Şimdi Ara

HP Probook kullananlar kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
18.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oquzdag

konu çok öksüz kalmış.

z580 kullanıcıları oldukça fazla iken, 4540s ciler çok az. İstanbulda 6 ad. teknoloji markette hiç birinde satılmıyor ondan olabilir mi? :)şu anda sadece netten alınıyor. bende yarın alacağım inş. i5 3210m 2gb 7650m 750gb hdd 6gb ram olanından.
    @Hakan456 dan başka kullanıcı pek yok...

aslında çok vardır ama cihaz kurumsal, bense bireysel

sitelerden de zaten şirketler toplu alıyorlardır.. o pc leride kullanlar sahibi değil şirket malı diye buraya girip dert tasa okuyacaklarını sanmıyorum :) üstelik onların bilgili bir IT teknisyenleri vardır.. bense öğrenciyim vaktim bol diye takılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

konu çok öksüz kalmış.

z580 kullanıcıları oldukça fazla iken, 4540s ciler çok az. İstanbulda 6 ad. teknoloji markette hiç birinde satılmıyor ondan olabilir mi? :)şu anda sadece netten alınıyor. bende yarın alacağım inş. i5 3210m 2gb 7650m 750gb hdd 6gb ram olanından.

sitelerden de zaten şirketler toplu alıyorlardır.. o pc leride kullanlar sahibi değil şirket malı diye buraya girip dert tasa okuyacaklarını sanmıyorum :) üstelik onların bilgili bir IT teknisyenleri vardır.. bense öğrenciyim vaktim bol diye takılıyorum

Yarın teslim alacağım win7 kurarken nasıl bir süreç sıra takip etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

konu çok öksüz kalmış.

Driverler hp nin sitesinde var.. once win7 yi kurarsin ardindan driverleri kurarsin.. onun disin yapilacak birsey yok.. cihazda linux var recovery si alinmiyor cokta onemli degil zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 27 Şubat 2013; 8:35:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

konu çok öksüz kalmış.

Driverler hp nin sitesinde var.. once win7 yi kurarsin ardindan driverleri kurarsin.. onun disin yapilacak birsey yok.. cihazda linux var recovery si alinmiyor cokta onemli degil zaten..

hocam merhaba
    win7 sürücülerini kurarken zorlanıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz? ogdagdelen@hotmail.com msn
    birde lisanslı win7 şartmı?

wifi sürücüleri hangisi :) bir sürü var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada kasa kalitesi gerçekten 10 numara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • msn den ekliyorum şimdi ;)

msn skype olmuş :s ordan ekledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 27 Şubat 2013; 19:44:42 >
  • quote:

bu arada kasa kalitesi gerçekten 10 numara

ordan burdan driver kurma, HP asistanı var kur onu o sana uygun tüm driverları kurar
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

quote:

bu arada kasa kalitesi gerçekten 10 numara

ordan burdan driver kurma, HP asistanı var kur onu o sana uygun tüm driverları kurar

doğru ama fazla stabil değil.. ayrı ayrı kursa daha iyi olur ve dvd ye yazdırır her formatta indirme gereği duymaz..
  • @Hakan456,

O zaman bu linkten yedek alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 28 Şubat 2013; 10:50:43 >
  • ekran kartı driverlerini amd ve intelden kurmak çok daha mantıklı.. hp nin sitesindeki driver çok eski..

bu arada wireless kartlarınızın markası nedir? bende intel 2230 diye bir kart var.. wireless i Allah var yukarda mükemmel çekiyor ama bluetooth aygıt ekleyince bluetooth çevre aygıtı ve sarı soru işareti çıkartıyor.. eski asus pc de qualcomm atheros vardı.. yine wifi ve bluetooth birleşikti ama neyi bağlasam tüm driverlerini buluyordu :s

bu intel kartın tek faydası tv ye kablosuz bağlanması ama bizim evdeki uyumlu değil arkadaşın evinde lg var çok güzel bağlandı hdmı kablo olmadan 3d 1080p filmi çok güzel izledik..
  • quote:

ekran kartı driverlerini amd ve intelden kurmak çok daha mantıklı.. hp nin sitesindeki driver çok eski..

bu arada wireless kartlarınızın markası nedir? bende intel 2230 diye bir kart var.. wireless i Allah var yukarda mükemmel çekiyor ama bluetooth aygıt ekleyince bluetooth çevre aygıtı ve sarı soru işareti çıkartıyor.. eski asus pc de qualcomm atheros vardı.. yine wifi ve bluetooth birleşikti ama neyi bağlasam tüm driverlerini buluyordu :s

bu intel kartın tek faydası tv ye kablosuz bağlanması ama bizim evdeki uyumlu değil arkadaşın evinde lg var çok güzel bağlandı hdmı kablo olmadan 3d 1080p filmi çok güzel izledik..

iyibir özellikmiş. oyunda oynanır o kadar hızlı ise.
    Benim kablosuz özelikli philips hmp5000 mediplayer var onla iletişim kurup tv ye görüntüyü aktarabilirim, sanırım.

dün farcry3 yükledim 1080p de kalite mediumda oldukça akıcı oynadım. iyiki almışım dedim. Ancak oyun esnasında fan çıkışı tabiki ısınıyor.

