Şimdi Ara

hp recovery ve driver lar w8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun hp pc aldım w8 içinde world uygulamaları yok bunları ben mı satı alacam o kadar para veriyouz ıcınde world yok 10 yıllık pcmde bile var woeld:D ayrıca bu pcnın d kısmında 17 gb lık alan yrılmış bu alandada recovery yazan bi şey var bu nedır ne ıse yarar? biide linkini gondereceğim pcnin driverlarını nereden bulabılırım driver guncelleme yapmam lazım gibime geliyor da

http://www.teknosa.com/urunler/125032793/hp-pavilion-15-p009st-g7x45ea-notebook (pc bu) bu nasıldır birde

• Recovery yazan yer geri yükleme yada formatlama sistemi sıfırlama işlemleri için ayrılan yer kurcalama sakın.

microsoft office programları paralı olduğu için sende trial 1 aylık falan sürüm kurulu olması lazım . benim de öyleydi. sen istersen bunu silip kendin edinip birşekilde pc ye kurabilirsin.

artı bu soruyu bize değilde parayı verdiğin yere sorsan daha iyi olur
  • andac_bagtir kullanıcısına yanıt
    çok saoluun :D haklısınız peki bu driverlarını nasıl bulabilirim veya dıriverlarının güncel olup olmadığını nerden buşlacam son olarak utorrent kullanıyormusunuz znasıl kullanıyorsunuz w8 de farkı varmı
  • Aradığın driver için google şu şekilde yazıcaksın mesela vista 64 bit ati radeon **** ekran kartı driver diye

yada laptop unun markası ne mesela benimki acer ; sitesine girip oradan gerekli driverleri istediğin gibi indirebilisin.

Çok zorlanırsan yaz buraya ben sana bulurum istediğin driveri

utorrent in bir farkı yok sadece 32 bit yerine 64 bit olanını indiriceksin okadar . kullanım herşey aynı

Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.