Şimdi Ara

HP Probook kullananlar kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
18.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertemli

1.199 TL - (100 TL Worldpuan Hediye!)
    HP H5J79EA 4540S İ5/6GB/2GB/750GB/15,6\LİNUX
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/hp-nb-h5j79ea-i5-6gb-2gb-750gb-15-6-linux-85317311

ohşşş indirime bak bir world kartım olmadı gitti :(

• "100 tl Maxımum puan hediye" oldu...
  • 100 tl hediye çeki iyimiş
  • Benim hiç kartım yok sen ona bak :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Benim hiç kartım yok sen ona bak :(

aman yaww boşver hiç bulaşma.. kanun var yıllık ücret alınması yasak diye hala ısrarla alıyorlar dilekçe yazdım geri vermeyeceğiz dediler.. neyseki sonradan 10tl maxipuan attılar 10tl si onlarda kaldı dedim lanet gelsin :)

ama yinede içlerinde en sıcak bulduğum banka işbankası..
  • probook 15.6 inch olanını almayı dusunuyorum satmayı dusunen varsa ılgılenebilirim ve adaptoru ile ilgili bir resim yukleyebilirmi biri adaptor boyutu nekadar onu anlamak icin.
  • 4340s h5h80ea modelini aldım... almamın nedeni: 13.3' ekran boyutlular arasında fiyat açısından çok iyi olması ve diğer 13.3'lere göre işlemcisinin yüksek olması.

Notebook satan mağazalarda benzer özelliklerde başka markaları 2000 tl civarında fiyatlarla gördüm.(çoğu ultrabook olmak üzere 13.3'-14 inch olanlar arasında tabi ki)

Fan sorunu yaşar mıyım, uyku modu sorunu endişelerim vardı önceki yorumlardan bende öyle bir şey olmadı. (Windows 7 Ultimate)

Isınma diye bir sorunu yok. Fan ayarlarında bios tan: "fişte iken fan ı sürekli çalıştır" sekmesini kaldırdım.

Sitesinden tüm driverları bulabilirsiniz. Hepsi sorunsuz çalışıyor. Bu konuda zaman kaybetmek istemiyorsanız HP SUPPORT ASISTANT çok yardımcı olacaktır.

Sitede özellikle ağ sürücülerinden uygun olanı bulmak biraz zor oluyor en başta, yada ben zorlandım bilmiyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: saiguinu

4340s h5h80ea modelini aldım... almamın nedeni: 13.3' ekran boyutlular arasında fiyat açısından çok iyi olması ve diğer 13.3'lere göre işlemcisinin yüksek olması.

Notebook satan mağazalarda benzer özelliklerde başka markaları 2000 tl civarında fiyatlarla gördüm.(çoğu ultrabook olmak üzere 13.3'-14 inch olanlar arasında tabi ki)

Fan sorunu yaşar mıyım, uyku modu sorunu endişelerim vardı önceki yorumlardan bende öyle bir şey olmadı. (Windows 7 Ultimate)

Isınma diye bir sorunu yok. Fan ayarlarında bios tan: "fişte iken fan ı sürekli çalıştır" sekmesini kaldırdım.

Sitesinden tüm driverları bulabilirsiniz. Hepsi sorunsuz çalışıyor. Bu konuda zaman kaybetmek istemiyorsanız HP SUPPORT ASISTANT çok yardımcı olacaktır.

Sitede özellikle ağ sürücülerinden uygun olanı bulmak biraz zor oluyor en başta, yada ben zorlandım bilmiyorum:)

hayırlı olsun
    link var mı?

• Teşekkür ederim.

link derken? Google a yazıp bulabilirsiniz. HP PROBOOK 4340S H5H80EA modeli.

hızlıal da 1450 civarı bir fiyata satılmakta. ben biraz daha ucuza hp sitesindeki yetkili servisten aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saiguinu

4340s h5h80ea modelini aldım... almamın nedeni: 13.3' ekran boyutlular arasında fiyat açısından çok iyi olması ve diğer 13.3'lere göre işlemcisinin yüksek olması.

o uyku problemi daha güncel olan amd driverinden kaynaklanıyordu.. hp nin sitesindekini kurunca sorun kalmadı.. hem güncel driveri kurmanın yolunu da buldum uyku problemsiz.. şu an İsveç (ya da İsviçre neyse işte her neyse :D ) saati gibi

• biostan fan hızını falan nasıl ayarlıyoruz veya otomatik yapmayı veya manuel hale getirmeyi?
    işlemci hız ayarlarında oynama şanşımız var mı?
    veya pcyi hızlandıracak bir iki ayar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

biostan fan hızını falan nasıl ayarlıyoruz veya otomatik yapmayı veya manuel hale getirmeyi?
    işlemci hız ayarlarında oynama şanşımız var mı?
    veya pcyi hızlandıracak bir iki ayar ?

biosta sadece adaptör takılıyken fanı hızlandırma var.. intel speedstepi kapatma ayarı görmedim ama varsa şayet onu kapalı yaparsan işlemci full çalışır ;) windowsun pil ayarında da işlemciyi düşürme ve pili uatma var ama ek performans katacak ayar yok overclock gibi..

hızlandırmak istiyorsan en iyisi ssd
  • Arkadaşlar, selam.
    5320m'im var kullandığım satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa pm atabilir.
  • arkadaşlar ben 4540s i7 modelini aldım linux olarak geldi orjinal windows 7 kurdum sitesindeki driverler uyum sağlamıyor ayrıca parmak izi okuyucusunuda driveri yüklü olmasına ragmen programı olmadıgı için çalıştıramadım bana yardımcı olurmusunuz
  • Yeni güncelemeleri buradan kontrol edebilirsiniz... ...SİTE...
  • hp nin suruculeri hep eski.. bir iki klavye,dusme sensoru vs gibi kendi parcalari haric;

ekran karti,wifi ve chipaeti intelin sitesinden

diger ekran kartini amd den

touchpadi synptics mi neyse ordan :)

kablolu agi realtekten indiriyorum..

su an pc mle iyi anlasiyoruz..farcry i bir tik alt ayarlarda oynuyorum cogu seyde high da.. 1.200 e harbi bedava almisiz zamaninda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dizüstü bilgisayarımı yenileme arifesindeyim bayadır araştırıyorum, Probooklar fiyat/performans açısından çok iyi duruyor.

Netten gördüğüm kadarıyla Mayıs ayı gibi 450 serisi çıkmış. Yurtdışı incelemeleri okudum baya iyi yorumlar var. Hatta HP TR sitesinde de var ama henüz satan yer yok. Acaba Türkiye'ye gelişi ne kadar sürer. Sizce beklenir mi yoksa 4540s alınır mı?

http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5359405#!tab=features
  • Bilgisayarın rahatlaması için ''windows özelliklerini aç veya kapat'' hangilerini kapatmamız gerek?
    Win Ultimate kullanıyorum...
  • 4540s kullanıyorum windows 8 olarak geldi 7 ye nasıl geçebilirim?
  • Win7 dvd sini takip direk kur bir sorun olmaz ;) ben freedoslu almistim.. tum sistemleri denedim win8 daha performansli ;) ssd de takarsan vw beetleden mb sls ye binmis gibi olursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.