Şimdi Ara

HP Photosmart C3180 <<YARDIM>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- Yaklaşık 2 sene kadar oldu alalı ama hiç kutusundan çıkmadı. 1 ay kadardır kullanıyorum. Ama bilgisayara bağladığımda USB Aygıt Tanınmadı hatası çıkıyor. Bu bazen oluşuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

2- Power tuşu ledli. Ve bir işlem olduğunda yada sırada bi sayfa daha varsa yanıp söner. Açıp kapadığımda sanki bilgisayarda yazılı bir dosya varmış gibi kendini kitliyor. Halbuki sırada hiç bir sayfa ve yazılcak bir şey yok. İptal tuşuna çok bastığımda kendine geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

HP Photosmart C3180 <<YARDIM>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fix-eD -- 25 Mart 2010; 0:03:22 >

• a....farklı bir usb kabloyla deneyiniz...

b....şletim sisteminiz nedir..? eğer win 7 filansa hp drivere gidip 32 /64 hangisi ise onu indirip onu deneyiniz...

aklıma gelenler şimdilik bu kadar
  • Usb kablosunda sorun olcağını sanmıyorum. Çünkü 2 adet çıktı içinden. Birinden biri sağlamdır. Usb giriş portundada sorun olcağını düşünmüyorum. Ayrıca XP SP-2 vazgeçilmezim... 32-bit versiyonlarda uyumluluk gösteriyor sanırım. Yazıcıyı görüyor sadece kapatıp açıldığında Usb aygıtı tanınmadı diyor. Zaten sorunlarım üstte yazılmıştır.
  • Yardım eden yok demiyimde soruna çözüm bulan yada bilmeyenler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.