Şimdi Ara

HP PSC 2210 KÜTÜRTÜ SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Emektar bir PSC 2210 sahibiyim ve yazıcımla çok mutluyum.Yalnız bir problemimiz var cihazı açtığımda self test yaparken tarayıcı kafası önce hafif ileri gidiyor ve sonra geri yerine dönüyor ama durması gereken son noktada durmayarak harekete devam etmek istiyor bu arada da kütürtü-çatırtı şeklinde sesler çıkartıyor.Tarayıcı kafasına hareket veren motora giren soketi yerinden çıkardım, bu şekilde makineyi sadece yazıcı olarak kullanabiliyorum.Bir fikri olan varmıdır.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpi06 -- 10 Ağustos 2011; 23:17:17 >

• Bir fikri olan yok mu arkadaşlar.
  • Tarayıcı bölümünü komple dağıttım. Kafa üzerinde, durması gereken yere geldiğinde hareketi sonlandıran bir swich veya bir sensör aradım ama hiçbirşey yok. Kafayı kıracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpi06 -- 15 Ağustos 2011; 20:09:39 >
  • Sonlandırma swichi yada sensörü yoktur bu işlemi tarayıcı motoru yapar. logic tarayıcı motoruna ileri geri hareket miktarını söler motor buna göre işlem yapar, çok büyük ihtimalle mekanizma sıkışmış suanda.
  • Teşekkür ederim. Benim yapabileceğim bir müdahale varmıdır sizce.
  • Bende Samsung CLX serisi lazer renkli yazıcı kullanıyorum aynı sorun bende de var. Test tamamlandıktan sonra motor durmayarak hareketine devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.