Şimdi Ara

HP reverb G2 VR gözlük notebookta nasıl çalışır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, bu forumdaki ilk konum.

HP Reverb G2 VR gözlüğüm var. Acer nitro 5 notebook ile bir türlü çalıştıramadım. 3 farkı type-c to DP kablosu denedim. Araştırmalarım sonucu, bu gözlüğün thunderbolt 3-4 te çalıştığını öğrendim. Bende şimşek ikonlu type-c portu var ama WMR'da 1-4 hatası veriyor. Ekran kartı 3070ti ram 32GB. Kasa üzerinde Thunderbolt 4 full function yazıyor. Oculus Quest 2 kablo ile çok iyi çalışıyor, Half Life oyunları için ve 3D proje için daha iyi çözünürlük istiyordum. Bu arada HL oyunlarını ölmeden mutlaka VR da oynayın derim.

Kullandığım 2 kablonun linkleri :

Amazon.com.tr

Amazon.com.tr

Diğer 3. kablo zaten hiç güven vermemişti, onu göz ardı ediyorum. Bu konuda tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum. Her türlü çözümü yapabilecek seviyedeyim, yol göstermeniz yeterli. Meta Quest 3 de sanırım henüz Türkiye'ye gönderim yapılmıyor. Yoksa alayını satıp onu alırdım.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InhumanDesign -- 28 Eylül 2023; 19:25:26 >

• Güncelleme:
    Notebookun bios sürümünü sona yükselttim ve bios ayarlarından advanced kısmında TBT yi GPU yerine Optimux olarak değiştirdim. Kurulum tamam gözlük hata vermedi ama sadece sol lens görüntü veriyor. Çözebilirsem onu da yazacağım.

Benimle aynı sorunu yaşayan varsa belki işine yarar. Çünkü piyasada bunun gibi gözlük yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.