• quote:

quote:

ekran kartı driverlerini amd ve intelden kurmak çok daha mantıklı.. hp nin sitesindeki driver çok eski..

iyibir özellikmiş. oyunda oynanır o kadar hızlı ise.
    Benim kablosuz özelikli philips hmp5000 mediplayer var onla iletişim kurup tv ye görüntüyü aktarabilirim, sanırım.

dün farcry3 yükledim 1080p de kalite mediumda oldukça akıcı oynadım. iyiki almışım dedim. Ancak oyun esnasında fan çıkışı tabiki ısınıyor.

"oyunda ısınmayan pc" diye birşey daha icat edilmedi :)

widi ye gelince onun için sadece lg tv gerekiyormuş ya da netgear ve casper in widi adaptörü varmış.. tv mizde wireless var ama ağdan yapılan dlna tarzı bir paylaşım protokolü değil bu.. arada modem olmadan direk görüyor.. tv nin lg smart tv olması şart ne yazıkki ya da dediğim adaptör alınmalı..

bu arada her modelde intel markalı wifi yok.. bir arkadaşımda railink wifi var.. onda widi olmuyor..

edit: pc den daha fazla zevk almak için kesinlikle ssd öneririm.. windows açılışı 5sn :s 750gb hdd yi de harici yaptım.. şimdi ram düşünüorum 12gb yeter. film düzenleme işleriyle uğraşıyorum.. ama oyun ve günlük kullanım için 6gb fazlasıyla yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 28 Şubat 2013; 19:31:18 >

• yeni f40 biosu çıkmıştır.. uyku ve hybrid uyku modlarındaki aksaklık giderilmiş.. pc uykuya geçmiyordu.. çok güzel olmuş :)
  • quote:

yeni f40 biosu çıkmıştır.. uyku ve hybrid uyku modlarındaki aksaklık giderilmiş.. pc uykuya geçmiyordu.. çok güzel olmuş :)

hocam amd nin driver siteside hd7650m olark değilde 7500/7600 dseries şeklinde catalyst 13.2 yükledim aygıt yönetisinde 7650m yazmıyor artık hp nin driverinda yazıyordu
  • quote:

quote:

yeni f40 biosu çıkmıştır.. uyku ve hybrid uyku modlarındaki aksaklık giderilmiş.. pc uykuya geçmiyordu.. çok güzel olmuş :)

hocam amd nin driver siteside hd7650m olark değilde 7500/7600 dseries şeklinde catalyst 13.2 yükledim aygıt yönetisinde 7650m yazmıyor artık hp nin driverinda yazıyordu

önemli olan performans :) 13.2 super bır drıver ;) yazıya takılmayın bende de oyle yazıyor
  • quote:

quote:

quote:

önemli olan performans :) 13.2 super bır drıver ;) yazıya takılmayın bende de oyle yazıyor

farcry3 de save edemiyorum ne yaptıysam olmadı? siz oynadınız mı?

• Oyunun kurulu olduğu klasöre girin ve orbit_api adlı belgeyi açın. Açılan belgede GameId'yi 205930 olarak değiştirin. Sorun ortadan kalkacaktır.

Örnek:

Eski orbit_api
    [Orbit]
    GameId = 24

Düzelttiğimiz orbit_api
    [Orbit]
    GameId = 205930

Not: Skidrow crack kullananlar bu işlemleri Skidrow.ini adlı belgede yapsınlar!

Denenmiştir. Sorun %100 ortadan kalkıyor.

ALINTIDIR

demişler.. updatesini edip yeni ilaçla deneyin derim.. bende bir sorun yok ;)
  • quote:

Oyunun kurulu olduğu klasöre girin ve orbit_api adlı belgeyi açın. Açılan belgede GameId'yi 205930 olarak değiştirin. Sorun ortadan kalkacaktır.

Örnek:

Eski orbit_api
    [Orbit]
    GameId = 24

Düzelttiğimiz orbit_api
    [Orbit]
    GameId = 205930

Not: Skidrow crack kullananlar bu işlemleri Skidrow.ini adlı belgede yapsınlar!

Denenmiştir. Sorun %100 ortadan kalkıyor.

ALINTIDIR

demişler.. updatesini edip yeni ilaçla deneyin derim.. bende bir sorun yok ;)

hepsini yaptım olmadı :)
  • quote:

hocam ayrıntılı bir anlatırmısın nerden indircez? nasıl yüklicez. Aynı sorun bendede var.
  • quote:

quote:

hocam ayrıntılı bir anlatırmısın nerden indircez? nasıl yüklicez. Aynı sorun bendede var.

pc uykuya girmiyor değil mi.. bunun çözümünü hp ye sordum bulamadılar ama sorun bendeymiş

dik kafalılık edip güncel driver kullanacam diye her 2 ekran kartının driverini de kendi sitelerinden indirmiştim ancak hp ninkini kullanmak gerekiyormuş..

tabiki önce yeni bios sonra hp nin sitesindeki driver.. sadece amd olan 400mb küsürlüğü kurmalıyız çünkü ordaki 150mb lik inteli kuruncada uykuya geçmiyor :s

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5229459&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5229455&swEnvOID=4132&taskId=135&swLang=38

HP Notebook System BIOS Update ve AMD Video Driver and Control Panel yanındaki downloada basın insinler.. kurma işlem ekran kartınınki basit ama bios için bir usb bellek şart.. ne olur ne olmaz diye yedek biosu bu belleğe yazıyor..antivirüs,msn ve arkadaki diğer tüm programlar kapalı olsun ve yüklenirken hiç elinizi sürmeyin pc ye yeter :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.