Şimdi Ara

HP ve Lenovo dizüstü pazarının yarısına hakim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP ve Lenovo dizüstü pazarının yarısına hakim

Pandemi döneminde insanların eve kapanması; pek çok iş kolunun uzaktan çalışma sistemine geçmesine neden oldu. Bu nedenle tablet ve dizüstü modellerine ilgi önemli ölçüde arttı. Öyle ki kurumsal alanda dizüstü stok sıkıntısı başladığı haberleri geliyor. Bu ilgiden üreticiler çok memnun.

Lenovo ve HP zirvede

Yılın ikinci çeyrek analizlerine göre global dizüstü segmentinde satışlar yüzde 27 arttı ve 54 milyon seviyesini geçti. PC pazarının ve dizüstü segmentinin zirvesinde ise Lenovo ve HP fırtınası esmeye devam ediyor.

Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk çalınabilir piyano LEGO seti piyasada

Lenovo ikinci çeyrekte 13.6 milyon dizüstü sattı ve yüzde 17 büyüdü. Buna rağmen pazar payı yüzde 25 seviyesinde geriledi. HP ise yüzde 42 artışla 13.4 milyon dizüstü sattı ve segmentte yüzde 24.8 paya ulaştı. Böylece Lenovo ve HP segmentin yarısına hakim oldu.

Segmentte Dell toplam 8.4 milyon satış ile yüzde 15.6 pazar payına ulaştı. Onun haricinde segmentte çift haneli paya sahip üretici yok. Apple 4.6 milyon, Acer da 3.6 milyon dizüstü satmayı başardı.

En azından aşı bulunana kadar koronavirüs salgınının bitmeyeceği aşikar. Pek çok firma 2021 yılı sonlarına kadar uzaktan çalışma sistemini devam ettirme kararı aldı. Bu bakımdan tablet ve dizüstü bilgisayar satışlarında artış sürecek gibi.

Kaynak:https://www.caribbeannewsglobal.com/strategy-analytics-lenovo-and-hp-control-50-of-the-notebook-market-combined-as-shipments-soar-in-q2-2020/

• HP laptoplar hiçte kaliteli değil 2 defadır alıyorum ikiside alev topu gibi yanıyor hatta birisinin klavyesi ısıdan yumurta gibi bombe yaptı. 5 kuruş etmez denilen acer HP den 10 kat kaliteli bilgisayar üretiyor.

Samsunglarda kaliteliydi 3 tane Samsung aldım hiç üzmedi.

Asus HP gibi leş.

Msi en iyilerden

Lenovo gayet iyi

Apple çok iyi sağlam.

Bunlar bizzat son 10 yıl içinde en az 1 kez aldığım bilgisayarlar en leş iki marka Asus ve HP .

Oyun cihazı alınmayacaksa Lenovo Thinkpad ve Thinkbook varken başka bilgisayara para verilir mi? Son zamanlarda Ryzen 3500U işlemciye sahip E595 ve yeni Ryzen 4500U işlemciye sahip E15 Gen 2 kullandım, ikisi de taş gibi. Bir laptop sadece işlemci, ekran kartı, ram, ssd'den ibaret değil, deneyime birebir etki eden kasa sağlamlığı, ekran kalitesi, soğutma sistemi, wifi kalitesi, klavye ve touchpad kalitesi gibi etkenler de en az ana bileşenler kadar önemli. Thinkpad serilerinde bunların hepsi en üst kalitede kullanılmış
  • lenovo hak ediyor

kullanıyorum memnunum

• Benden erim bilen biri açıklaya bilir mi neden er ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hp laptop satamazsa batar

• Tam 10 yildir hp dv6 kullanıyorum. Bugün sifir satilsin yine alirim. Inanılmaz memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP gerçekten kaliteli laptoplar yapıyor. Samsungda olaydı iyidi pazarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: drknl35

HP gerçekten kaliteli laptoplar yapıyor. Samsungda olaydı iyidi pazarda.

HP laptoplar hiçte kaliteli değil 2 defadır alıyorum ikiside alev topu gibi yanıyor hatta birisinin klavyesi ısıdan yumurta gibi bombe yaptı. 5 kuruş etmez denilen acer HP den 10 kat kaliteli bilgisayar üretiyor.

Samsunglarda kaliteliydi 3 tane Samsung aldım hiç üzmedi.

Asus HP gibi leş.

Msi en iyilerden

Lenovo gayet iyi

Apple çok iyi sağlam.

Bunlar bizzat son 10 yıl içinde en az 1 kez aldığım bilgisayarlar en leş iki marka Asus ve HP .

• ve hp buna ragmen batıyor

• 2013ten beri lenovo kullanıyorum. tekrar lenovo aldım. gayet kaliteli bilgisayarları.

• Yeni hp omen serisi gerçekten fark yaratmış

• Dedem kullaniyor hp , tam 12 senedir. Tas gibi tas

• İnsanlar yukarıda sürekli eski modellerden bahsetmiş ama ne hpde ne lenovoda o eski kalite var. Mumla aratır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo ve Apple harici bilgisayar almam asla hele hp uzak dursun mümkünse

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Ben bu sektördeyim kardeşim şöyle söyleyeyim hp nin üst segment gerçekten her anlamda kaliteli ama alt ve orta segmentte dediğine katılıyorum lenovo kesinlikle katlar soğutma ve tasarım olarak konuşuyorum donanım her firmada her modelde benzer

• Oyun cihazı alınmayacaksa Lenovo Thinkpad ve Thinkbook varken başka bilgisayara para verilir mi? Son zamanlarda Ryzen 3500U işlemciye sahip E595 ve yeni Ryzen 4500U işlemciye sahip E15 Gen 2 kullandım, ikisi de taş gibi. Bir laptop sadece işlemci, ekran kartı, ram, ssd'den ibaret değil, deneyime birebir etki eden kasa sağlamlığı, ekran kalitesi, soğutma sistemi, wifi kalitesi, klavye ve touchpad kalitesi gibi etkenler de en az ana bileşenler kadar önemli. Thinkpad serilerinde bunların hepsi en üst kalitede kullanılmış

• nasıl yani diğer markaları sildiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Ben bu sektördeyim kardeşim şöyle söyleyeyim hp nin üst segment gerçekten her anlamda kaliteli ama alt ve orta segmentte dediğine katılıyorum lenovo kesinlikle katlar soğutma ve tasarım olarak konuşuyorum donanım her firmada her modelde benzer

Yalan yok en üst modelini almamıştım zamanında fakat bilmiyorum bir kere soğuduk.

• DELL ürünlerinden başka cihaz kullanmam heleki Alienware serisi tam bir uzman işi.

• Lenovo'nun thinkpad serisi gerçekten ömürlük. 3.5 yıldır iş yerinde kullanıyorum ne perofrmans kaybı, ne ısınma, ne de batarya hiçbir sorunu yok. 2 yıldır da 2. laptop olarak dell lattidue kullanıyorum. İşlemci cayır cayır yanıyor turboyu kapalı tutuyorum, batarya sağlığı yüzde 80 e düştü. Dell in hala bu kadar satmasına şaşırıyorum. 2010 yılında aldığım dell Xps l501x de de ısınma sorunu vardı 2018 laptoplarında da var. Kişisel olarak 8 aydır HP pavilion gaming 17 kullanıyorum. Ne ısınma ne performans olarak herhangi bir sorun yok hatta en sessiz gaming laptoplardan birisi olduğu için almıştım. Kasa kalitesi biraz düşük ona önem veren için de omen serisi var zaten.

• Lenovo kullanıyorum ve memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.