İşlemci : Intel Dual Core İŞLEMCİ HIZI : 2,0 Ghz BELLEK : 2048 MB SABİT DİSK : 120 GB Menşei : İthal Ağırlık : 2,98 kg BLUETOOTH PORTU : Var DVD-WRITER : Lightscribe DVD Writer EKRAN BELLEĞİ : NVIDIA GeForce Go 7400 128MB Ekran boyutu : 15 4" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 1280 x 800 ETHERNET : 10/100 LAN Ethernet Garanti süresi : 2 Yıl Hoparlör : Altec Lansing KIZILÖTESİ PORTU : Yok GRAFİK İŞLEMCİ HAFIZASI : NVIDIA® GeForce Go 7400 BELLEK TİPİ : DDR2 667 MHz MODEL : PAVILLION DV5298EA RE293EA MODEM : 56K Disket Sürücü : Yok EKRAN ÖZELLİĞİ : LCD GRAFİK TİPİ : 128 MB TurboCache İŞLEMCİ TİPİ : Intel Core Duo t2500 KLAVYE/MOUSE : 101 tuş klavye Pil ömrü : 2,5 saat FIREWIRE BAĞLANTI : Var PİL TİPİ : 6 hücreli li-Ion pil TOUCHPAD MOUSE : Var Ses Kartı : 16 bit TV-OUT ÇIKIŞI : Var USB BAĞLANTI ADEDİ : 3 YAZILIM : Microsof Works 8 0
1799 $ Arkadaslar benzer özelliklere sahip toshiba laptop bndan yaklaşık 1200 $ daha pahalı iken(linki yok elimdeki katologtan bakıyorum) bu Hp nasıl bu fiyata oluyor , yoksa bu hpler sorunluda stoklarımı eritmeye çalışıyorlar?
dostum bence camur atmayi birak da fiyat performans acisindan iyi bir secim olabilecegini yaz....ben bu cihazi yeni aldim..
bu dv5298 modeli ve yeni bir model....ben dv5198 modelini aramistim cunku 300 ytl daha ucuzdu ve tek farki harddiskinin 20 gb dusuk olmasiydi yani 100 gb idi...
hp fiyat performans acisindan alinabilecek en iyi markadir.......fiyat fazla olsa trip yaparsiniz dusuk olsa trip yaparsiniz yurdum insani ne diyeyim ...
madem o kadar dusuk geldi 3100 ytl bayil git bu cihazi al ....ne de olsa 3100 ytl cok az para degil mi senin icin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme