Merhaba Arkadaşlar , İstanbul 'da bir eğitim kurumunda notebook um içinde şahsi eşyalarım (kimlik,Kredi kartı ehliyet vs. ) bulunanan notebbok çantasıyla birlikte çalındı. Polis geldi Bilgisayarın seri numarası , mac adresi, faturası ve güvenlik kamerası kayıtlarıyla beraber tutanak tuttu. Hp nin müşteri hizmetlerini aradım ürün faturasını ve polis tutanağını istediler. Gönderdim fakat yalnızca cihaz servise gelirse bula bilirlermiş. Ürünümde orjinal win 7 pro lisansı , Microsoft Office 2013 , lisanslı Sql Server Managament Studio 2014 yüklüydü . D Sürücü içinde de şahsıma ait proje resimler vs vardı . Acaba bir şekilde bu ürüne ulaşmam mümkün mü ?
Geçmiş olsun. Bulut sunucusuna yedekleme yapsaymışsınız keşke. Şans eseri bir operasyon sırasında yakalanırsa veya o notebook'u birine satar oda servise getirirse ancak o şekilde bulursunuz.
Cihazın bios ve hdd'sine şifre koyarsanız ve çalan kişi onu satarsa satın alan kişinin servise gelme ihtimali artar. Çünkü alan kişi onu kullanamayacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme