Şimdi Ara

HP Probook kullananlar kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
18.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saiguinu

quote:

Orijinalden alıntı: regedit_2

Saın probook kullananlar klübü üyeleri
    http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5229455#!tab=features

hp probook 4540s ürününü gerçekten tavsiye edermsiniz. iş yerinde sunum ve işyerlerimini evraklarını hazırlamada kullanacağım genelde sadece iş içinönerirmsiniz yarına kadar cevap lütfen fiyat 1200

saygılarımla

sadece model olarak sorduğuna göre kasa sağlamlığı olarak soruyorsun sanırım.
    Sağlamlık konusunda bana göre en güven veren modeller arasında hp probook serisi.
    1200 tl de güzel fiyat i5 işlemci ise kaçırma derim.

yok işlemci i3 bide ulltrabook önermişsiniz o nedir farkı nedir dizüstünden

• Yeni güncellemeler var kontrol edin...
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    İyi günler sanırım probook kullanıcısınız. bende hp probook 450 serisinden i5 4200m ati 8750 750 gb özelliğinde bi notebokk almak istiyorum.
    yalnız kafa takılan bi kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
    1. bu notebookların fanı nasıl? sessizmi? bazı yerlerde sürekli çalıştığı yazıyor (en basit işlemlerde bile) bu genel bir sorun mu bu seri notebooklar için?
    2. ısınma sorunu varmı diğer hp notebooklar gibi?
    3. oyun performansı nasıl ve oynarken çok ısınıyormu?
    4. ben bireysel kullanıcıyım yani bu laptopu oyun içinde kullanacağım crysis3, battelfield 3-4 need for speed 2012 gibi oyunları oynamayı düşünüyorum ve genelde bu oyunları saatlerce oynuyorum. acaba bu laptop bu oyunları saatlerce oynadığımda ısınma sessli fan gibi sorunları cıkartırmı?
    Şimdiden teşekkürler
  • Probook 4530s kullanıyorum bende bir sıkıntı yok zaten benim bilgisayar öyle güçlü falan değil :) fakat bende hiç bir sıkıntı yok çok rahat ve bence süper HP aldığım için çok mutluyum. bu serinin güçlü modellerine bak bence pişman olmazsın rahat ol .)
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende zaten iyi sayılabilecek bi modlle ilgileniyorum.
    HP ProBook 450 E9Y39EA bu modelle aklıma dediğim gibi yukarıda sorduğum sorular takıldı.
    özellikle sürekli çalışan fan beni rahatsız ediyor şayet böyle bi sorunu yoksa özellik olarak iyi laptopa benziyor
    abi ısınma sesli fan gibi sorunları yoksa:)
  • Bende bazı DVDleri açmıyor - görmüyor bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?
  • azerican A kullanıcısına yanıt
    HP Probook E9Y38EA 'yı aldın mı? yorumların var mı?
  • DavidPozar D kullanıcısına yanıt
    Selam ben yukarıdaki modeli değilde E9Y38EA modelle farkı freedos olan E9Y39EA modelini aldım.
    ama hardiskinde sorun olduğu için geri gönderdim ve yenisi geldi oda aynı daha sonra yenisi geldi oda aynı sorun toplamda 3 laptopu geri gönderdim
    şimdi firmadan haber bekliyorum değişim onayı için.
    Sorun neydi dersen hardiskten sanki kafa vuruyormuş gibi ses geliyordu ilk gönderdiğime zaten hp değişim onayı vermişti ikincisinde firma kendisi bekletmeden değiştirdi (teknomarketim.com).
    Bu arada hardiski toshiba ve piyasada 150 tl civarında satılıyor.
    ekran kartı windowsta 6.7 alıyor işlemci 7.2 fan sürekli çalışıyor ama biosta bi ayar var onu yaparsan sürekli değilde gerektiğinde çalışıyor.
    ısınma sorunu yok
    oyun oynadığında fan baya sıcak hava üflüyor onun dışında ısınmaya rastlamadım ama alet bende hep bir gün kaldı ve 4-5 saat sürekli kullandım diriverlerini falan kurdum oyun kurdum denedim
    ama hardisk sesi nedense bana gelenlerde hep aynı çıkınca geri yollamak zorunda kaldım.
    neden sürekli aynı laptopu istediğimi sorarsan; ben 1 ay önce 1510 tlye aldım ve bu fiyata bu özellikte güncel işlemcili ve ortalama bir 128 bit ekran kartlı laptop artık yok doların yükselmesi nedeniyle
    Ekranı mat ekran, ince zaten resimlerden görebilirsin.
    bir diğer iyi yanı ise alt kapağında vida yok yükseltmek istersen çok basit sadece bir kapak var onuda akünün orda kaydırmalı iki düğme var aynı anda yana çekince açılıyor
    ayrıca benim aldığım E9Y39EA modelinde parmak izi okuyucu yok ve dvd sürücüsü biraz fazla sesli çalışıyor.
    Benim söyleyebileceklerim bunlar
    sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım @DavidPozar

• selam bu pc yi ben de suan 1499tl ye almayı düşünüyorum. elinizde bu pc mi var suan durum nedir bilgi verebilirmisiniz
  • selam arkadaşlar ben hp probook 450 yi aldım 1499t ye. güzel pc fakat kulak tırmalayan bi cızırtı geliyor sürekli normalmi ne yapmam lazım. servise yollasammı?
  • tillabi T kullanıcısına yanıt
    cızırtı nerden geliyor? hardiskten ise sanki kafa vuruyormuş gibi aldığın yerden değiştirmesini isteyebilirsin ben yukarıda da yazdığım gibi üç tane aldım ve üçüde aynı probleme sahipti aldığım yere geri gönderdim ve üçünede değişim onayı verildi yani sorun olduğu kabul edildi.
    yok fan sesinden bahsediyorsan yukarıda da yazdığım gibi fan sürekli dönüyor biosta bi ayar var ordan sürekli çalışmasın diye ayarlayabilirsin fazla işlem yapmayınca daha az dönüyor fan.
  • cevap ıcın saol.ses hard dıskten gelıyor. Degısım ıcın servıs onayı sart dedı. Servıse gonderceklermıs. sen 3tane degıstın son aldıgından da mı ses gelıyor. Son kı durum nedır sen de kı pc de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tillabi T kullanıcısına yanıt
    değişim onayı verilmiş (toplamda 3 laptop)ve firmaya yani teknomarketime değiştirilen laptopların yenisini yollamış ana dağıtıcı firma arena bilgisayar yarın ellerinde ollacak bende yarın onlara ya yenisi yollayın diyicem yada başka bi tane model seçip farkını vericem yada para iadesi açıkcası para iadesi hem uzun sürecek hemde ben alırken 1500 tl ye aldığım laptop şimdi dolar nedeniyle olmuş 1630 tl yaani param o günden bugüne 130 tl erimiş.
    bende şuan için bu özelliklerde bu fiyatlarda başka bi laptop bulamıyorum sanırım yenisini (yani 4.sünü) istiyicem bozuk cıkarsada bi süre bekleyip servise göndericem hardiski değiştirsinler diye sanırım bu serinin hardisklerinde sorun var
  • Hayir beyler hdd de sikinti yok.. hitachi hdd ler boyle calisiyor.. tak tuk cat pat ediyor.. en temizi ssd ye gecmek.. zaten pc n8n potansiyeli de oyle ortaya cikiyor.. bende 750gb hitachiyle geldi.. bunu harici hdd yaptim sesi solugu kesildi.. pc ye de 128gb kingston taktim hyper x 3k..

benim pc 4540s..

• Hocam yukarıda da belirtim gibi hdd toshiba ve hatta piyasada 150 tl civarında satılıyor. Açıkcası olayı cözemedim aynı seri 4 sıfır laptop hepsi sıfır aynı sorun.
    ve kendi aldıklarım 3 laptopada değişim onayı verildi. bu kadar tesadüf de fazla sanırım:)
    Ama ne yazıktır ki günlerdir alternatif arıyorum benzer özelliklerde yakın fiyatlarda bulamıyorum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: azerican

Hocam yukarıda da belirtim gibi hdd toshiba ve hatta piyasada 150 tl civarında satılıyor. Açıkcası olayı cözemedim aynı seri 4 sıfır laptop hepsi sıfır aynı sorun.
    ve kendi aldıklarım 3 laptopada değişim onayı verildi. bu kadar tesadüf de fazla sanırım:)
    Ama ne yazıktır ki günlerdir alternatif arıyorum benzer özelliklerde yakın fiyatlarda bulamıyorum:(

Ssd almani oneririm..garantuyi bozmaz bozar diyene itibar etme..hatta ben dvdrw yi sokup oraya hp upgrade by dvd to hdd aparati taktim..onun icinde de hitachi var.. nedense orda hic sesi solugu cikmadan calisiyor :D icine film muzik resim atiyorum..ssd de de program ve isletim sistemi var.. i5 in gucu anca o zaman ortaya cikiyor sistem performansi artiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: azerican

Selam ben yukarıdaki modeli değilde E9Y38EA modelle farkı freedos olan E9Y39EA modelini aldım.
    ama hardiskinde sorun olduğu için geri gönderdim ve yenisi geldi oda aynı daha sonra yenisi geldi oda aynı sorun toplamda 3 laptopu geri gönderdim
    şimdi firmadan haber bekliyorum değişim onayı için.
    Sorun neydi dersen hardiskten sanki kafa vuruyormuş gibi ses geliyordu ilk gönderdiğime zaten hp değişim onayı vermişti ikincisinde firma kendisi bekletmeden değiştirdi (teknomarketim.com).
    Bu arada hardiski toshiba ve piyasada 150 tl civarında satılıyor.
    ekran kartı windowsta 6.7 alıyor işlemci 7.2 fan sürekli çalışıyor ama biosta bi ayar var onu yaparsan sürekli değilde gerektiğinde çalışıyor.
    ısınma sorunu yok
    oyun oynadığında fan baya sıcak hava üflüyor onun dışında ısınmaya rastlamadım ama alet bende hep bir gün kaldı ve 4-5 saat sürekli kullandım diriverlerini falan kurdum oyun kurdum denedim
    ama hardisk sesi nedense bana gelenlerde hep aynı çıkınca geri yollamak zorunda kaldım.
    neden sürekli aynı laptopu istediğimi sorarsan; ben 1 ay önce 1510 tlye aldım ve bu fiyata bu özellikte güncel işlemcili ve ortalama bir 128 bit ekran kartlı laptop artık yok doların yükselmesi nedeniyle
    Ekranı mat ekran, ince zaten resimlerden görebilirsin.
    bir diğer iyi yanı ise alt kapağında vida yok yükseltmek istersen çok basit sadece bir kapak var onuda akünün orda kaydırmalı iki düğme var aynı anda yana çekince açılıyor
    ayrıca benim aldığım E9Y39EA modelinde parmak izi okuyucu yok ve dvd sürücüsü biraz fazla sesli çalışıyor.
    Benim söyleyebileceklerim bunlar
    sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım @DavidPozar

yorumların için çok teşekkür ederim. bu fiyat bandında alabileceğimiz iyi işlemci ve ekran kartı varsa mutlaka bi tarafından kısmışlardır diye düşünüyordum. demek ki harddisk biraz dandikmiş. yorumlarından sonra erbar'dan dell siparişi verdim

• simdi hard diski değişsek sorun kalkıyormu? tam anlıyamadım orayı?

pc yi götürdüm aldıgım yere, kücükken hastalanırda doktora gıdınce agrımız sızımız gecer ya aynen oyle oldu goturdum ses seda yok çıt çıkmadı pc den eve geldım tekrar basladı. ıkı gunde orda kaldı. sımdı aldım aynı sorun devam edıyor. gıcık bı cızırtı geçmıyor da kafa utuluyor resmen....
  • hocam şimdi demek istediğin bu harddiski sökuyormuyuz. ozaman ses soluk kesılır dıyorsun.

ben laptopualdıgım yere goturdum ıkı gun kaldı. yanlız cocukken hasta olurduk doktora gıderdıkte hıcbıseyımımz kalmazdıya aynen oyle oldu orda hıc ses cıkmadı anlamadım. sımdı aldım eve geldım cızırtıdan basım agrıdı ıkı dakkada.

@azerican
  • quote:

Orijinalden alıntı: tillabi

hocam şimdi demek istediğin bu harddiski sökuyormuyuz. ozaman ses soluk kesılır dıyorsun.

ben laptopualdıgım yere goturdum ıkı gun kaldı. yanlız cocukken hasta olurduk doktora gıderdıkte hıcbıseyımımz kalmazdıya aynen oyle oldu orda hıc ses cıkmadı anlamadım. sımdı aldım eve geldım cızırtıdan basım agrıdı ıkı dakkada.

@azerican

Ayne hdd yi sokuyoruz ssd yi takiyoruz.. sana tavsiyem tornavidanin basina pamuk tak ki vidalara zarar gelmesin.. ne olur ne olmaz..hassas bir iscilik yaptim anlasilmiyor..

bu arada garantinizi yeniletin..hp ye fatura ve kutunun fotografini atin duzeltsinler.. garanti durumunu ogrenmek icin hp support asistan uygulamasini indirin.. garanti suresi orda yaziyor.. net gerekli ama ;)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.