Şimdi Ara

HP PSC 1410 Yazıcı Sorunu bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP PSC 1410 kullanıcısıyım. Yazıcıyı yükledim fakat artık yazıcı birşey çıkarmıyor. Pcden gelen komutlara cevap vermiyor. Yazıcı Kartuşu/Kartuşları Hatalı Takılmış hatası alıyorum , siyah kartuşun hatalı takıldığını söylüyor doğru takmama rağmen.Birde kağıt sıkışması uyarısı veriyor bazen kağıt yok birşey yok.Arada kendi uyarısı için 1 sayfalık örnek bişey çıkartıyorya onu çıkarmayı deniyor sayfa bomboş.Yazıcıyı hiçbir şekilde kullanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

• Yazıcı kartuşlarını çıkarın ve bir peçete üzerine sürün siyah renk ve mavi, sarı, kırmızı renkler gözüküyor mu kontrol edin. Eğer normal ise elinizde eski kartuşlar varsa sırayla bir üzerindeki siyah kalsın renkliyi değiştirin. Olmaz ise renkli kalsın sihayı değiştirin bu şekilde bir deneyin.

Peçeteye iz alamıyorsanız kartuşlar ya bitmiş ya da tıkanmıştır. Kaliteli mürekkep ile bir şırınga yardımı ile doldurabilirsiniz. Kağıt sıkışması uyarısı için ise kağıt algılamasını yapan bir sensör var o kirlenmiş olabilir ya da kızakta bir sorun vardır temizlemek gerekli.

Kartuşları test etmeden çıktı almayı denemeye devam etmeyin kartuşlar hasar görür.

Tıkanmış kartuş için sıcak su buharına tutmak yarar sağlar. Ya da temizleyici solisyon var baskı yüzeyine biraz püskürtüp ters çevirip bekleyin bir süre çoğu zaman açılır.

Üzerinden mürekkep verip alt taraftan vakum yaptırmak ile de mürekkep gelmesi sağlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Yazıcı kartuşlarını çıkarın ve bir peçete üzerine sürün siyah renk ve mavi, sarı, kırmızı renkler gözüküyor mu kontrol edin. Eğer normal ise elinizde eski kartuşlar varsa sırayla bir üzerindeki siyah kalsın renkliyi değiştirin. Olmaz ise renkli kalsın sihayı değiştirin bu şekilde bir deneyin.

Peçeteye iz alamıyorsanız kartuşlar ya bitmiş ya da tıkanmıştır. Kaliteli mürekkep ile bir şırınga yardımı ile doldurabilirsiniz. Kağıt sıkışması uyarısı için ise kağıt algılamasını yapan bir sensör var o kirlenmiş olabilir ya da kızakta bir sorun vardır temizlemek gerekli.

Kartuşları test etmeden çıktı almayı denemeye devam etmeyin kartuşlar hasar görür.

Tıkanmış kartuş için sıcak su buharına tutmak yarar sağlar. Ya da temizleyici solisyon var baskı yüzeyine biraz püskürtüp ters çevirip bekleyin bir süre çoğu zaman açılır.

Üzerinden mürekkep verip alt taraftan vakum yaptırmak ile de mürekkep gelmesi sağlanır.

Bilgilendirme için teşekkürler ihtiyaç duyulan bir açıklama idi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.