Şimdi Ara

HP Probook kullananlar kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
18.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

Orijinalden alıntı: tillabi

hocam şimdi demek istediğin bu harddiski sökuyormuyuz. ozaman ses soluk kesılır dıyorsun.

ben laptopualdıgım yere goturdum ıkı gun kaldı. yanlız cocukken hasta olurduk doktora gıderdıkte hıcbıseyımımz kalmazdıya aynen oyle oldu orda hıc ses cıkmadı anlamadım. sımdı aldım eve geldım cızırtıdan basım agrıdı ıkı dakkada.

@azerican

Ayne hdd yi sokuyoruz ssd yi takiyoruz.. sana tavsiyem tornavidanin basina pamuk tak ki vidalara zarar gelmesin.. ne olur ne olmaz..hassas bir iscilik yaptim anlasilmiyor..

bu arada garantinizi yeniletin..hp ye fatura ve kutunun fotografini atin duzeltsinler.. garanti durumunu ogrenmek icin hp support asistan uygulamasini indirin.. garanti suresi orda yaziyor.. net gerekli ama ;)

dostum bu ssd lerde cok pahalıymıs. sen bu ısı yaptınmı. simdi nasıl bı yol ızlemek gerekıyor. benım pc hp probook 450 g1

• azerican A kullanıcısına yanıt
    dostum buna yeni bi hdd hard dısk alıp servıse gondersem taktırabılırmıyım....
  • quote:

quote:

quote:

hocam şimdi demek istediğin bu harddiski sökuyormuyuz. ozaman ses soluk kesılır dıyorsun.

ben laptopualdıgım yere goturdum ıkı gun kaldı. yanlız cocukken hasta olurduk doktora gıderdıkte hıcbıseyımımz kalmazdıya aynen oyle oldu orda hıc ses cıkmadı anlamadım. sımdı aldım eve geldım cızırtıdan basım agrıdı ıkı dakkada.

@azerican

Ayne hdd yi sokuyoruz ssd yi takiyoruz.. sana tavsiyem tornavidanin basina pamuk tak ki vidalara zarar gelmesin.. ne olur ne olmaz..hassas bir iscilik yaptim anlasilmiyor..

bu arada garantinizi yeniletin..hp ye fatura ve kutunun fotografini atin duzeltsinler.. garanti durumunu ogrenmek icin hp support asistan uygulamasini indirin.. garanti suresi orda yaziyor.. net gerekli ama ;)

dostum bu ssd lerde cok pahalıymıs. sen bu ısı yaptınmı. simdi nasıl bı yol ızlemek gerekıyor. benım pc hp probook 450 g1

Yaptim tabiki.. ss atarim.. ilk basta ssd alman lazim gerisi corap sokugu gibi geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saiguinu

4340s h5h80ea modelini aldım... almamın nedeni: 13.3' ekran boyutlular arasında fiyat açısından çok iyi olması ve diğer 13.3'lere göre işlemcisinin yüksek olması.

Notebook satan mağazalarda benzer özelliklerde başka markaları 2000 tl civarında fiyatlarla gördüm.(çoğu ultrabook olmak üzere 13.3'-14 inch olanlar arasında tabi ki)

Fan sorunu yaşar mıyım, uyku modu sorunu endişelerim vardı önceki yorumlardan bende öyle bir şey olmadı. (Windows 7 Ultimate)

Isınma diye bir sorunu yok. Fan ayarlarında bios tan: "fişte iken fan ı sürekli çalıştır" sekmesini kaldırdım.

Sitesinden tüm driverları bulabilirsiniz. Hepsi sorunsuz çalışıyor. Bu konuda zaman kaybetmek istemiyorsanız HP SUPPORT ASISTANT çok yardımcı olacaktır.

