Şimdi Ara

Hp pavillion g6 a8m56ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazmış olduğum model laptobu satmak ya da bir android telefon ile takas etmek istiyorum. Cihaza bu gün internet cafede format artıracaktım fakat cafenin sahibi alttaki fanın çalışmadığını ve bilgisayarın kendini kapattığını söyledi ve o yüzden formatı atamamış. Bilgisayarın tuşlarının bazıları çalışmıyor fan değişimi ya da temizliği lazım usblerin 1 tanesi çalışmıyor 1 tanesi yarım çalışıyor. Dün tamirciye götürdüm fan çalışmadığını bilmiyordu adam format + komple klavye değişimi + fan temizliği 150 dedi usb değişimine girmeyip çoğaltıcı veririz dedi. Fan değişimi hariç bu fiyat. Bu makineyi siteye 500 tlye satışa koydum ama aynı zamanda birisi lenovo p1m ile kafa kafaya takas teklif etti. Moto g4 plusı da var ancak üstüne 150 istiyor koca maknineyi verip üstüne para da verip telefon almak mantıklı gelmiyor açıkçası. Makinenin özellikleri şöyle
    Ram 6gb
    Hdd 500 gb
    Ekran kartı amd 2 gb mı neydi sanırım
    Bu özelliklerde bir bilgisayarı kaç paraya satabilirim satmalı mıyım ve bahsettiğim p1m cihazı ile takas etsem mantıklı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etzel45 -- 5 Ağustos 2018; 10:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.