Şimdi Ara

HP ProLiant ML350 G6 Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
2
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 HP ProLiant ML350 G6 Server
    Merhaba sunucu 1 yıl kadar kullanıldı 2011 yılında alınmıştır. 146gb 10k sas diskle verilecektir. xeon E5520 cpu, 2+2+2+2 şeklinde ddr3 ram vardır. Ssd raide uygundur alacak olana kesinlikle düşünmesini öneririm. İzmir ve Aydında elden teslim edebilirm. Diğer illerde kargoyu alıcı ödemeli gönderirim. Detaylar için telefondan ulaşabilirsiniz.

Not: Takas Fiyatım 2200 TL'dir Acil paraya ihtiyacım olduğu için bu fiyattan satıyorum. Takas sadece üst seviye pc parçaları ile olacaktır.

Resim temsilidir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat 1400 olmustur takas fiyatim ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İLANDAKİ HP ProLiant ML350 G6 Server için iletişim bilgisi istiyorum. Telefon yada mail ile olabilir. Cep numarası bildiriseniz iyi olur. İltişim için bana 0532 6427580 nolu numaradan ulaşabilirisiniz. Nurullah Bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Server sorunu poweredge r710
    6 yıl önce açıldı
    HP Elitebook
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.