Sitede özellikle ağ sürücülerinden uygun olanı bulmak biraz zor oluyor en başta, yada ben zorlandım bilmiyorum:)

o uyku problemi daha güncel olan amd driverinden kaynaklanıyordu.. hp nin sitesindekini kurunca sorun kalmadı.. hem güncel driveri kurmanın yolunu da buldum uyku problemsiz.. şu an İsveç (ya da İsviçre neyse işte her neyse :D ) saati gibi

Hocam şu driverlar konusunda bilgi vermen mümkünmü. Aldığım günden beri driverlar yüzünden bir türlü cihazdan performans alamadım. Bazen 2-3 sn'lik takılmalar oluyor. Zaten AMD ekran kartı hiç devreye girmiyor. Uyku'ya geçmiyor makina. Cihaz eski laptoptan daha verimsiz şuanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

quote:

quote:

4340s h5h80ea modelini aldım... almamın nedeni: 13.3' ekran boyutlular arasında fiyat açısından çok iyi olması ve diğer 13.3'lere göre işlemcisinin yüksek olması.

Notebook satan mağazalarda benzer özelliklerde başka markaları 2000 tl civarında fiyatlarla gördüm.(çoğu ultrabook olmak üzere 13.3'-14 inch olanlar arasında tabi ki)

Fan sorunu yaşar mıyım, uyku modu sorunu endişelerim vardı önceki yorumlardan bende öyle bir şey olmadı. (Windows 7 Ultimate)

Isınma diye bir sorunu yok. Fan ayarlarında bios tan: "fişte iken fan ı sürekli çalıştır" sekmesini kaldırdım.

Sitesinden tüm driverları bulabilirsiniz. Hepsi sorunsuz çalışıyor. Bu konuda zaman kaybetmek istemiyorsanız HP SUPPORT ASISTANT çok yardımcı olacaktır.

Sitede özellikle ağ sürücülerinden uygun olanı bulmak biraz zor oluyor en başta, yada ben zorlandım bilmiyorum:)

o uyku problemi daha güncel olan amd driverinden kaynaklanıyordu.. hp nin sitesindekini kurunca sorun kalmadı.. hem güncel driveri kurmanın yolunu da buldum uyku problemsiz.. şu an İsveç (ya da İsviçre neyse işte her neyse :D ) saati gibi

Hocam şu driverlar konusunda bilgi vermen mümkünmü. Aldığım günden beri driverlar yüzünden bir türlü cihazdan performans alamadım. Bazen 2-3 sn'lik takılmalar oluyor. Zaten AMD ekran kartı hiç devreye girmiyor. Uyku'ya geçmiyor makina. Cihaz eski laptoptan daha verimsiz şuanda.

uyku problemsiz performans arttırma windows 7 de oluyor..windows 8.1 de yine uykuya girmiyor ve reset atıyor..

temiz olsun diye format sonrasında yapmanızı öneririm..

1) intelin sitesinden hd4000 in son sürümünü indirip kurun

2) amd nin sitesindeki en yeni beta sürücüyü indirin en son 14.2 vardı..

3) amd den inen 300mb ye yakın olan programa tıklayın program dosyaları çıkarsın sonra kurulum ekranı gelecek.

4) ama biz kurmayacağız ve iptal diyip o ekranı kapatacağız..

5) aygıt yöneticisine girip intel kartın altındaki standart vga bağdaştırıcısına sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir, sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara, bilgisayardaki aygıt sürücülerinden birini seçmeme izin ver, disketi var seçeneğini seçip amd nin programının çıkarttığı dosyalardan,

emin olmamakla birlikte yolu yazayım.. c:amd/amd_catalyst_mobility_14.2/package/driver/display

ordan .ini dosyasını gösterip kurun 7500m/7600m series olacak..

• Bu fiyata gore bu urun nasip arkadaşlar kronik bir sorunu falan varmidir
    http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-probook-e9y39ea-450-notebook-pmu294007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrossOver55 -- 11 Nisan 2014; 21:05:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

quote:

quote:

uyku problemsiz performans arttırma windows 7 de oluyor..windows 8.1 de yine uykuya girmiyor ve reset atıyor..

temiz olsun diye format sonrasında yapmanızı öneririm..

1) intelin sitesinden hd4000 in son sürümünü indirip kurun

2) amd nin sitesindeki en yeni beta sürücüyü indirin en son 14.2 vardı..

3) amd den inen 300mb ye yakın olan programa tıklayın program dosyaları çıkarsın sonra kurulum ekranı gelecek.

4) ama biz kurmayacağız ve iptal diyip o ekranı kapatacağız..

5) aygıt yöneticisine girip intel kartın altındaki standart vga bağdaştırıcısına sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir, sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara, bilgisayardaki aygıt sürücülerinden birini seçmeme izin ver, disketi var seçeneğini seçip amd nin programının çıkarttığı dosyalardan,

emin olmamakla birlikte yolu yazayım.. c:amd/amd_catalyst_mobility_14.2/package/driver/display

ordan .ini dosyasını gösterip kurun 7500m/7600m series olacak..

Ben de yeni 450 g1 modelini aldım. Şimdi hem normal uyku moduna görsin istiyorum hem de son suruculer olsun istiyorum. Bu mümkün değil mi? Yani tam olarak hangi siteden indirmemiz lazım? Hp mi yoksa intel amd vs gibi mi?
    Bir dw slimdriver diye bir program var. Sizece nasıl?

• Mrb

http://www.istanbulbilisim.com.tr/hp-probook-450-e9y38ea-notebook-fiyati,103863.html

bu laptopu almayı dusunuyorum.
    Birkac sorum olacak, kullanan arkadaslar cevaplarsanız sevinirim

1- Isınma dediğiniz gibi olmuyor mu gercekten? oyun oynamıcam, normal kullanımda soruyorum ısınma sorununu?

2- Anakart chipseti nedir? SSD takacagım ama %100 performanslı calıstıroyr mu? Yani 550mb/sn hızını görebiliyor muyuz, daha önce kullandıgım notebookda, anakart desteklemedigii için 350 mb/sn görebildim...

3- Intel WIDI destegi var mı? TVim LG smart TV. Bir arkadas her modelde ffarklı wifi kart oldugunu yazmıs.

teşekkur eder iyi gunler dilerim

• Uzman arkadaşlar lütfen cevaplayın
    Hp probook 450 modelini aldım.
    Ama iki problemim var.
    1)Touchpadin sağ tarafından tıkaladığımda tepki vermiyor.Ortaya doğru tıklamam gerekiyor

2)windovs 7 yüklendi.Bilinmeyen aygıtlar bölümü var.kodu HPQ 6007.Bu hangi parçaya ait, sürücüsünü nasıl bulurum.
    Yardım ederseniz çok sevinirim.
  • Merhaba Hp Probook 450 E9Y38EA 'yı iki aydır kullanıyorum. Windows 7 ile bende sorun yaşadım fakat windows 8 ile sorunsuz çalışıyor.

Güzel bir bilgisayar fakat bir tane eksisi var.

İşlemci fanı gereğinden fazla gürültülü çalışıyor, işlemci ısısı düşük bile olsa çok hızlı çalışıp ses yapıyor. Bu sorunu Fan hızını kontrol eden ufak bir programla aştım, şimdi oldukça sessiz.
  • CD sürücü her CD'yi açmamaya başladı veya ilk aldığından beri öyle bilmiyorum daha dün farkettim. Yeni bir tane alsam mı nasıl olacak? Servisinden mi sipariş vermek gerek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım her cihazın konularına deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum. çünki bende bir cihaz almaya çalışırken 1 cümle bazen hayat kurtarıyor. bu bilgisayarın biraz sonlarına kaldım almak için ama halen güncel bir cihaz.

Hp Probook 450 G1 E9Y38EA win8 500 gb hdd li olan modelini aldım çünki freedos olan modelden 200 tl daha ucuza buldum. öncelikle hdd hakkında hemen bilgi vereyim. hdd sorunlu değil. HGST marka wd black in yan firması slim hdd takılı. biraz cızırtılı ve tıkırtılı çalışıyor. cihazdan açılırken uykudan uyanırken ara ara gelen şak şak sesleri DVD den kaynaklanıyor. HDD nin performansı oldukça düşük okuma hızı 90 ları geçmiyor. ben wd black 7200 rpm taktım gelir gelmez win7 kurdum çok memnunum hiç bir sorun yok. birde 4 gb ram takviyesi ile çok müthiş bir cihaz. cihazın arka bölümünün çok kalın olmasından ve biraz ağır olmasından memnun kalmadım. ekran kısık ışıkta çok koyu tunlara sahip. maviler mor turuncular sarımsı saatlerce uğraştım bir ton tutturamadım. ama beyazlık dengesi harika çok sevdiğim bir beyazlık var aydınlatması birhayli yüksek son ışıkta zor bakılıyor samsung ativbook ekranı içinde aynıları söyleniyor ama inanın gömüyor ativi. dış metal kasa güncel alüminyum gibi değil sac gibi çok sağlam ve dayanıklılık hissi veriyor ve öyle. biosunu çok sevdim çok detaylı biraz karışık fakat herşey var çok güzel ayarlar yapılabiliyor. ekran çerçevesi biraz güncel durmuyor lastik çıkıntıları göz zevki kaçırıcı. klavye ve ön yüzey kullanım keyfi çok yüksek. haftada 2 defa dan fazla bilgisayarı söküp biryere götürcek adam için tercih edilmemeli ben sırt çantasında taşımaya uzun yola gitmeye şuan gözüm pek kesmedi. ama tam bir masaüstü notebook. arkadaşın yorumu çok doğru işlemci hiç bir iş yapıyor sıcaklık 40 derecelerde iken bile fan çalışıyor. sanırım hp ısınıyor diyenlere bir gönderme yapılmış. al sana fazla fazla çalışan fan demiş :) ben ek programları sağlıklı bulmuyorum bunun için güç ayarlarından edilgen yaptım fan soğutma ilkesini. cok güzel oldu. çok zorlayacağım zaman cihazı etkin yapıyorum. bu iş bu kadar. hp müşteri hizmetleri konusunda muhteşem adamlar çok saygılı çok sabırlı. şu övülen markalar gibi kapat aç bize gönderci değil adamlar uzaktan bağlanıyor. çok detaylı sorular ile sorunu çözüyorlar. hiç bize gönderin kelimesi duymadım herşeyi biliyor adamlar. bilemezlerse daha bilgili adama yönlendiriyorlar. ama bize gönderin yada bu cihaz böyledir demiyorlar. ben çok memnun kaldım. her cihazın bir eksi bir artı yönü var ben bu eksileri bilerek aldım zaten batarya ve alt kısmın sökülme özelliğinden dolayı bu cihazı tercih ettim.
    ve tüm hp cihazlarında isterseniz içini açıp anakartına kadar sökün garanti dışı kalmıyor. tabi sökülme esnasındaki bir hata ile cihaza zarar vermediğiniz sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 24 Ekim 2014; 16:01:52 >

• ben wın 8.1 yenı format attım ama suna net framerwork ve ekran kartında sıkıntı yasıyorum yani acıkcası beceremedim.bir yardımcı olabılır mısınız?
  • hp probook 450 g2 wın 8.1 yukledım ve sonra net framerwork ve ekran kartında sıkıntı yasıyorum ıntel goruyor amd gormuyor yardımcı olur musunuz?
  • Askerlikten dolayi 3 4 ay once probookumu sattim.. gelir gelmez alicam bir tane.. insallah 1080p ye yukseltirler cozunurlugu..

• quote:

Orijinalden alıntı: fkadimli

hp probook 450 g2 wın 8.1 yukledım ve sonra net framerwork ve ekran kartında sıkıntı yasıyorum ıntel goruyor amd gormuyor yardımcı olur musunuz?

Ustlere bak uzun uzun yazmistim cozumunu ;) net framework ise microsoftun sitesinde var.. hangi surum lazimsa indirebilirsin.. ya da internete bagliysa windows update ile de hizlica halledebilirsin

• hocam ugrastım yapamadım ekran kartı hala 1792 mb gozukuyor pc yenı aldıgımda yanı 2 hafta once 6000 mb fln dı size zahmet bi yardımcı olsanız okudum yukarıyı yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkadimli

hocam ugrastım yapamadım ekran kartı hala 1792 mb gozukuyor pc yenı aldıgımda yanı 2 hafta once 6000 mb fln dı size zahmet bi yardımcı olsanız okudum yukarıyı yapamadım.

Senin pc hangi versiyon ? Hd4400 mu var sadece yoksa 4400+8750m mi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.