Şimdi Ara

HP STREAM 7 KULLANICI KULUBU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
10
Favori
12.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iyi oldu nu. Bende yaptim simdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet dizi film için performansı nasıldır tavsiye eder misiniz?artıları eksi leri

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

internet dizi film için performansı nasıldır tavsiye eder misiniz?artıları eksi leri

Ben pek hoslandigimi soyleyemem. Rahat kullanimi yok.

Alacaksan en az 2 gb ramli diger modellere bak.(tabi fiyatlari uygunsa)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    teşekkürler lg gpad e bakacağız o zaman;)

• windows 10 yukleyebilen oldu mu?

ben iki kere denedim. ikisinde de yukleme esnasinda %30 civarinda tekrar baslatmaya calisirken sanki brick olmus gibi takili kaliyor. acma kapama tusuna uzun basinca windows 8 i restore ediyor.

yuklemeyen varsa bilgi olsun.
  • Windows 10 yükledim kullanıyorum. Yükleme esnasında bir sorun yaşamadım. Şu anda yaşadığım tek sorun ekranın otomatik dönmüyor oluşu.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architect57 -- 30 Temmuz 2015; 6:15:57 >
  • architect57 A kullanıcısına yanıt
    ben iki kere denedim hata verdi. yarin obur gun tekrar denerim.

ayarlardan(action center) ekrani otomatik dondundurmeyi engelle( rotation lock) var. orayi duzelttiniz mi? (diger tabletimde ingilizce windows 10 kuruldu. tam turkce karsiliklarini bilemedim.)
  • Ben win10 için rezervasyon yaptırmamıştım. Tablete nasıl kurabilirim ve artık metro arayüz yok mu? Başlat gelmiş hep masaüstü mü oluyor
    Hızı nasıl yavaşlama var mı

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir ayar yoktu ama size cevap yazdıktan sonra HP sitesinden G-Sensörün Windows 8.1 için olan sürücüsünü indirip kurmayı denedim ve söylemiş olduğunuz ayar geldi. Şimdilik bir sorunum kalmadı. Windows kurulumu öncesi boş alanı 8 gb civarına çıkartmıştım. Tahminim denemişsinizdir ama boş alan azsa arttırıp kurulumu deneyin isterseniz.

Ekran döndürme sorunu yaşayacak olan arkadaşlar linkten driverı indirip kurabilir.

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp69001-69500/sp69308.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Ben win10 için rezervasyon yaptırmamıştım. Tablete nasıl kurabilirim ve artık metro arayüz yok mu? Başlat gelmiş hep masaüstü mü oluyor
    Hızı nasıl yavaşlama var mı

Teşekkürler

tablet modunda metro arayuz duruyor. eger tablet modundan cikarsaniz baslat menulu sistem geliyor.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Rezervasyon yaptırmadıysanız iso dosyasını indirdikten sonra içeriğini açıp tablet üzerinden yükseltme yapılabilir diye düşünüyorum, denemek lazım. Onun dışında temiz bir kurulum için USB disk ile yükleme bu tablette nasıl oluyor, başlangıçta boot edilecek sürücü nasıl seçiliyor bilgi sahibi değilim doğrusu.

Çok yoğun kullanmıyorum bu tableti, Windows 10 kurduktan sonra da 5 saat kadar kullandım meraktan. Tablet arayüz mü masaüstü mü seçim yapabiliyorsunuz ekranın sağ kenarından menüyü çekerek. Tablet arayüzü eskiye göre daha kullanışlı bana göre. Hız konusunda bir yavaşlama hissetmedim bence eskiye oranla bir fark yok. Windows Store gelişip dokunmatik arayüzlü düzgün programlar çıkacaktır umarım en kısa zamanda. 79 dolara aldığım bir tablet için beklentilerimi karşılıyor hala.
  • içinden sıfırla diyedir temiz kurulum bence :)

bana gelmedi zaten tablet kapalıydı ama son 2 gündür açık rezervede var kendisi yapmış rezerveyi pc ile aynı maille oturum açıyorum kendisi direk yapmış ama indirmemiş tools ile yapacam sanırım :S
  • bana hiç rezervasyon ikonu gelmemişti, media creation tool ile yükledim ne aktivsyon yaptı ne de driverları yükledi böyle olunca ikonu çıkartıp rezervasyon sırasına girme yollarını ararken aşağıda linkini verdiğim yöntemi buldum hem bilgisayarımı hem tabletimi bu yöntem ile güncelledim bir sorun yaşamadım

tablette upgrade işlemi bittikten sonra biraz kasma olabiliyor bunun sebebi otomatik güncellemelerin açık olması ve arka planda windows update in çalışıyor olması yani çok yavaşladı sanıp hemen windows 8.1 e dönmeyin bir kaç saat izin verin güncellemeleri bitirsin ve restartları yapın çok iyi çalıştığını göreceksiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_108602253/tm.htm

herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 2 Ağustos 2015; 10:51:48 >

• Windows 10 geliştirici sürümünü yüklemiştim.Şu an wifi bağlantısını ne yaptıysam olmadı.8.1 e geri dönmek istiyorum.Nasıl yapabilirim acaba ?
  • kurtaran_ali kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda geri dön diye bir yer varmış
    Ben yüklemdim bilmiyorum fakat incelemelerde öyle diyor
    Popüler konularda win 10 konusunda var

• update den sonra sıfırladım , tüm 8.1 driverlerini indirip kurdum süper oldu zaten hiç driver bulamıyor daha hp koymamış

gördüğüm sorunlardan biri edgede klavye açılmıyor ototmatik, driverlerin 8.1 uyumlu olmasından hp yayınlarsa bakalım
  • quote:

Ayarlarda geri dön diye bir yer varmış
    Ben yüklemdim bilmiyorum fakat incelemelerde öyle diyor
    Popüler konularda win 10 konusunda var

ayarlarda geri dön diye kısımı buldum silinmiş geri yüklenemez tarzında bişey dedi onun üst kısmında sıfırla diye seçenek vardı herşeyi sil dedim şimdi bi ekranda yes no diye soruyor dokunmatik çalışmıyor klavye bağlayınca bağlanmıyor tablet bildiğin.Ekranda yazan yazının başında şu var '' a configuraiton change was requested to clear this computer's TPM
  • Bu ekranda kaldı tablet.Sıfırlama yapmıştım.Yardım edecek var mı
     HP STREAM 7 KULLANICI KULUBU
  • kurtaran_ali kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir, halledebildiniz mi?

• quote:

Sonuç nedir, halledebildiniz mi?

malesef hocam bekliyorum yardım edebilecek birisini
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.