atıyor ve kapanıyor.
    Recovery yapılmıyor basınca siyah ekran geliyor ve bekliyot?
    Sorun ne olabilir donanımsal mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minnik

Hp dv2000 kullanıcısıyım..
    PC biosa girme ekranına kadar gözüküyor sonra çat diye atıyor ve kapanıyor.
    Recovery yapılmıyor basınca siyah ekran geliyor ve bekliyot?
    Sorun ne olabilir donanımsal mıdır?

Fan sorunu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer1990

@yasaryasar0505

Aynı şeyleri bundan 1,5 sene önce bende yaşamıştım. Eski mesajlarda var. En sonunda ben para iademi almıştım. HP teknik servisiyle arkadaş olmuştum notebook sayesinde. Hatta 3 gün önce birisi nişanlandı servisten. Bu kadar zaman geçti ama görüyorum ki HP hala aynı HP. İyiki paramı alıp kurtulmuşum Ne yapın ne edin, ama HP almayın! Böyle olmak istemiyorsanız tabii Karar yinede sizin...

vay ömer1990 :)
    gene demişsin diyeceğini. yazık adamlar satış yapsın bu kadar kötülemeyin.
    şık diye millet gidip alsın :) sonra para iadesi alıp o parayı repoya yatırsın. :D

ah hp ah :)
    sayende 2300 lira para birikmişim oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: omer1990

@yasaryasar0505

madem arkadaş oldun tebrik ettin mi arkadaşını :D

• Laptopumun F8 tuşunun sol kısmı bugün itibariyle nasıl olduysa havaya kalktı.Sağ kulpları ise sağlam ve yerine takılı olarak duruyor.Sonuç itibariyle amuda kalkmış tuş durumu var.Bunu kendim takabilir miyim?Daha önce böyle birşey yaşayanlar varsa nasıl çözdüler?

Daha iyi anlatabileyim diye tuşun halini gösteren bir resim koyuyorum.

• arkadaşlar herkese merhaba bende hp dv6700 notebook var sorunum şu 1 haftadır beni sıkıntıya soktu eskiden oyunlardan çıktıktan sonra masaüstü pixeli pc yi yeniden başlattıktan sonra büyümüyor du yani 800x600 oynuyorsam kapatıp açtıktan sonra 1280 oluyordu yani normal ama artık 600x600 oynarsam pc yi kapatıp açınca 800x600de kalıyor ayarlardan 1280 yapmam gerekiyor niye böyle yapmaya başladı .... ben 250gblık hdd takmıştım geçenlerde hddm yandı ve eski hddsine geri döndüm ondan sonra 1 kerede mavi ekran aldım neler oluyor yaw bilgilendirin daha önce 1 kere bile 1 sorun yapmamıştı
  • Orijinalden alıntı: Ɛnslaved

Laptopumun F8 tuşunun sol kısmı bugün itibariyle nasıl olduysa havaya kalktı.Sağ kulpları ise sağlam ve yerine takılı olarak duruyor.Sonuç itibariyle amuda kalkmış tuş durumu var.Bunu kendim takabilir miyim?Daha önce böyle birşey yaşayanlar varsa nasıl çözdüler?

Pavilliom kullandığım zamanlarda bir kaç kere bendede aynı durum olmustu.
    eger içindeki parcalardan düşen olmadıysa. sende tuşu yerine sertçe bastırarak sokabilirsin.
    kendiliğinden giriyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ɛnslaved

Laptopumun F8 tuşunun sol kısmı bugün itibariyle nasıl olduysa havaya kalktı.Sağ kulpları ise sağlam ve yerine takılı olarak duruyor.Sonuç itibariyle amuda kalkmış tuş durumu var.Bunu kendim takabilir miyim?Daha önce böyle birşey yaşayanlar varsa nasıl çözdüler?

Daha iyi anlatabileyim diye tuşun halini gösteren bir resim koyuyorum.

içiçe giren plastik kalkmış.
    kolaylıkla takılır ;)

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.