Şimdi Ara

hp stream 14-ax007nt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aylık makine açılışta boot device bulunamadı hatası verdi. kurtarma,sıfırlama işlemleri çalışmadı. sonra çare format atmaya karar verdim fakat kurulum ekranında hardisk seçme aşamasında hata alıyorum. bölümlendirmiyor (tek parça olarak bile) ve windows buraya kurulamaz diyor. win10 home, win10 pro 1709,1803 sürümleri ile xp sp3 bile denedim olmadı. biosu güncelledim fakat yine olmadı. bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı acaba?...

win 10 home 64 (yüklü idi)
    intel celereon N3060 1,6 GHz
    4 GB ram
    64 GB eMMC

• Hdd 'niz raw olmus olabilir eger hdd cikarilabiliyor ise baska bir pc'de bicimlendirip temiz kurulum yapmanizi oneririm egerb yapamaz iseniz hic ugrasmayin servise gonderin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim alakanız için fakat hdd yi sökme şansım yok. bunu anlamanın kesin bir yolu varmı acaba ya da öyle ise pc üzerinde raw dan döndürme şansım yok mu peki? bu arada diskpart ta işe yaramadı, orada da hata verdi. çek etmem için sürücü harfi lazım ama oda yok...
  • Hdd bicimlendirme pragramlari mevcut cikarmadan bicimlendirebiliyorsunuz mini tool partition live cd ile boot edin eger programda hdd bad disk yaziyor ise diski degistirin kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu sorun neden oldu, kendi kendine mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.