Şimdi Ara

HP STREAM 7 KULLANICI KULUBU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
10
Favori
12.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurtaran_ali

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Sonuç nedir, halledebildiniz mi?

malesef hocam bekliyorum yardım edebilecek birisini

Usb takip sifirdan kurulum denediniz mi?

Ayrica ekran tepki vermiyorsa pek birsey yapilamayabilir. Servise yollamak en garanti cozum olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

quote:

Sonuç nedir, halledebildiniz mi?

malesef hocam bekliyorum yardım edebilecek birisini

Usb takip sifirdan kurulum denediniz mi?

Ayrica ekran tepki vermiyorsa pek birsey yapilamayabilir. Servise yollamak en garanti cozum olur.

usb taktığımda okusa zaten klavyeyi bağlayıp yes e tıklıcam hocam.ürünü yurt dışından aldığım için garantisi falan yok o yüzden ücret ödemeden yapılabiliyorsa yapıyım diye uğraşıyorum

• kurtaran_ali kullanıcısına yanıt
    Ses açma kapama ile oradaki menüde seçim yapılmıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ses açma kapama ile oradaki menüde seçim yapılmıyor mu

malesef
  • asphalt 8 gibi oyunları hareket sensörüyle oynatabiliyor mu? izlediğim videolarda hep klavye, kol vs bağlamışlar??
  • ulastr U kullanıcısına yanıt
    Evet oynanabiliyor

-------
    Windows 10 a yukselttim
    Ve daha fazla kasma var ve boyle tabletler icin uygun olmadigini dusundum
    Ama geri de donmedim
    Sebebi xbox uygulamasina stream gelmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 24 Ağustos 2015; 22:22:31 >
  • Usb'si normal notebooklarınki gibi herşeyi çalıştırabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulastr

Usb'si normal notebooklarınki gibi herşeyi çalıştırabiliyor mu?

mini usb var. eger otg ya da usb donusturucu varsa, normal laptopda yapabildiklerini yapabilirsin.

herseyi derken senin merak ettigin neydi mesela?

• quote:

Bu ekranda kaldı tablet.Sıfırlama yapmıştım.Yardım edecek var mı
     HP STREAM 7 KULLANICI KULUBU

çözdünüz mü durumu bende de aynı durum oldu sonra internetten araştırınca açma tuluna ses+ ve - tuşuna aynı anda basınca bios reset yaptı daha sonra kuruluma tekrardan başlamıştı

• Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Ben otg kabloya usb takıp ucuna klavye bağladım ve yes'i klavyeden entere basarak seçtim ve komple sifirladim.suan sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1003 -- 31 Ağustos 2015; 21:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

Ben otg kabloya usb takıp ucuna klavye bağladım ve yes'i klavyeden entere basarak seçtim ve komple sifirladim.suan sorunsuz kullanıyorum.

malesef ben onu denedim ama klavye bağladım okumadı o yüzden o ekranda hala bekliyorum bir çözümde bulamadım
  • kurtaran_ali kullanıcısına yanıt
    Acma kapama tusuna basarak kapat,sonra otg ve klavyeyi bagla ve biraz bekleyip tableti ac olacaktır. Bende telasa kapıldım önce ama sonra oldu.eger bu dedigim olmazsa yone ayni seyleri kablosuz klavye mausela dene mutlaka olacaktır.

• quote:

quote:

malesef ben onu denedim ama klavye bağladım okumadı o yüzden o ekranda hala bekliyorum bir çözümde bulamadım

gerek yok başka şeye

http://forums.windowscentral.com/hp-stream-7/360230-how-do-i-select-yes-recovery-mtp-blue-screen-help.html

quote:

ou can execute a bios reset. To do this you must turn off your device and press and hold, for around 5 seconds, three buttons: power off, vol+ nad vol-. After that you must plug in power cable (as you can read in message appeard in bios/uefi), otherwise reset will not perform.

elemanın yazdığını yapınca hemen oldu, hatta teşekkür yazdım orada

• Valla o ekranı geçmeyi başardım nihayet , çok teşekkür ederim :D
  • Merhaba
    Kutudan ilk çıktığı gibi Windows'u yeniden kurmak istiyorum bunun için nasıl recovery yapabilirim? Herşey silinsin istiyorum sürücüler hariç. Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulastr

Merhaba
    Kutudan ilk çıktığı gibi Windows'u yeniden kurmak istiyorum bunun için nasıl recovery yapabilirim? Herşey silinsin istiyorum sürücüler hariç. Yardımcı olabilir misiniz?

windows 10 da ayarlar < güncelleştirme ve güvenlik ordan kurtarma diyip bu bilgisayarı sıfırla diyebilirsiniz.
  • 50 kere sorulmus ama tekrar sorayim, ayni ozellikteki android tablet kadar internetten film dizi izlenebilir mi? Ayni islemci ram ile asus me176c var. Ekrani degistirirken filmi yirtildi. Kardesim kiyameti kopardi, dokunmatik iptal. Gittigidiyorda 280tl 1gb/32gb versionu.

• quote:

Orijinalden alıntı: POTENZA06

50 kere sorulmus ama tekrar sorayim, ayni ozellikteki android tablet kadar internetten film dizi izlenebilir mi? Ayni islemci ram ile asus me176c var. Ekrani degistirirken filmi yirtildi. Kardesim kiyameti kopardi, dokunmatik iptal. Gittigidiyorda 280tl 1gb/32gb versionu.

O kadar para vermeye değmez bence

• quote:

Acma kapama tusuna basarak kapat,sonra otg ve klavyeyi bagla ve biraz bekleyip tableti ac olacaktır. Bende telasa kapıldım önce ama sonra oldu.eger bu dedigim olmazsa yone ayni seyleri kablosuz klavye mausela dene mutlaka olacaktır.

Tableti kullanmıyordum bü sıfırlayayım dedim bu sorun oluştu
    Çözüm düşündüm olmadı sonra bu konum aklıma geldi baktım
    Çözümü 2-3 saat sonra uygulayacağım şimdiden teşekkür ederim

• dün sıfırladım fakat driverler yüklü değil dönme windows tuşu .... çalışmıyor

hp sitesinde driverlar yok görünüyor

nasıl çözebilirim bu sorunu bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.