Şimdi Ara

Hp-Sony Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony yada Hp dizüstü bilgisayar modellerinden birini almaya karar verdim, bu iki model arasında çok tedirgin kaldım..Hangisini almalıyım diye düşünüyorum.. Ancak almadan önce sizlerin önerilerinize kulak vermeden almak gibi bir niyetim yok. Bu yüzden sizlerden benim için hayırlı olacak bir pc yi hem özellik olarak hemde kalite bakımından ısınma ve sesli çalısma bakımlarındanda degerlendırırsenız cok sevırım... Zira bu benım ılk dızustu bılgısayarım olacak.

Yorum yapan ve emegı gecen arkadaslara sımdıden cok cok tesekkur ederım.

HP Pavilion DV6-2175ET WA047EA Pavilion HP LAPTOP
    Sony Vaio VPC-EB VPCEB1S1E/BJ SONY VAIO LAPTOP

Hp-Sony Hangisi ?

• Sony ekran kartı daha iyi kanımca . Ama aman sony almayın basınız yanar. O yüzden hp
  • az daha verebilirsen bunu al derim işlmecisi ve ekran kartı bakımından daha güzel

http://www.pcdepo.com/asp/product/70386/ASUS-X64JQ-JX051V-i7-720-4GB-320GB-16W7P-HD5730
  • Sony'de blutoothun olmaması şaşırtıcı gerçekten. ilerde servis sorunu yaşamak istemiyorum diyorsan HP alın derim.
  • hp diyorum 7200rpm hdd var hızı bariz şekilde fark edersin ve hp daha uygun fiyatı
  • hp eski dv6 lardan degılmı yenı olanlarada bakın ıstersenız hp dv6 3031et olabilir ornegın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP mi MONSTER mi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.